Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, nezkoušel jste někdo do sporťáku od Jané slalom Pro R dát vložnou tašku na miminko? Tetno kočárek se mi velmi líbí, ale hluboká korba je pro mě obtížně využitelná…nebo mi alespoň napište vnitřní rozměr sporťáku a zda jde položit zádčíkama a nožkama úplně do lehu. Děkuji…
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Projá mám svůj kočárek jiný ale na jedné dovolené jsme měli slalom půjčený, byl to ale starší typ. A používala jsem do něj svou vložnou tašku gesslein. Dalo se ale ideální to nebylo. nešlo to dát celé do úplné roviny takže tam malá byla trošku zlomená. Nic drastického, bylo jí už 9 měsíců ale třeba gesslein má tu plohu fakt 180 stupňů.
Děkuji za odpověď, takže asi bude lepší koupit fatk kočárek, který je na to přizpůsobený že.
Nevím jak revers. Mám ten starší tip. Záda nejdou dát uplně do lehu, nožky ani.
Ahoj, po klasickém Slalomu, který letěl po měsíci z domu, mám teď nového Reverse cca týden, nohy jdou do úplné roviny, záda téměř, ale úplná rovina to není. Sedák je užší, než starší Slalom bez otočné sedačky. Jestli ho nevyhodím z okna a nepořídím zas jiný
, na druhé mimčo koupím hlubokou korbu, tu staší - má větší vnitřní rozměry.
jako jestli pokukuješ po jané slalom a využila bys víc vložnou tašku tak za sebe doporučuju gesslein vision S - taky jsem měla slalom ve výběru ale gesslein má otočnou sedačku takže když je mimi malé můžeš ho mít v tašce čelem k tobě. Pak můžeš otočit po směru jízdy.Cenově vychází podobně, vložná takša od gessleinu je fakt vymakaná takže jsme jí letos používali místo zimního fusaku, která jsem nekupovala ani na malé mimi. Jediné co má oproti slalomu horší tak je asi váha, slalom jsem vyzkoušela a přišel mi prostě lehčí. Ale jinak jsem s gessleinem spokojená. Vložná taška pro mě byla priorita, bydlím ve 3. patře a kočárek mám dole v kočárkárně a nosit dítě ještě s korbou taška je mnohem lehčí a svůj účel naprosto splnila- konec agitky
![]()
a tak teď čtu že se jedná o ten nový reverse který jde taky otočit. Ale gesslein má fakt rovinu. ![]()
Panuško, na miminko do roka jsem měla hluboký kočárek s obří korbou. Taky nemáme výtah, parkovala jsem v kolárně a nosila jsem malou normálně v ruce, s fusakem nebo bez. Představa, že ještě táhnu vložnou tašku, v tom se mi dítě sesune ke straně, má to taky nějakou váhu navíc a mimčo má míň místa v kočárku, by mě nelákala.
Háta_x píše:
Panuško, na miminko do roka jsem měla hluboký kočárek s obří korbou. Taky nemáme výtah, parkovala jsem v kolárně a nosila jsem malou normálně v ruce, s fusakem nebo bez. Představa, že ještě táhnu vložnou tašku, v tom se mi dítě sesune ke straně, má to taky nějakou váhu navíc a mimčo má míň místa v kočárku, by mě nelákala.
no vidíš a mě to vyhovovalo, nikam se mi nesesouvala, tašku jsem měla v jedné ruce a v druhé ještě třeba nákup. Navíc když malá chrupala tak jsem jí lupla do ložnice k otevřenému oknu a spala dál. Místa tam měla hodně taška je fakt velká, lehoučká oproti korbě určitě a vymakaná. Navíc jsem ušetřila za fusak. Ale to je o tom co komu vyhovuje. Zakladatelka psala že o tašce uvažuje že se jí líbí. Tak jen píšu jaké výhody jsem na tom viděla já
![]()
Děkuju vám, no on byl slalom jeden z favoritů, ale prostě potřebuju tu vložnou tašku, sestra jí měla a bylo to super…tak budu koukat po jiném typu no. Gesslein Vision S, Hartan skater S nebo Teutonia SPirit s3…no stačil by mi ojetý…
gessleinů se prodává ojetých hodně a v dobrém stavu. Já mám kočárek po jednom dítěti, využívaný hodně a je jak nový. Akorát teď neprodávám
na mmb jich je dost.
![]()
www.mimibazar.cz
seženeš tam mraky nových ale i použitých věcí na prcka
![]()
ja mela reverse
Je uzasny v tom, ze ten sportacek se da napolohovat tak, ze tvori sam o sobe jakoby korbicku, a pokud mas letni miminko, tak uplne s prehledem bych ho tam vozila
Navic ma udelanou super boudicku- preklapeci, a polohovani nozice jde dat az do 90°uhlu- cili to uzavre cely sportak.
Tenhle kocarek je opravdu vymakany, moc se jim povedl. Vubec neni uzky, jak hodne lidi rikaji…
Dokonce, kdyz jsem ten muj prodavala- tak pani co prijela byla z neho odvarena- ze vsude cetla jak je uzky a pak byla prekvapena- navic ma super i polohovani na pozdeji- uplne do sedu- dite fakt sedi.
Taky madlo pred ditetem se da oddelat treba jen na jedne strane na pohodlne vyndavani a nandavani ditete- a nic nemusis sundat a nekam pokladat
Pak i s nanoznikem je to super- dite je krasne kryte,