Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojda maminky, vybírám už trochu s předstihem sportovní kočárek pro syna. teď je mu teprve 7 týdnů,ale obávám se že na zimu už se mi do korbičky nebude vejít a budeme muset přesedlat. na spaní na dvůr vytáhnu starou libertu,ale když bude někam potřeba zajet chtěla bych mít po ruce sporťák. máte některá zkušenosti s tímto?zalíbil se mi hned na první pohled jak cenově tak designově
děkuji za příspěvky… ![]()
Myslim ze je super. Hlavne jeho skladanie a rozkladanie a vojde sa super do auta. Odporucam. My mame z Graco aj skladaciu postielku aj jedalensku stolicku a sme maximalne spokojni. Neviem preco Graco znacka nema lepsi marketing a reklamu v CR a SR.
já si ho zrovna včera objednala, páč jsem ho trefila za super cenu a před tím mi ho ukazoval pán v obchodě a je opravdu super, kvalitně se nedá srovnat a má fajn vychytávky, byla jsem z něj nadšená a odhodlaná ho prostě za nějakou rozumnou cenu sehnat-pán mi ho teda v obchodě nabízel loňský model v akci za 6500,– což se mi zdá na sporťák dost,i když má teda tu vložnou tašku ještě, ael kupuju to už pro druhé dítko a ještě se bude kupovat sedačka…ale nakonec jsem ho našla za 4200,– na jedněch stránkách, kde měli zrovna nějakou „ultra akci“ na tuhle značku.Ale ještě se mi neozvali od toho včerejška kromě automatického potvrzovacího mailu, tak se modlím, ať to klapne.Akorát mě mrzí, že není větší výběr v barvách, ael člověk nemůže mít všechno.Zase má jiné věci, které oceňuju a jsou důležitější než barva.
jo a jinak říkal pán v tom obchodě, že se hodně prodává, víc teda ta trojkolka Graco Trreco - některé písmenko je tam 2×, nevím které ![]()
ještě jsem ho neviděla naživo,ale už z fotek se mi hrozně líbí. našla jsem ho taky za nějakých 4000 - 5000,– chtěla bych se čtyřmi koly, teď máme trojkolku a už bych ji nechtěla ( alespoň do našeho terénu)
tak uvidíme, budeme ho kupovat nejdřív až tak v září,tak třeba budou nějaké podzimní slevy
a nevíte jestli to jde koupit i bez té tašky?
Nejlepsi kocarek,co jsem kdy na dite mela (a mela jsem jich opravdu hodne!!).
Zada jdou do uplneho lehu,nozicky polohovaci,celkove sirsi dlouha zadova operka a kdyz se zada polozi do lehu,dite nemuze tou stranou vypadnout,protoze je to cele spojene pevnejsi latkou az nahoru k boudicce,je to jako stan
,take tam diky tomu moc nefouka.
Madlo vepredu pred ditetem jde na jedne strane otevrit,nemusi se dite do kocarku cpat pres madlo,madlo ma sikovne prihradky,treba na piti nebo piskoty.
S kosikem jsem byla spokojena nejvic,je hrozne veliky,hluboky a uveze vic,nez predepsanych 5kg
.Do kosiku se dostanes,i kdyz dite spi,jen na kosiku zezadu povytahnes packu a kosik se cely sklopi dolu
.S boudou muzes manipulovat,pretacet dopredu a dozadu,proste jak chces,ja ji pouzivala hodne proti slunicku
.
Cely potah jde dat dolu a prat v pracce.
Na rukojeti je take dost ulozneho prostoru a vynikajici hodiny s teplomerem.
Kola nejsou mala,dobre jsem s kocarem projela vsude (krome zaveji).
Trekko jsem mela taky a neni tak dobre,jak Quattro.
Jiny kocar bych nikdy nechtela.
Lenka001 píše:ještě jsem ho neviděla naživo,ale už z fotek se mi hrozně líbí. našla jsem ho taky za nějakých 4000 - 5000,– chtěla bych se čtyřmi koly, teď máme trojkolku a už bych ji nechtěla ( alespoň do našeho terénu)
tak uvidíme, budeme ho kupovat nejdřív až tak v září,tak třeba budou nějaké podzimní slevy
Ano,jde koupit i bez tasky.
Lenka001 píše:ještě jsem ho neviděla naživo,ale už z fotek se mi hrozně líbí. našla jsem ho taky za nějakých 4000 - 5000,– chtěla bych se čtyřmi koly, teď máme trojkolku a už bych ji nechtěla ( alespoň do našeho terénu)
No tak já bohužel nepochodila-odepsali mi, že už kočárek nesehnali, páč to byla loňská kolekce.Našla jsem ho za tuto cenu ještě v jednom obchodě, kde je uvedeno také, že není skladem, tak čekám na odpověd, i když si myslím předem jaká bude
. Tobě se ho podařilo sehnat? Nová kolekce stojí kolem 8990,– a i za těch 6500,– od nás z obchodu je prostě dost.Asi se budu muset uchýlit k náhradní volbě ![]()
To co uvadzas je velkoobchodna cena novej kolekcie a mozno uz stara je vypredana. Moja kamocka mi kocar predala za velkoobchodnu cenu, lobo ich nakupuje vo velkou aj s inymi vecami ako cestovne postielky, autosedacky, jedalenske stolicky a ine.
jj dyť píšu, že za těch necelých 9000,– je nová kolekce. Ale za těch 6500,– je u nás v obchodě ta stará, ještě mi říkal, že má poslední kus, ať neváhám, že nová bude dražší.
No tak se s ním asi budu muset rozloučit
to máš štěstí, že máš takovou kamošku ![]()
a na jaké stránky jsi koukala? já jsem ještě nehledala nějak moc intenzivně, budeme ho kupovat až tak v září, jen mě zrovna padnul do oka tak jsem se na něho chtěla optat. zkus mrknout na maminkatovi
Ahojky, já na Graco nedám dopustit, máme doma Graco quatro tour, ale kdybych si teď měla vybrat znova tek bych šla do Graco Treko, hlavně kvůli zimy ikdyž kolečka zaaretuješ tak i tak je to mazec, když je všechno zaváté a chodníky neodhrabané.
Jinak máme i cestovní postýlku, autosedačku, krmící židličku atd a jsem s touhle značkou hoooodně spokojená ![]()
jo a nejlepší je zkusit si v okolí najít jejich sklad, my jsme tak koupili plno věcí třeba za polovic než jak prodávají v obchodech a to jen proto, že to měli vystavené a prodali to za polovic a židličku jsme koupili za 500, protože byla jen špinavá, ale doma jsme vydrbali a je jako nová ![]()