Cybex Callisto 2012 x 2013

15532
6.10.12 13:57

Cybex Callisto 2012 x 2013

Ahoj holky,

po dlouhém vybírání u nás „vyhrály“ tyhle golfky. Jenomže jak tak bloumám po netu, zjistila jsem, že už je v nabídce i nová kolekce, tudíž jsem zase téměř na začátku :zed: :lol: a potřebovala bych radu:
Netušíte někdo, jaké a zda vůbec jsou rozdíly mezi kočárky z r. 2012 a 2013? Kromě barev samozřejmě ;) Psala jsem už i na e-shop, ale tady to bývá rychlejší.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.10.12 20:48
@jabarka píše:
Ahoj holky,po dlouhém vybírání u nás „vyhrály“ tyhle golfky. Jenomže jak tak bloumám po netu, zjistila jsem, že už je v nabídce i nová kolekce, tudíž jsem zase téměř na začátku :zed: :lol: a potřebovala bych radu:
Netušíte někdo, jaké a zda vůbec jsou rozdíly mezi kočárky z r. 2012 a 2013? Kromě barev samozřejmě ;) Psala jsem už i na e-shop, ale tady to bývá rychlejší.
Díky :kytka:

Ahoj,
rozdil mezi 2012 a 2013 je jen v barvach, jinak jsou stejny. Jina byla kolekce 2011 (jine disky kolecek a plastove/penove madlo).
Taky si nemuzu vybrat, barvy 2012 se mi vubec nelibi. A ty ceny 2013 jsou uz zas nejak moc vysoky… navic jeste vaham mezi Callisto a Topazem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.12 20:59
@Anonymní píše:
Ahoj,
rozdil mezi 2012 a 2013 je jen v barvach, jinak jsou stejny. Jina byla kolekce 2011 (jine disky kolecek a plastove/penove madlo).
Taky si nemuzu vybrat, barvy 2012 se mi vubec nelibi. A ty ceny 2013 jsou uz zas nejak moc vysoky… navic jeste vaham mezi Callisto a Topazem

Jo nasla jsem precejen rozdil 12/13, 2013 ma napul sitovany kosik.

• Citovat
  • Upravit
15532
6.10.12 22:19

Aha, diky moc za informaci :kytka:
Ja na Topaz ani nekoukala, radeji bych spojenou rukojet. Ale asi jeste mrknu na parametry, pro sichr ;) Jsem zvedava, v cem bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
7.10.12 21:40

Tak jsem načetla srovnání a Callisto vyhrál. Už se na něj těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.12 21:49
@jabarka píše:
Tak jsem načetla srovnání a Callisto vyhrál. Už se na něj těším :)

Ja porad nevim :D Pritel rika, ze vypada jak nakupni vozik :) a je tezsi nez Topaz…

Jaka barva se ti libi?

• Citovat
  • Upravit
15532
7.10.12 22:13

Je těžší jen o drobet ;) Na mušce mám z 2012 ten hnědej (a váham i nad růžovym fashion) a z nový se mi celkem líbí ten fialovej. :zed:

Ale hnědej asi vyhraje - přece jen tam budu mít holku třeba v růžovym kabátku, tak aby nebyla přeslazená ;) Nákupní vozík je vtipný přirovnání :D
Jaká barva vede u tebe? Nebo jiná značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.10.12 23:48

Holky mužů se zeptat jakou má nosnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.12 08:19
@jabarka píše:
Je těžší jen o drobet ;) Na mušce mám z 2012 ten hnědej (a váham i nad růžovym fashion) a z nový se mi celkem líbí ten fialovej. :zed:Ale hnědej asi vyhraje - přece jen tam budu mít holku třeba v růžovym kabátku, tak aby nebyla přeslazená ;) Nákupní vozík je vtipný přirovnání :D
Jaká barva vede u tebe? Nebo jiná značka?

Ja prave 2012 videla nazivo a hnedy mi prijde uz moc zachodovy, ale taky vaham. Mezi cernym a hnedym ze stary kolekce nebo cerny z novy kolekce, mam kluka a kdyz bude mit barevny obleceni abysme nebyli preplacani.
Z jinych znacek - puvodne jsem chtela Maclaren XT ale uz ne. Jinak vubec nevim co jinyho. Inglesina Trip ma hnusnou cernou konstrukci, ale je luxusne lehka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.12 08:21
@mimi44 píše:
Holky mužů se zeptat jakou má nosnost?

Nosnost ma Callisto 17,5kg a Topaz 22,5kg myslim. Oba jsou uzsi, spis pro stihlejsi deti.

• Citovat
  • Upravit
15532
8.10.12 08:33

Sakrblé, já hnědý ještě naživo neviděla, to se teď tedy trochu bojim ;) Ale uvidíme na místě, přes net ho objednávat zatím nechci, nejdřív ho musim očíhnoout někde v obchodě. Ten černej je taky pěknej. No uvidíme naživo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.12 08:38
@jabarka píše:
Sakrblé, já hnědý ještě naživo neviděla, to se teď tedy trochu bojim ;) Ale uvidíme na místě, přes net ho objednávat zatím nechci, nejdřív ho musim očíhnoout někde v obchodě. Ten černej je taky pěknej. No uvidíme naživo :think:

Ty barvy jsou ve skutecnosti svetlejsi jakoby. No uz se tesim az nejaky budeme mit!

• Citovat
  • Upravit
15532
8.10.12 08:43

Já viděla naživo ten fashion a ten se mi teda líbil strašně moc. I ten tyrkysovej, i ten růžovej. Ale nevím, jestli jsou ještě k sehnání doplňky, nánožník bych chtěla ve stejný barvě určitě a přemýšlím, jestli je nutnej i fusak. Malá (11m) bude na zimu stejně ve sporťáku a tam fusak mam. Takže bych vzala asi jen ten nánožník. To je rozhodování furt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.12 08:49
@jabarka píše:
Já viděla naživo ten fashion a ten se mi teda líbil strašně moc. I ten tyrkysovej, i ten růžovej. Ale nevím, jestli jsou ještě k sehnání doplňky, nánožník bych chtěla ve stejný barvě určitě a přemýšlím, jestli je nutnej i fusak. Malá (11m) bude na zimu stejně ve sporťáku a tam fusak mam. Takže bych vzala asi jen ten nánožník. To je rozhodování furt ;)

Modry jsem nazivo nevidela, jen na vzorniku a nevim jestli neni uz moc svitivy. Zas je originalni ta tmava konstrukce vid?
Nanoznik brat asi nebudu, v zime budeme jezdit velkym a maly jen na prejizdeni a nakupy :)

• Citovat
  • Upravit
48
8.10.12 09:35

Děkuji za odpověď, mě se ještě strašně líbí i coo pluto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat