Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
po dlouhém vybírání u nás „vyhrály“ tyhle golfky. Jenomže jak tak bloumám po netu, zjistila jsem, že už je v nabídce i nová kolekce, tudíž jsem zase téměř na začátku
a potřebovala bych radu:
Netušíte někdo, jaké a zda vůbec jsou rozdíly mezi kočárky z r. 2012 a 2013? Kromě barev samozřejmě
Psala jsem už i na e-shop, ale tady to bývá rychlejší.
Díky ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cybex Callisto?
Přidejte zkušenost s Cybex Callisto@jabarka píše:
Ahoj holky,po dlouhém vybírání u nás „vyhrály“ tyhle golfky. Jenomže jak tak bloumám po netu, zjistila jsem, že už je v nabídce i nová kolekce, tudíž jsem zase téměř na začátku![]()
a potřebovala bych radu:
Netušíte někdo, jaké a zda vůbec jsou rozdíly mezi kočárky z r. 2012 a 2013? Kromě barev samozřejměPsala jsem už i na e-shop, ale tady to bývá rychlejší.
Díky
Ahoj,
rozdil mezi 2012 a 2013 je jen v barvach, jinak jsou stejny. Jina byla kolekce 2011 (jine disky kolecek a plastove/penove madlo).
Taky si nemuzu vybrat, barvy 2012 se mi vubec nelibi. A ty ceny 2013 jsou uz zas nejak moc vysoky… navic jeste vaham mezi Callisto a Topazem
@Anonymní píše:
Ahoj,
rozdil mezi 2012 a 2013 je jen v barvach, jinak jsou stejny. Jina byla kolekce 2011 (jine disky kolecek a plastove/penove madlo).
Taky si nemuzu vybrat, barvy 2012 se mi vubec nelibi. A ty ceny 2013 jsou uz zas nejak moc vysoky… navic jeste vaham mezi Callisto a Topazem
Jo nasla jsem precejen rozdil 12/13, 2013 ma napul sitovany kosik.
Aha, diky moc za informaci ![]()
Ja na Topaz ani nekoukala, radeji bych spojenou rukojet. Ale asi jeste mrknu na parametry, pro sichr
Jsem zvedava, v cem bude lepsi
Tak jsem načetla srovnání a Callisto vyhrál. Už se na něj těším ![]()
@jabarka píše:
Tak jsem načetla srovnání a Callisto vyhrál. Už se na něj těším
Ja porad nevim
Pritel rika, ze vypada jak nakupni vozik
a je tezsi nez Topaz…
Jaka barva se ti libi?
Je těžší jen o drobet
Na mušce mám z 2012 ten hnědej (a váham i nad růžovym fashion) a z nový se mi celkem líbí ten fialovej. ![]()
Ale hnědej asi vyhraje - přece jen tam budu mít holku třeba v růžovym kabátku, tak aby nebyla přeslazená
Nákupní vozík je vtipný přirovnání ![]()
Jaká barva vede u tebe? Nebo jiná značka?
@jabarka píše:
Je těžší jen o drobetNa mušce mám z 2012 ten hnědej (a váham i nad růžovym fashion) a z nový se mi celkem líbí ten fialovej.
Ale hnědej asi vyhraje - přece jen tam budu mít holku třeba v růžovym kabátku, tak aby nebyla přeslazená
Nákupní vozík je vtipný přirovnání
Jaká barva vede u tebe? Nebo jiná značka?
Ja prave 2012 videla nazivo a hnedy mi prijde uz moc zachodovy, ale taky vaham. Mezi cernym a hnedym ze stary kolekce nebo cerny z novy kolekce, mam kluka a kdyz bude mit barevny obleceni abysme nebyli preplacani.
Z jinych znacek - puvodne jsem chtela Maclaren XT ale uz ne. Jinak vubec nevim co jinyho. Inglesina Trip ma hnusnou cernou konstrukci, ale je luxusne lehka.
@mimi44 píše:
Holky mužů se zeptat jakou má nosnost?
Nosnost ma Callisto 17,5kg a Topaz 22,5kg myslim. Oba jsou uzsi, spis pro stihlejsi deti.
Sakrblé, já hnědý ještě naživo neviděla, to se teď tedy trochu bojim
Ale uvidíme na místě, přes net ho objednávat zatím nechci, nejdřív ho musim očíhnoout někde v obchodě. Ten černej je taky pěknej. No uvidíme naživo ![]()
@jabarka píše:
Sakrblé, já hnědý ještě naživo neviděla, to se teď tedy trochu bojimAle uvidíme na místě, přes net ho objednávat zatím nechci, nejdřív ho musim očíhnoout někde v obchodě. Ten černej je taky pěknej. No uvidíme naživo
Ty barvy jsou ve skutecnosti svetlejsi jakoby. No uz se tesim az nejaky budeme mit!
Já viděla naživo ten fashion a ten se mi teda líbil strašně moc. I ten tyrkysovej, i ten růžovej. Ale nevím, jestli jsou ještě k sehnání doplňky, nánožník bych chtěla ve stejný barvě určitě a přemýšlím, jestli je nutnej i fusak. Malá (11m) bude na zimu stejně ve sporťáku a tam fusak mam. Takže bych vzala asi jen ten nánožník. To je rozhodování furt ![]()
@jabarka píše:
Já viděla naživo ten fashion a ten se mi teda líbil strašně moc. I ten tyrkysovej, i ten růžovej. Ale nevím, jestli jsou ještě k sehnání doplňky, nánožník bych chtěla ve stejný barvě určitě a přemýšlím, jestli je nutnej i fusak. Malá (11m) bude na zimu stejně ve sporťáku a tam fusak mam. Takže bych vzala asi jen ten nánožník. To je rozhodování furt
Modry jsem nazivo nevidela, jen na vzorniku a nevim jestli neni uz moc svitivy. Zas je originalni ta tmava konstrukce vid?
Nanoznik brat asi nebudu, v zime budeme jezdit velkym a maly jen na prejizdeni a nakupy ![]()