Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, prosím o radu.
Malý mi krásně usíná v kočárku, když přehodím přes boudičku deku - to usne okamžitě a spí dlouho..
Chtěla bych něco takového i u golfek, u nějaké maminky jsem to viděla - sklopila tu boudičku úplně až dolů, že byl prcek schovaný.
Mně to přijde super, hlavně třeba když jsme v nákupním centru a má spát, kouká okolo a neusne, tak by tohle moc pomohlo.
Chtěla bych nějaké lehké golfky, plánujeme druhé mimčo, tak ať nemusím tahat víc kg navíc, čili kolem 6 kilo.
Spojené rukojeti už jsem se vzdala, nemůžu mít všechno ![]()
Mně se moc líbí Jané Energy, ale ty mají tu boudičku opravdu jen proti slunci, nedovedu si představit jet v dešti - no to třeba vyřeším pláštěnkou, ale co vítr…
Nejlépe kdyby měly ty Jané ještě jednu boudu, která by se za tuto dala vyměnit, ale bohužel..
Tak prosím o radu, kdo máte golfky, kterým jde ta boučička hooodně sklopit..
Děkuji
Inglesina zippy - když není zádová opěrka úplně v lehu, tak jde boudička sklopit hodně dopředu. Ale úplně lehké nejsou, tak kolem 9kg.
Já měla Peg Perego a tam to jde taky. váhu teď už nevím, ale byly bezva.
Já měla Peg Perego a tam to jde taky. váhu teď už nevím, ale byly bezva.
Vsechny Peg Perega maji preklapeci strisku. Je to hodne sikovne-vitr, snih. Ale preklopit lze pouze v poloze sed-sedoleh, cim kolmeji je operka zad, tim vic lze strisku preklopit. PP Plico 8,2 kg, Uno cca 9kg, Aria 6kg, ale ma jen polohovaci zadicka a prekl. budka pouze u varianty OH. Vsechny jsem mela-mam a vyborne, skladne, drzaky. To mi myslim vetsina maminek potvrdi. Ahoj Andrea.
Vsechny Peg Perega maji preklapeci strisku. Je to hodne sikovne-vitr, snih. Ale preklopit lze pouze v poloze sed-sedoleh, cim kolmeji je operka zad, tim vic lze strisku preklopit. PP Plico 8,2 kg, Uno cca 9kg, Aria 6kg, ale ma jen polohovaci zadicka a prekl. budka pouze u varianty OH. Vsechny jsem mela-mam a vyborne, skladne, drzaky. To mi myslim vetsina maminek potvrdi. Ahoj Andrea.