Retro kočárky?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
27.10.13 11:00
@ikyki píše:
Retro úděs a ze zkušenosti vím, že už nikdy bych nechtěla kočár s těmi malými předními kolečky, to je tak do města jinak úplně k ničemu

to teda není, mám golfáč babypoint mark 4 s malými aretovacími koly, rodiče na vesnici, okolo samé pole, terén a krásně se s ním jezdí i ve sněhu v zimě, mi ty kola malé vůbec nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
27.10.13 11:31

Mě se retro kočárky taky libí, ale příjdou mi nepraktický. Já už mám vybraný kočárek od značky CAM. Tříkolky se mi nelíbí, je to jak někam na tůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.10.13 11:36

Tak mně se retro kočárky moc líbi hlavně ty od LONEX…:-)ale jenom korbička, kterou nebudu používat, tak dlouho(nebo budu ale sportqk asi vic no) sportovní verze pak vypada s těma obříma kolečkama hrozne :,( :zed:…takže sem vybrala součacnou klasiku na 4 kolech..na vesnici s naší silnicí bych 3 kolečka pořídit nemohla..
Jinak vybrala jsem si Lonex sppedy V ligt,..zatím jsem naněj našla jenom samou chválu :hug: ale než ho koupim pojedu se na nej nekam podivat:-)
Jinak doma ještě máme i funkční Libretu po mě, tak na prochazky po vesnici možná využiju ji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
27.10.13 11:45

Jak uz tu psaly holky… Kombinaci uz bych nekoupila. Zvlast hlubokej, zvlast sportak. Po obou chci totiz neco jinyho :mrgreen: hlubokej bych retro klidne poridila, i se mi zo celkem libi, ale jen na paradu, blbe se mi jezdi s neotocnyma koleckama :zed: sportak (vlastne soutozenecky) mame babyjoggera a super :palec:

• Citovat
  • Upravit
101475
27.10.13 11:55

Jinak já třeba na kombinaci ocenila především její variabilitu - měla jsem velký sporťákový podvozek a gofky, na obojí šla jak korbička, tak autosedačka, plus korbička šla potom i na sourozenecký podvozek, takže jsem mohla nakombinovat co zrovna bylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.10.13 18:25
@Kelsey píše: to teda není, mám golfáč babypoint mark 4 s malými aretovacími koly, rodiče na vesnici, okolo samé pole, terén a krásně se s ním jezdí i ve sněhu v zimě, mi ty kola malé vůbec nevadí

každého názor, jasně, že co kočár asi tomu bude jinak ale nám to prostě nevyhovovala, jezdím s ním akorát do supermarketů

• Citovat
  • Upravit
1391
31.1.14 05:40

Ahoj nemáte někdo kočárek tako ballila slim? jaký je atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.1.14 09:00

Chtěla jsem si taky pořídit tenhle retro kočárek, ale když jsme se o tom s přítelen začali bavit víc a tak, tak jsem usoudila, že do města je to docela nepraktický, takže na konec jsme od něj odstopili. Ale je pravda, že co člověk to názor a každému vyhovuje něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.4.14 09:44

Já mám retro sbírku sice, na malou jsem si pořídila podobný jako je stegner, někdy ji v nem svezu, ale zatím vozím v deltim skippy, jak jich má člověk moc, tak neví který dřív. Taky mám V cross, taky je fajn, zatáčí mu kolečka, ale do terénu po stěrku a horší cestě skáče, na to je zas lepší deltim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.4.14 10:01

Já mám tento- Verona eco Chrome a jsem s ním maximálně spokojená. Do kufru se vleze normálně. Je vysoký, takže se člověk nemusí zohýbat, aby vytáhl mimčo a kolečka vykrosí každý terén ;). Každý se za ním otočí a všichni ho chválí. Ty,,moderní" sportovní kočárky, do kterých se vejde mimino do 4 měsíců a otočná kolečka, to jako navrhoval kdo?! :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
33018
7.4.14 10:38

@Makca87 Asi někdo, kdo viděl dítě maximálně z rychlíku, nebo kočár používal na procházky po shopping centru. :mrgreen:

Když vidím některé modely, tak si říkám, že každého rodiče by v tom měli před koupí minimáně dvě hoďky povozit někde po kočičích hlavách. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
7.4.14 10:42

@Makca87 kocarek mas pekny :) Taky se mi retro libi, i kdyz teda kezdim se sportovnim (jsme vecna teniska v riflich a sustakovce, takze bych vypadala, jak kdyz jsem ten retro nekomu ukradla :mrgreen: ). Ale neni mi jasne, jak muzete zit bez otocnych kolecek. Jeden retro mame u pribuznych a musim rict, ze jak se tomu neptaci kolecka, tak bych strilela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.4.14 13:14

@marrlinka Zkus se projet na vesnici, kde skoro nejsou chodníky, plno štěrku, kamínků, hrbolů a v zimě půl metra zmrzlého sněhu nebo břečky a hned si otočná kolečka rozmyslíš!!! Myslím to vážně, kámoška ho má s těmi otočnými kolečky a nadře se. Já s ním jela do kopce a málem jsem mimčo vyklopila, bo se kolečko šprajclo o blbý větší kamínek :x. A v čem myslíš, že chodím na procházky já? Myslíš jako, že v sukýnce a botách na jehlových podpatcích? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
101475
7.4.14 13:17

@Makca87 Tak ono i mezi otočnýma kolama jsou terénní modely, třeba taková GT3 a když je nejhůř, tak to má na to přední kolečko aretaci. A po zbytek času se s tím člověk nemusí rvát a zatáčí to skoro samo. I když ještě lepší je otočná náprava a volant :mrgreen: ale to jsem zas neviděla v mono provedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
7.4.14 13:28

@j.a.n.i1 Mě ten retro kočár zatáčí taky skoro sám, stačí jen zatlačit na opěradlo vpravo nebo vlevo, nemusím ho nadzvedávat nebo nějak posouvat. Jasné, některé kolečka se dají zacvaknout, ale také je rozdíl mezi velikostí koleček, když vidím některé ty přední, co mají průměr tak 15 cm, nechápu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4