Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
už s předstihem řeším zimu.
Mám kočarek Bébé Confort High Trek a na zimu bude mít malý sporťák. Mám starší typ kde je střiška jen látka a ma postraně dvě kapsičky.
Stříška se mi zdá dost slaba a vaklavá
Co řeším:
Jak je to s ní v zimě při větru, vydrži? nebude v ni moc profukovat?
Nemáte někdo nějakou vychytávku jak ji popřípadě zateplit?
Nemáte náhodou někdo novější typ sportovní navstavby kde je už jina střiška (s okenkem nahoře)?
jaká je? jaký material atd. popřípade poprosím foto
zkušenosti?
Volala jsem do servisu, není problém novou stříšku koupit (objednání z Francie 3měsíce proto řeším tak brzo). Cena docela i přijatelna 1020,– lepší než cena za nové duše nebo plášt.
děkuji za jaké koliv komentaře a rady.
Máte zkušenost s BéBé Confort High Trek?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort High...My máme tedy nejspíš tu novější verzi..ale nad zimou jsem zatím nepřemýšlela, zatím ho totiž nevyužíváme
látka bych řekla je docela pevná, ale není to takový ten bytelný sporťák
v neděli jdeme k našim, kde je uskladněn, tak to pořádně prozkoumám a poreferuju, teda, jestli Ti to bude stačit
A možná nejlepší by bylo vidět ho naživo, odkud jsi? ![]()
Jsem od Brandysa nad Labem.
v praze na černáku ho maji na prodejne, ale z nas to v takovym vedru se mi nechce ani cestovat abych omrkla nazivo
a hlavne nazory maminek jsou objektivnejsi nez prodavacek ![]()
tojo
na zličíně ho mají hezky k ohmatání, ale nad tímhle jsem fakt nepřemýšlela
každopádně, když vydržíš do neděle ohmatám ho znovu a popíšu detailně, jen to bude bez zkušenosti z terénu, ta by mě ostatně taky zajímala
tak snad se ještě někdo ozve ![]()
sterezie píše:
tojona zličíně ho mají hezky k ohmatání, ale nad tímhle jsem fakt nepřemýšlela
![]()
každopádně, když vydržíš do neděle ohmatám ho znovu a popíšu detailně, jen to bude bez zkušenosti z terénu, ta by mě ostatně taky zajímala
tak snad se ještě někdo ozve
taky doufam. jinak jsem s kocarem nadmiru spokojena. z korbicky windoo vyrostl akorad na hezke pocasi a ve sportaku se mu moc libi. uz mam na zimu poraseny fusak a nanoznik. nemala jsem original, kocarek mam z druhe ruky a opravdu bez zavady a no. nemenila bych az teda na tu strisku
ted v lete je ok, super slunecni ale ten material ![]()
Ahoj, také jsem s tímto kočárkem naprosto spokojená, jsme teprve u hluboké korbičky.Chci se zeptat jaký nánožník jsi si pořídila.V orginálu se nevyrábí,což je škoda. Slyšela jsem,že na něj pasuje nánožník od emitexu.
Ahoj. Nanoznik jsem si nechala usit od pani na mimibazaru ![]()
na zimu maly uz bude mit rok tak neresim zimni fusak
bude mit fusak od emitexu jarni, letni podzimni, do toho popripade nejakou deku a pres to ten nanoznik. Je vytepleby a nepromokavy
Kde se dá ta stříška sehnat prosííím
ulomil se mi díl u stříšky a nikde nemohu sehnat kde by se dala koupit náhradní ![]()
@Martanka92 bohužel nesehnala. Vyřešila jsem to přišroubováním stříšky ke konstrukci šroubkem.