Skladný kočárek do auta?

284
9.10.12 16:10

skladný kočárek do auta?

Ahoj, potřebuju rady a typy jaký sporťák do malého kufru u auta? Mám x-landra xa a ten není zrovna nejskladnější. Představuju si ale něco pohodlného(malému je 7 měsíců)a aby byl vhodný na zimu. X-landra bych prodala a za něj koupím jiný, ale jaký? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
9.10.12 16:22

Ahoj, tak nám se bezvadně osvědčil sporták Zopa Fusion, má i bohatou výbavu a je lehký a snadno rozložitelný a vešel se nám téměř všude, kam bylo potřeba-i ke známé do auta, co maličký autíčko Peugeot-ten nejmenší. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
9.10.12 16:45

Graco Symbio, též mi jezdí v Peugeotu 1007, rozložený vcelku pak v Hyundai Terracanu.
Mám ho nafocený ve svém fotoalbu pod názvem Graco Symbio kočár (nebo tak). Nedám na něj dopustit, vše je složitelné a rozložitelné „na jeden klik“, kočár je jeden z nejlehčích na trhu, přitom hluboká korba má 80 cm na délku, vychytaný po všech stránkách.
Jelikož ten konkrétní můj je již z loňské kolekce, tak ho aktuálně v Británii (odkud jsem ho sama kupovala - dodání asi do 3 týdnů) prodávají v přepočtu za nějakých pět, šest tisíc.. A to stál původně u nás přes dvacet, v UK kolem šestnácti :zed:

• Citovat
  • Upravit
7024
9.10.12 17:31

Mrkni na baby jogger, mam city mini gt a je uzasnej, jedina nevyhoda jsou nepolohovatelny nozicky, ale zatim nam to nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.10.12 18:06

Baby Jogger je nejlepší, vejde se nám do auta i „pod nohy“ autosedačky - máme teda City Mini, což není moc na zimu, to by asi chtělo ten GT nebo Elite. Skládá se neuvěřitelně snadno (o 100% líp než Graco Symbio, to máme taky). Korbu nepotřebuješ, a pokud jde o sporťáky, je to asi jedno - všechny na zimu potřebujou přádnej fusak nebo tak něco. Výhodou Baby Joggerů jsou dlouhý stříšky, který samozřejmě kryjou i před větrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
9.10.12 18:12

@karolina_a_betuska mne nejak neprislo, ze v nich je velky rozdil, spis zadny…
jen rukojet byla jinak tvarovana a GT je 3kolka :think: proc je na zimu teda lepsi to GT? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.10.12 18:13

GT a jeste vic to Elite ma o dost lepsi kola do snehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
9.10.12 18:16

@karolina_a_betuska ahaaaaa, tak to jo :-) tak zimu jsem s tim jeste neprodelala, ani se starym sportakem jsem to tady nezkousela, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.10.12 21:55

Baby jogger elite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
letom
11.10.12 12:52

BGB bee+

Ahoj, taky jsem ted resila kocarek do auta a mam bugaboo bee+ Do naseho auta se krasne vleze a jeste je i lehky. Jedine co je minus je velka poricovaci cena.

• Citovat
  • Upravit
7158
12.10.12 23:05

@zakelka,s já jsem strašně spokojená s Jané Slalom pro, je lehoučký a skladný… taky hodně pohodlný a má velký sporták, mám kol. 2011… Ted delaj i Revers, ten má menší sporták a je o něco těžšší, ten bych nedoporučovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
12.10.12 23:08

@zakelka,s Maxi Cosi Mura 2012 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
17.10.12 22:32
@Amber_1977 píše:
Graco Symbio, též mi jezdí v Peugeotu 1007, rozložený vcelku pak v Hyundai Terracanu.
Mám ho nafocený ve svém fotoalbu pod názvem Graco Symbio kočár (nebo tak). Nedám na něj dopustit, vše je složitelné a rozložitelné „na jeden klik“, kočár je jeden z nejlehčích na trhu, přitom hluboká korba má 80 cm na délku, vychytaný po všech stránkách.
Jelikož ten konkrétní můj je již z loňské kolekce, tak ho aktuálně v Británii (odkud jsem ho sama kupovala - dodání asi do 3 týdnů) prodávají v přepočtu za nějakých pět, šest tisíc.. A to stál původně u nás přes dvacet, v UK kolem šestnácti :zed:

Já ti nevím je hezký :) .............ale ty přední kolečka jsou moc malá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 13:24

Amber_1977 -Graco Symbio

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně kočárku Graco symbio, na netu jsem se dívala že korba graco symbio GO je dlouhá pouze 70cm, což se mi zdá málo ale vy jste psala, že korba je 80cm, myslíte tu samou korbu GO? Psala jste že máte i fotky byla by jste tak hodná a poslala mi nějaké, abych se mohla podívat mám o kočárek zájem ale bojím se, abych tam dítě nevozila krátce, že se tam pak nevleze :)Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.5.13 23:11

@prihodova01 Pokud zájem trvá, posílám odkaz na svůj inzerát :) Případné dotazy zodpovím. https://www.emimino.cz/…le-at-61489/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí