Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, chci se zeptat, myslíte, že můžu začít pomalu dávat prcka do sporťáku do polohy v leže, podotýkám, jen do lehu? Je dlouhej a v hluboké skoro přes celou, bude mít za pár dní 4 měs. Prosím o názory ![]()
Ja myslim ze pokud bude do rovna tak muzes. Ja dala kluka do sportaku na leh v 5m. Ale videla jsem i pani co tam mela holcicku od narozeni.
já jsem dávala malého do sporťáku ve 4měsících, neviděla bych v tom problém.
Na leh muzes urcite.My jezdili od tri mesicu bez tasky vlozne mala v ni nechtela byt.
Luci, co máš za kočárek? Já mám třeba Jané a jde do úplného lehu, ale holky mi šly do sporťáku až po 8měsících. Né všechny sporťáky jdou do úplného lehu. Sklon v autosedačce je dost velký a mimčo by tam mělo být jen na cestování né o moc víc.
Luci,neznám, ale jestli nejde do lehu ještě bych počkala. Filípek je ještě hodně malej.
Pokud ti půjde do úplného lehu, tím myslím jako by ležel v korbičce tak určitě ano ale jinak bych taky počkala
![]()
jestli nejde úplně do lehu tak bych ještě nedávala. Mám 5 měs. dvojčata a jezdí ještě ve vložných taškách a to mají oba přes 7 kg.
Stejně netuším proč se dnes dělají tak malé korbičky ![]()
My máme teda hodně dlouhé a prostorné, ale když vidím nějaké pidi kočáry kam se dítě ve 4 m. už nevejde… nechápu…
Mě to přijde takový divný, jak je tam jako ten zub, já mám sporták uplně rovnej, pokládají se mi jen zádíčka, a u tebe mi přijde že bude mít nožičky jako nahoru, podle tý fotky
![]()
Luci,tak já teda taky nevím…zádíčka vypadají v rovině, ale ty nohy…no to teda nevím
. Bude mít furt nohy nahoře to asi není taky zrovna o.k.. Třeba ještě někdo napíše…já bych do takového kočárku dala až sedící dítě.
do takovýho bych raději ještě nedávala, já při představě, že spím takhle s nohama nahoře, no nevím, neodkrvily by se mu nožičky? nám se taky polohují záda tak, že je to celé v rovině… jinak my máme naštěstí velkou korbu, tak sme do sporťáku přešli až teď a zatím pořád ležíme…