Retro kočárky?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
7.4.14 13:53

Já kupovala před 10 lety na kluka ten deltim, a nemá chybu, ted jsem dostala na malinkou V cross, černobílý, je hezoučký, lehoučký, ale opravdu na větší terén bych jela s tím deltimem. Liberty mám také, několik, stegner mám taky, dnes jsem jeden vytáhla, mám co jezdit abych je vystřídala, ale nafukovací kola jsou určitě šikovnější, nejvíc v zimě, kor na opičích horách kde je přez metr sněhu. Já po klukovi ten deltim prodala, kluk ho oplakal že byl po něm, prý to byla památka, tak jsem ho pak v bazaru chtěla vyzvednout zpět, a on byl prodaný, tak jsem hledala jiný, a mám ted ten samý v jiné barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.4.14 13:57

Mám taky libertu na dvojčata, ta nemá chybu, strašně se mi líbí ta doba kdy ty liberty jezdily, tuhle jsem viděla jet jednu maminku s oranžovou po městě, člověk by řekl, bubu vypadat trapně, ale opak je pravdou, když se za váma někdo ozočí, budte si jisti, že Vám jen závidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
7.4.14 16:10

@Makca87 no od toho je tam prwce aretace. Pidi predni kolecka taky nechapu. Mam terenni kocarek, takze kolecka mam dostatecne velka. To ma kamoska asi nejaky blby kocarek…mam vyzkouseny sportovni lpw cost a drazsi a je to nebe a dudy.
nechtéa jsem te nestvat, jen jsem se zeptala na tu otpcnost, nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.4.14 19:10
@Kemiaa píše:
Mně se retro líbí hodně a jestli ho budu ještě někdy potřebovat, koupila bych si něco takového.

Nádherný! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
26.8.16 10:27

Ahoj holky :mavam:

obnovuji diskuzi. Komu se líbí moderní retro kočárky, tak sem :D

Jaké moderní retro kočárky se vám líbí - máte ho doma a jaký?
2 či 3 kombinace? S autosedačkou, či bez a autosedačku zvlášť?
Jak jste s ním byli spokojené? (celkové zkušenosti - kvalita atd.)
Jak se líbil a reagovalo na něj okolí?
Prosím případně i o foto, či odkaz na video, který se vám líbí, nebo nejlépe ho máte.

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
26.8.16 10:44

Z retro kocarku se mi libi Roan(myslim, ze Polska vyroba), ale za tu cenu, se mi zda fajn a hodne si ho chvali cenaxvykon.
Pak sousedka ma jakousi Margaretu, na netu mi to naslo docela krasne kocarky.
Pak vim o inglesine(ta spolupracuje s roanem..),ale u te se mi nelibi podvozek, to uz je opravdu hoodne retro, nicmene nekomu se to libi, mne ne. Co si myslim, ze n e vyhodou, jsou velka kola, skvely do terenu a tak. Jsou krasne klasicky vypadajici, aleosobne nevim jestli bych si ho poridila, do mensiho auta do kufru se nevejde, tam se musi dat podvozek do kufru a korba na sedacky, coz u vice spolujezdcu nejde. Toto je asi jedina nevyhoda, ktera me na tom odrazuje, a ponevadz hoodne casto cestujeme a jezdime autem i s kocarem, tak nevim.
Vim ze dalsi znackou retro kocarku je i peg perego, jakesi drazsi se udajne delaji i s prehazovaci rukojeti, ale ja je zatim nenasla.
Jinak ten sousedcin kraaasne houpe, uplne bozsky, a k nam do terenu se hodi vice nez kocar s aretaci. ALE! Kazdemu pasuje neco jineho, a ja osobne dokonaly kocarek jeste neobjevila.
Autosedacku uz bych od kocarku nechtela a radsi poridlia kvalitni ;)
Jinak tady v bazaru se taky prodavaji moderniretrokocarky, ted nevim znacku, a ty jsou fakt! Luxusni, docela nad nimi pro druhe uvazuji :kytka: vyhodou tadytech kocarku (podle me) je, ze ani nejsou moc drahe, nove vetsinou okolo 10 000 jen ta divna inglesina stoji pres 20 000 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.8.16 11:12

Máme kočárek tako acoustic, dvojkombinaci. Oproti roanu je výhoda, že se dá upravit výška rukojeti. Má spoustu doplňků jako rukavice na rukojeť, pláštěnku na tašku… Spousta lidí nám ho chválí, hlavně starší… :) Je trochu větší, ale zatím jsem neměla problém ani v Praze v MHD, v nákupních centrech… Prostě o pár milisekund trvá déle, než se otočím. Ale je fakt, že je spousta míst, kdy řeknu „Tam nejedu, tam se nevejdu.“ Ale to nejsou místa životně důležitá (knihy, květinka…). Máme velké auto, takže v pohodě, ale mamce se do fabie do kufru vejde jen kočár a už nic jiného. Parádně houpe, je opravdu prostorný, takže snad v něm odjezdíme zimu s půlročním (a víc) synkem. Už slouží podruhé a je pořád jako nový, barvy drží, i když se hodně pohybujeme venku, i mimo stín. Sporťák za mne super, že jde dát proti směru jízdy (chci na dítě vidět, povídat si s ním). Taky prostorný, jde dát až do lehu…

http://www.babyplace.cz/…oustic-2012/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
26.8.16 11:18

Jojo naše margarety jsou super :-)
A od listopadu budeme mít v nabídce i kočárky elfan z ekokůže s obrovským lůžkem reálná velikost matrace 90*40cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
26.8.16 11:22

Holky, díky moc :kytka: všechno, co jste k tomu vypsali je super vědět, třeba i o těch doplňcích k tomu, jak se vejde do auta, jak se s ním dá kde projet… :palec:
Snad ještě někdo přispěje, těším se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
26.8.16 12:14

@melitea Já se úplně zbláznila do Kajtex Tramonto :srdce: Láska na první kouknutí.. Avšak jaký kočárek dědeček koupil nevím, všichni do mě rýpavě pošťuchují, že budu čubrnět, tak jsem zvědavá, ví, že jsem do něj byla zblázněná, ale naši původně koukali na levné Kunerty apod.. Prý je nemám tak podcěňovat, že určitě budu spokojená, tak snad nebudu jak malé dítě pod vánočním stromečkem, co tam nenašlo tu barbienku, kterou chtělo :lol:

• Citovat
  • Upravit
3142
26.8.16 12:37

@Kattynka000 :D tak to držím pěsti, ať najdeš pod stromečkem přesně tu „barbienku“ mezi kočárky, co si přeješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.8.16 12:39

@melitea roan Marita. Líbí se mi, že mají na výběr hodně barev. Do auta házím podvozek do kufru a korbičku na zadní sedačku a nebo na přední. Podle toho kolik nás jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí