Skiareál Praděd

6307
4.8.19 17:26

@Anik ty jo, a co ty tvrdé povětrnostní podmínky s malým dítětem. Taky bych asi zvážila :think: Jeseníky trochu znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3597
4.8.19 17:49

Smutná_máma: tak to mě nenapadlo, ale my do Jeseníků jezdíme už roky, do jiných středisek sice, Praděd bude asi nejvýš, to je pravda :),,, ale děti tam snad jezdí, podle recenzí, takové drama to asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.19 19:57

Praděd moc neznám, nebo malo kdy tam jezdíme. máme blíže spíš do Kouty nad Desnou a tam je super svah pro prcky s instruktory i naše školka tam jezdí přes zimu učit děcka občerstvení jsem moc neřešila naproti svahu je hned restaurace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3597
4.8.19 20:10

Kouty vypadají super, ale tam nám nevyhovuje ubytování.
Mě zajímá opravdu ten Praděd, všude jinam bych jela jen na základě fotek z jejich webu, jen ten Praděd je takovej rozporuplnej, až je mi to divný, měla by to být bomba přece, aspoň jsem si to vždycky myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.19 20:11

P. s. Je to par km.od pradědu tam když se vám nebude líbit můžete sjet níže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.19 20:14

@Anik super určitě praděd je jak to tam je nevím… Ale uvidíte třeba to bude i tam super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.19 20:15
@Anik super určitě praděd je jak to tam je nevím… Ale uvidíte třeba to bude i tam super :pankac:
@Kristýna 526 píše:
@Anik super určitě praděd je jak to tam je nevím… Ale uvidíte třeba to bude i tam super :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí