Skladník nebo skladnice - stejné?

Anonymní
16.9.14 22:52

skladník skladnoce

Asi hloupá otázka ale jsem z toho nejistá. Volala mi paní která zprostředkovává nabídky práce kam jsem posilala životopis ze by pro mě měla pozici skladníka v Mallu říkala by i plat vše co bych dělala atd atd a řekla zda se chci 18.9 dostavit na pohovor. Řekla jsem ze ano ale teď jsem našla přesně ten inzerát a v nadpise stojí přijmeme skladníka. Nevím zda jde jen o slovickareni. Ale říkám si zda nechtějí chlapy… Ale to by mi ta paní nenabízela snad tuto pozici. Co myslíte šli by jste na pohovor skladníka a ne skladnice?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lulinaaa
16.9.14 22:57

Myslim ze je to fuk. Proste se to tak pise, vetsinou v muszkem rode ;)

• Citovat
  • Upravit
15404
16.9.14 23:07
@loula píše:
Myslim ze je to fuk. Proste se to tak pise, vetsinou v muszkem rode ;)
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.9.14 23:08

Hlavně „skladnice“ fakt není běžný pojem. Takže pokud nemáš vyloženě chlapskej hlas, mají tvůj životopis a není to těžká manuální práce, tak vo co go? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 23:12
@RyBANA píše:
Takže pokud nemáš vyloženě chlapskej hlas
:D :D
  • Citovat
  • Upravit
lulinaaa
16.9.14 23:13

Proboha, MUZSKEM :lol: co jsem to zas vymrvila…

• Citovat
  • Upravit
1416
16.9.14 23:34

Ahoj, nevim co ti nabidli.. Kamarad tam chodil na brigadu nez nasel praci a rikal, ze je to hrozny! Chodis tam na smeny za smesny penize.. On jeste jezdil pres cely mesto a prace byla i na nej hodne narocna a stresujici.
Ale ai s tim musis pocitat.. Drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
17.9.14 07:04

Ano, šla bych, dokonce jsem jeden čas skladnici dělala, ne vždy je to fyzicky náročná práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.9.14 07:12

Pani snad pochopila, ze jsi zenska, pokud te pozvali na pohovor, tak chod, uvidis.
Jinak v zenskem nebo obou rodech se pozice vypisuji podle me malokdy, proste je to uzus - vetsinou muzsky rod, pokud nejde zrovna o zdravotni sestru, nebo specifickou profesi - treba modelku na predvadeni damskeho pradla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
28.4.15 21:20

Ahoj, ráda bych absolvovala rekvalifikační kurz skladník online. Bohužel se mně nedaří žádný najít, ani nevím, jestli je to online vůbec možné. Pokud máte někdo zkušenosti, budu ráda za odpověď. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
29.4.15 12:19

@simpa
A co potřebuješ jako skladník umět? Vždyť je to jedna z nejpodřadnějších prací/brigád, kde vezmou každého.
SAP výhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat