DorJan nebo Maxi-Cosi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.6.11 10:20

Dorjan nebo Maxi Cosi?

Ahojte, sháníme kombinovanou čtyřkolku do terénu (lesní cesty), ale i do města včetně MHD. Rodíme v srpnu a rádi bychom, aby se po celou zimu do korbičky mimi :srdce: vešlo.

Zaujaly nás tyhle dva kočárky: DorJan - Danny Sport Prestige 2011 (http://www.darababy.cz/…restige-2011) a Maxi Cosi Mura 4 (http://www.malvik.cz/…-Mura-4-2011)

U Dorjanu se trochu obáváme zvýšené poruchovosti (levný polský kočárek), na druhou stranu se nám líbí prostornost korbičky i sportovní úpravy a prodlužovatelnost u sporťáku a cena. Maxi Cosi působí solidněji, má taky relativně prostornou korbičku, ale sporťák nám příjde velmi malý a kočárek je o dost dražší. 8-o

U Dojanu se také uvádí pérování na houpání mimi - máte s tím někdo zkušenost, je to pravda :?: :?: :?:

Budeme moc rádi za vaše zkušenosti, názory, srovnání… Děkujeme. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
5.6.11 10:43

ja mam dorjan a v zime mi vyjel uplne vsechno. Malej se do korbicky vejde jeste v 7 mesicich a to ma 75cm a jeste ma mezeru. A je to slovensky kocarek :-) http://www.dorjan.sk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.6.11 10:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.6.11 10:53

dorjan neznám, ale Maxi-cosi za sebe neporučuji vůbec, tak jsem ho moc chtěla a teď jsem naštvaná, což o to dokud byla malá v korbičce tak super, je opravdu :potlesk: prostorná. ale zato sportovní verze je naprosto šílená, to nevím kdo vymýšlel. Nejen malá sedačka, ale i debilní boudička terá se nedá sklopit, jen sundat a pak samozřejmě není kam dát, navíc se špatně nandavá. A ty řidítka sice možná pro děti atraktivní, ale pro větší dítě, nobo dokonce na zimu s fusakem apsolutně nevyhovující. :zed: :zed: Už bych do takového kočáru za ty prachy nikdy nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.11 12:08

Mám DorJan a není s ním žádný problém jezdím s ním už rok malá se mně do hluboké korby vlezla ještě v 9 mněsících (rodili jsme červen 2010)v zimně bez problému a teď v létě jezdí v luxusně velkém sporťáku rozvaluje se v něm jako královna. Perování jsem nikdy nezkoušela takže to nevím (nepotřebovali jsme to)jedinou nevýhodu tohohle kočárku vidím v prostoru mezi košíkem a korbou špatně se tam dává nákup nebo cokoliv objemnějšího) je tam málo místa.

• Citovat
  • Upravit
6299
5.6.11 13:06

Máme Dorjan Prestige 2011 a jsme z něho nadšení…mimi máme teď a na zimu se mi tam snad taky vleze, pérování opravdu péruje a celkově jsme moc spokojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
5.6.11 14:54

máme dorjan prestige 2010 a malá má půl roku a vleze tam bez problémů ještě tam vydrží klidně 2měsíce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.6.11 09:37
brouczek píše:
dorjan neznám, ale Maxi-cosi za sebe neporučuji vůbec, tak jsem ho moc chtěla a teď jsem naštvaná,i** debilní boudička** terá se nedá sklopit, jen sundat a pak samozřejmě není kam dát, navíc se špatně nandavá.
boudička debilní je, to souhlasím, evidentně máš kol 2010, která je nejméně povedená,ale sklopit lze. je tam bezpečnostní pojistka, jde to hrozně těžce, ale napiš do babyparku (www.babypark.cz, prodávají je) nebo přímo do libfinu (www.libfin.cz , je to dovozce do čr), ať ti poradí. já to v obchodě skoro nedokázala, ale opravdu to jde!!! ať se zbytečně netrápíš..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.6.11 10:04
Jéžiš no to mi neřikej :cert: a já jak pako ji pořád sundavám, tak já to nějak zkusím když teď vím, že to jde… díky za radu :kytka:
Nataša píše:
brouczek píše:
dorjan neznám, ale Maxi-cosi za sebe neporučuji vůbec, tak jsem ho moc chtěla a teď jsem naštvaná,i** debilní boudička** terá se nedá sklopit, jen sundat a pak samozřejmě není kam dát, navíc se špatně nandavá.
boudička debilní je, to souhlasím, evidentně máš kol 2010, která je nejméně povedená,ale sklopit lze. je tam bezpečnostní pojistka, jde to hrozně těžce, ale napiš do babyparku (www.babypark.cz, prodávají je) nebo přímo do libfinu (www.libfin.cz , je to dovozce do čr), ať ti poradí. já to v obchodě skoro nedokázala, ale opravdu to jde!!! ať se zbytečně netrápíš..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí