Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, sháním skleněné kořenky a našla jsem toto.http://www.stoklasa.cz/lahvicka-sklenena-20×50mm-s-korkem-090886-x131520 Jenže teď přemýšlím, jestli by to šlo, jestli je to vhodné na potraviny. Co vy, šly byste do toho nebo ne? |Děkuju za každý názor.
Já mám vzhledově podobný, průměr mají 3,5 cm a výšku bez té horní zúžené hrdlové části mají 7 cm - přesně se tam vejde pytlík koření.
Příspěvek upraven 13.09.15 v 20:48
Mně se líbí, jsou krásné a na koření by mi stačily, na ten jeden pytlíček papriky (bob. listu, pepře apod.) je velikost akorát
Já mám skleněné kořenky z IKEA, mají teda plastový vršek otevíratelný ze dvou stran. Jedna strana s dírkami a druhá strana otevřená na větší sypání. Obešla bych se i bez toho, ale u těch tvých vybraných kořenek bych se bála, že je korek hodně porézní a třeba ta paprika a jiné hodně rozemleté koření by se v tom nerovnoměrným povrchu hodně drželo. Ale možná je to ten hladký korek, to se podle fotky nepozná ![]()
Já bych právě chtěla s korkem. O tom porézním korku mě to taky napadlo, ale zase nejsou tak drahé, tak bych zainvestovala do nových korkových zátek z drogerie. Co se týká velikosti, mě by stačily, kupuji koření v krámku araději častěji, než velké množství.