Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím holky
Můžete mi některá jednoduše popsat jak mám složit buzz 2010?
Momentálně ho mám rozloženého a potřebuji ho složit do auta.
Po stranách jsou jakési čudlíky ale po stisknutí a zatáhnutí rukujeti se neděje nic.
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzzahoj,
skladá se tam, že nejdřív sundáš korbu, pak si stoupneš k podvozku zepředu, nalevo tlačítko zmáčkneš, napravo posuneš směrem k sobě a zatáhneš jako by si s podvozkem chtěla popojet dopředu (ale ne doopravdy, stojíš před ním, takže nikam nejede
). Snad se to dá pochopit, na vysvětlování nejsem asi zrovna nejlepší ![]()
Jde to jednoduše, jde jen o cvik…když si na youtube zadáš quinny buzz, jsou tam krátká instruktážní videa…pusť si jakékoli a vždycky na konci to tam ukazují…doporučují ho teda skládat takhle zepředu, jak psala Jesse (promiň, honem nevím přesně přezdívku
), ale já ho teda skládám obráceně - stoupnu si normálně k rukojeti, dám jí na nejmenší, opřu se do ní a zmáčknu vpravo ten šedej čudlík a vlevo ho dám nahoru a opřu se rukama do toho, jako když ho chceš šoupnout dolů…až to budeš dělat podruhé, potřetí, půjde to samo. Buzz je miláček, určitě budeš moc moc spokojenáááá ![]()
holky a jak se rozkládá????koupila jsem starší jde to blbě složit a rozložim vždycky ani nevim jak ![]()