Sklápěcí boudička u golfek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lia
4468
14.3.08 10:21

Sklápěcí boudička u golfek

Maminky, prosím o radu.
Malý mi krásně usíná v kočárku, když přehodím přes boudičku deku - to usne okamžitě a spí dlouho..

Chtěla bych něco takového i u golfek, u nějaké maminky jsem to viděla - sklopila tu boudičku úplně až dolů, že byl prcek schovaný.
Mně to přijde super, hlavně třeba když jsme v nákupním centru a má spát, kouká okolo a neusne, tak by tohle moc pomohlo.

Chtěla bych nějaké lehké golfky, plánujeme druhé mimčo, tak ať nemusím tahat víc kg navíc, čili kolem 6 kilo.
Spojené rukojeti už jsem se vzdala, nemůžu mít všechno :?

Mně se moc líbí Jané Energy, ale ty mají tu boudičku opravdu jen proti slunci, nedovedu si představit jet v dešti - no to třeba vyřeším pláštěnkou, ale co vítr…
Nejlépe kdyby měly ty Jané ještě jednu boudu, která by se za tuto dala vyměnit, ale bohužel..
Tak prosím o radu, kdo máte golfky, kterým jde ta boučička hooodně sklopit..

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4425
14.3.08 11:33

Inglesina zippy - když není zádová opěrka úplně v lehu, tak jde boudička sklopit hodně dopředu. Ale úplně lehké nejsou, tak kolem 9kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
14.3.08 22:02

Já měla Peg Perego a tam to jde taky. váhu teď už nevím, ale byly bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
14.3.08 22:03

Já měla Peg Perego a tam to jde taky. váhu teď už nevím, ale byly bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.08 10:44

Vsechny Peg Perega maji preklapeci strisku. Je to hodne sikovne-vitr, snih. Ale preklopit lze pouze v poloze sed-sedoleh, cim kolmeji je operka zad, tim vic lze strisku preklopit. PP Plico 8,2 kg, Uno cca 9kg, Aria 6kg, ale ma jen polohovaci zadicka a prekl. budka pouze u varianty OH. Vsechny jsem mela-mam a vyborne, skladne, drzaky. To mi myslim vetsina maminek potvrdi. Ahoj Andrea.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.3.08 10:49

Vsechny Peg Perega maji preklapeci strisku. Je to hodne sikovne-vitr, snih. Ale preklopit lze pouze v poloze sed-sedoleh, cim kolmeji je operka zad, tim vic lze strisku preklopit. PP Plico 8,2 kg, Uno cca 9kg, Aria 6kg, ale ma jen polohovaci zadicka a prekl. budka pouze u varianty OH. Vsechny jsem mela-mam a vyborne, skladne, drzaky. To mi myslim vetsina maminek potvrdi. Ahoj Andrea.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4