Golfáč Buggster S + korba Quick Fix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
1.10.12 19:45

Golfáč Buggster S + korba Quick Fix

Ahoj všem, jsem zde poprvé a tak se omlouvám, pokud tu už někde podobný dotaz je. Já ho nenašla - tady, ani nikde jinde a proto volám o pomoc

Chtěla bych se zeptat na zkušenosti - Vaše osobní i z doslechu - na golfáče Buggster S, pokud je na něm nasazená korba Quick Fix. Zajímá mě, jak se korba nasazuje, jestli je s ní kočárek stabilní, jak se kočárek řídí, jak se s ním manipuluje, jestli se korba nekynklá, nevypadává, atd.

Buggstera máme po prvním prckovi z roku 2010 a miluju ho, je úžasnej a za žádné jiné golfky bych ho nikdy nevyměnila. Jen jsme u malýho nepoužívali právě hlubokou korbu a teď se mi to líbí jako super varianta na procházky po městě.

Děkuji předem moc, Dita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13710
1.10.12 20:37

Měla jsem korbičku na buggstera, je skvělá, prostorná. Upevňuje a vyndavá se jednoduše (já jsem jí měla první týdny i jako „košík“ na miminko v obýváku), nevypadává. Akorát jak je ten kočárek tvrdší, tak trochu poskakuje miminku hlavička (ale stejně třeba i v autosedačce), ale jen prvních pár týdnů, pak už mimi povyroste a je to dobré.
Stabilita u trojkolky je myslím také dobrá, já jsem na korbičku měla dopředu dvojkolečko (hůř se to potom ovládá, ale přišlo mi to takové stabilnější).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.10.12 22:19

AnastazieB děkuju moc! Jsem potřebovala „slyšet“ nějakou pozitivní zkušenost! Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
25.10.12 21:49

A už sis ji přikoupila tu korbičku. Já se právě trochu bojím, jeslti je to kompatibilní s těmi golfkami, co mám (r. 2006). V obchodě neví, že by se to muselo objednat a vyzkoušet. :roll: Také o tom uvažuji + mám přikoupená nafukovací kolečka pro horší terény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.10.12 22:46

Ještě ne, plánuju to po konci roku. Ale někde jsem četla, že by tam měly jít všechny (teda musí to být ty Quick Fix). Budu to kupovat někdy po novým roce - rodím v dubnu a tak chci počkat, jestli nebudou trošku slevy po Vánocích. Pak bych ti dala vědět, kdyby to počkalo. Já mám buggster z roku 2010. A to jí v žádným krámu nemají, že by jsi tam rovnou zajela a vyzkoušela to? :(

Ty jsi dokoupila tahle kolečka? http://www.e-broucek.cz/…gster-s-2012 A ony tam pasujou? Já myslela, že to jde jen na ten typ „Air“???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
26.10.12 10:13

Jé, to po mě chceš moc. Já už nevím, co za „typ“ vlastně mám. Ale kolaečka by to měla být jako na obrázku - mě to pasuje, nenapadlo mě, že by nemuselo. A ten Quick Fix je označení pro adaptéry nebo kočárek?
Já už mám doma prcka 3 měsíčního, vozím ho v bytelném křápu po prvním dítěti ale po zimě bych také ráda „přesedlala“ abych v civilizaci nedělala ostudu a zároveň se tolik nedřela. To zatíčení…kdo nezkusil, nepochopí tu slast přejít na podobné řízení, když máš doma celou dobu jen pevný 4kolový kočárek :lol:

Přeji krásně těhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4