Skaut Liberec

4110
27.1.18 18:25

Skaut Liberec

Zdravim, je tu nekdo, kdo ma dceru / syna, v nejakem skautskem oddilu v Liberci? Pripadne v jakem, a jak jste spokojeni?
Uvazuji o tom u dcery, je ji 6,5, v zari pujde do skoly. Nemuze nejak extra sportovat, i kdyz neco malo v planu mame, ale miluje prirodu, zvirata, ma rada kolem sebe deti, tak me napadlo dat ji do Skauta, a protoze jich je v Liberci vic, chci se poptat, kdo ma jakou zkusenost.
Take budu rada i celkove za nazory a zkusenosti na tuto cinnost ;)
Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
27.1.18 18:30

Ahoj, neporadím, ale vtírnu se. Mám stejně starou dcerku ???? Jednu chvíli jsem uvažovala o turisťáku z DDM Větrník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
27.1.18 18:35

Jj vtirni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
27.1.18 18:36

@yweta vidis na Vetrnik jsem zapomnela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.1.18 19:01

Zkuste vodní skauty, Maják. Na střední jsem jim vypomáhala při větších akcích (dětský den, příběhy táborových her, hra po Libeci,…) a bylo to super, já bohužel ke skautingu přičuchla až na gymplu, ale moc se mi líbilo jak jim do kolektivu zapadaly i děti, které by byly kdekoli jinde označeny za přinejmenším divné.

Edit: Ještě bych dodala, že jako dospělá jsem měla možnost být týden s dětmi z turistického oddílu Větrníku a ten kolektiv mě optoti mým zkušenostem se skauty hrozně zklamal. Být vedoucí na příměstském táboře byla už zkušenost taková, že jsem další práci s dětma odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.18 19:41

Jako odchovankyně mám také pozitivní zkušenost se střediskem Maják. Další možností je turistický oddíl Kletr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
28.1.18 22:16

Moc dekuji za tipy!☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie