Škatulata 2010
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Škatulata 2010
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo byl o víkendu v Praze na akci Škatulata 2010 a jak se vám tam líbilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Byli jsme dneska a bylo to už nic moc, po obědě některé stánky už balili a některé tam už nabyli vůbec. Manžel se mi zasekl u hlavolamů, tak jsme si s malým poseděli na sedacích pytlech. Měli jsme sebou synovce (6), projel si dráhu na kole, někde si pohrál, ale moc ho to tam nebavilo. Kdybych měla platit vstup (vyhráli jsem rodinou vstupenku v Betynce) tak bysme tam nešli. Možná to v pátek nebo sobotu bylo lepší, nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, my tam byli taky dneska a přesně jak popisuješ. Bohužel jsme ten vstup platili
, máme obecně s veletrhama tohoto typu (myslím pro děti) dobrou zkušenost, ale tohle bylo fakt špatný
, fakt tam nic nebylo. Chystám se napsat pořadateli nějaký email o naší nespokojenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebyli jste se „projet“ v autíčkách? Teda spíš jen posedět, projíždět se mohli jen zájemci o koupi. To byl poslední impusl k našemu odchodu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne-e, my jsme tam byli v době, kdy se autíčka nabíjela, tak nejezdila vůbec
Nás pak ještě naštvalo, že měli losovat o kolo v 16h a v 15h měli vylosované nějaké drobné ceny a to bylo všechno, dál už nic, žádné kolo ![]()
Ne, že by jsme ho vyhráli
, ale jde o princip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kolem jedné losovali o podsedáky, ale paní tam nebyla tak to propadlo a náhradního nelosovali, to mi přišlo taky divný. Synovec se chtěl projet v autíčku a paní nám řekla že se může jen posadit, projet pouze pokud bysme ho chtěli koupit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To u nás losovali dál dokud tu cenu někdo nedostal..ale i tak,za ty peníze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
také jsme se této akce zúčastnili a mohu potvrdit velké zklamání. Za 100 Kč jsme nedostali a neviděli nic. I blbej balonek jsme si museli vyprosit a ještě sami nafouknout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoooj!
Tak my byli v sobotu. Bylo to teda asi lepší než v neděli, co tu čtu, ale i tak za cenu vstupného 100Kč na osobu děs a hrůza. My jsme teda vyhráli rodinnou vstupenku jinak by jsme tam ani nešli. Ale těch
stánků tam bylo málo i v sobotu.Dvě hry pro děti na podiu furt opakovali dokola.
Jo a autíčka teda v sobotu jezdila bez omezení.
A psali třeba o nějakém občerstvení pro děti to se taky nekonalo.
Jsem taky zklamaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.