Skladník nebo skladnice - stejné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Myslim ze je to fuk. Proste se to tak pise, vetsinou v muszkem rode ![]()
- Citovat
- Upravit
@loula píše:
Myslim ze je to fuk. Proste se to tak pise, vetsinou v muszkem rode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně „skladnice“ fakt není běžný pojem. Takže pokud nemáš vyloženě chlapskej hlas, mají tvůj životopis a není to těžká manuální práce, tak vo co go? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevim co ti nabidli.. Kamarad tam chodil na brigadu nez nasel praci a rikal, ze je to hrozny! Chodis tam na smeny za smesny penize.. On jeste jezdil pres cely mesto a prace byla i na nej hodne narocna a stresujici.
Ale ai s tim musis pocitat.. Drzim palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, šla bych, dokonce jsem jeden čas skladnici dělala, ne vždy je to fyzicky náročná práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pani snad pochopila, ze jsi zenska, pokud te pozvali na pohovor, tak chod, uvidis.
Jinak v zenskem nebo obou rodech se pozice vypisuji podle me malokdy, proste je to uzus - vetsinou muzsky rod, pokud nejde zrovna o zdravotni sestru, nebo specifickou profesi - treba modelku na predvadeni damskeho pradla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych absolvovala rekvalifikační kurz skladník online. Bohužel se mně nedaří žádný najít, ani nevím, jestli je to online vůbec možné. Pokud máte někdo zkušenosti, budu ráda za odpověď. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simpa
A co potřebuješ jako skladník umět? Vždyť je to jedna z nejpodřadnějších prací/brigád, kde vezmou každého.
SAP výhodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi hloupá otázka ale jsem z toho nejistá. Volala mi paní která zprostředkovává nabídky práce kam jsem posilala životopis ze by pro mě měla pozici skladníka v Mallu říkala by i plat vše co bych dělala atd atd a řekla zda se chci 18.9 dostavit na pohovor. Řekla jsem ze ano ale teď jsem našla přesně ten inzerát a v nadpise stojí přijmeme skladníka. Nevím zda jde jen o slovickareni. Ale říkám si zda nechtějí chlapy… Ale to by mi ta paní nenabízela snad tuto pozici. Co myslíte šli by jste na pohovor skladníka a ne skladnice?