Skluzavka do nadzemního bazénu

3157
6.6.14 16:59

Skluzavka do nadzemního bazénu

Chtěla bych pořídit skluzavku, máme nadzemní kruhový bazén, průměr 3m, takže představa že prostě by venku vylezl nahoru po schůdkách a sklouznul do vody.. Máte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45717
6.6.14 17:16

Videla jsem ted v tesku ale je to takovy maly plastový cajk asi za 800 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
6.6.14 17:29
@veria píše:
Videla jsem ted v tesku ale je to takovy maly plastový cajk asi za 800 :nevim:

No to je právě malé.. ten bazén má na výšku nevím nechci kecat, 90cm? Tak potřebuji větší skluzavku, ale ideálně kdyby mi někdo dokázal poradit konkrétní kousek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
6.6.14 17:32

Smoby? Mají různé velikosti, my máme tu největší a minulý rok jsme ji taky měli v bazénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
6.6.14 17:34

I když ten rantl 90cm by mohl byt problém i pro tu velkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
6.6.14 17:35
@tweetydee píše:
I když ten rantl 90cm by mohl byt problém i pro tu velkou

To jsem jen tak hodila od oka těch 90cm, prostě že ta malá tam být fakt nemůže.. Takže máte smoby velkou? Nenašla bys nějaký odkaz? Zdá se mi že je jich nějak moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
6.6.14 17:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
6.6.14 18:11

Hele moc si to neumím představit, i když budeš mít dost vysokou skluzavku, tak potom její většina bude pod vodou…to nebude dětem/tobě vadit? Ja mam smoby ale do klasického nízkého bazénku, skluzavky do hlubokých bazénu musí končit nad hladinou, a takovou konstrukci asi neseženeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.6.14 16:56

Tak to nevím...

Obávám se, že skluzavku si do takového bazénu budete moct pořídit jen v případě, že ho zapustíte do země. Výška 90cm (i když jen od oka) způsobí, že skluzavka bude prakticky celá ve vodě (nebo její převážná většina). Jediné řešení je (pokud máte doma šikovného chlapa) vyrobit pro skluzavku takovou konstrukci, aby její konec dojezdu končil nad vodou nebo jen částečně v ní (pár cm)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí