Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, sháním originální vzhled golfek, nějakou pěknou barvu, proužek či puntík.
Poraďte prosím.
Např. Elodie Details http://www.malvik.cz/…Novinka-2012
Ale určitě bych goflky nevybírala jen podle vzhledu.
Ty co ukázala Sabi. M vypadají krásně ale spousta věcí mi na nich chybí a nechtěla bych je kvůli tomu-nemají madlo před dítě, berany, přední zdvojená kolečka, malá sedací plocha, systém na polohování nožiček je pro mě už na pohled fórovej… jde o funčknost a co upřednostňuješ, ne toliko oo vzhled. Krásné jsou třeba casualplay kudu, livi… sama mám cybex callisto… ![]()
Plus na mimibazaru je toliko šikovných paní co ti ušijí a přešijí cokoliv na jakýkoliv kočárek, v barvách, neuvěřitelné nápady za málo peněz. tuním tam kočárek pořád, všechny kočárky ![]()
@nevsik taky chci na jaro koupit callista. Jsem z nich úplně nadšená, ale uznala jsem mužovo názor, že na zimu to nemá cenu (já bych je teda koupila hned
) Dej prosím tip, co se na něm dá ještě vylepšit
(nejlépe i s odkazem na paní na MMB) Díky ![]()
Tak manželův názor, že golfky v zimě jsou na nic, je dle mého názorem laika, který nemá žádné zkušenosti. Já golfky využívala loni od srpna až do teď. Tedy v podstatě celý rok denodenně - třeba na polední spaní na balkóně byly úžasné, v zimě také na cesty do města MHDčkem když nebyly závěje sněhu, tedy v podstatě celou loňskou zimu. Takže za mě golfky na zimu jako na léto - je to prostě kočárek, se kterým pohodlněji cestuji MHDčkem nebo autem bez ohledu na roční období. POkud jde o to celoroční spaní venku - musí jít samozřejmě o kvalitní golfky, které jsou do plného lehu (moje jsou MAclaren Techno XT) a malý se v nich velmi pohodlně vyspí i teď, kdy mu jsou dva roky ![]()