Tablet maxipes Fik

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
686
2.6.14 13:10

Tablet maxipes Fik

Holky prosím nemáte někdo tento tablet? Uvažuji o koupi dceři ke 4.narozeninám a ráda bych hodnocení od někoho, kdo ho má. Děkuji. http://www.alza.cz/…-d500887.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
2.6.14 13:13

K 4. narozeninám? 8o Proboha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.6.14 13:33

@Dendulinecek bohužel nemám osobní zkušenost, ale jaký je rozdíl mezi klasickým a tímhle, když se odmyslí design? je nějak odolnější?

• Citovat
  • Upravit
686
2.6.14 13:41
@madi píše:
@Dendulinecek bohužel nemám osobní zkušenost, ale jaký je rozdíl mezi klasickým a tímhle, když se odmyslí design? je nějak odolnější?

Odolnější asi ne, tam se jedná spíš o ten design :* Chtěla jsem ho pro dcery využít na cestu autem a občas třeba na pohadky a hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
2.6.14 13:49
@Lejaa píše:

Proč hned svolávat boha? Nechci tabletem nahradit svou péči, tak nechápu ty vytřeštěné oči. :jazyk: A napsala jsem uvažuji o koupi..Dcera na něm určitě nebude brouzdat po fb. Nebo shlédnutí pohadek a naučných her je v tomto věku zakázáno, nebo nevhodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.6.14 13:51

@Dendulinecek diskuse o jakémkoliv tabletu pro dítě je tady velmi ožehavé téma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
2.6.14 13:53

Má ho kamarádka pro děti. Tedy kupovali dva. Jeden museli reklamovat, ale nebyl problém. No já osobně tohle moc nemusím. Naše holky mají tablet klasický, „dospělácký“ v pouzdru, aby ho nerozflákaly a zatím jim drží a myslím že je přeci jen kvalitnější. Ale taky samozřejmě dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.6.14 13:55
@Lejaa píše:

myslíš jako že už je to pozdě? Já nevím no. Naše dvouleťačka si s ním hraje už pár měsíců a zvládá to dobře, ale tak nikdy není pozdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
2.6.14 13:58
@Antonie Bolavá píše:
myslíš jako že už je to pozdě? Já nevím no. Naše dvouleťačka si s ním hraje už pár měsíců a zvládá to dobře, ale tak nikdy není pozdě :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
2.6.14 14:02
@madi píše:
@Dendulinecek diskuse o jakémkoliv tabletu pro dítě je tady velmi ožehavé téma :mrgreen:

Aha, tak to jsem šlápla do vosího hnízda :andel: Každopádně mně to neva, zajímá mě pouze hodnocení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.6.14 14:13
@Dendulinecek píše:
Aha, tak to jsem šlápla do vosího hnízda :andel: Každopádně mně to neva, zajímá mě pouze hodnocení :dance:

no hele, kamarádky holky ho teda mají, dostaly je k Vánocům a neomrzel je. Normálně do toho stahujou aplikace a tak. Asi je dost odolný, protože ho zatím nerozflákala ani ta mladší, což je dost s podivem. Akorát jeden se jim snadpořád vybíjel, tak to museli reklamovat. Nijak moc jsme se o tom s kamarádkou nebavily, ale nestěžovala si, že by to byly vyhozené prachy a holky si s tím hrajou. Akorát nevím, jestli na tom jdou přehrávat filmy. Na to my ten náš asi využíváme nejvíc, takže to by pro mě byl dost velký nedostatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
2.6.14 14:21

Já bych asi investovala do nějakého z těch levnějších,,dospěláckých" tabletů :nevim:
Ale jinak proč ne na zabavení třeba v čekárně u doktora nebo při nějakém čekání… Nemyslím si, že by to bylo pozdě/ brzo, malá má taky výukové aplikace a vyhraje si bohatě a mám pocit, že má díky tomu lepší představivost při malování :*

Pořád jí dám raději na chvíli tablet než aby byla tím znidéným ukňouraným děckem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.6.14 14:36
@Dendulinecek píše:
Proč hned svolávat boha? Nechci tabletem nahradit svou péči, tak nechápu ty vytřeštěné oči. :jazyk: A napsala jsem uvažuji o koupi..Dcera na něm určitě nebude brouzdat po fb. Nebo shlédnutí pohadek a naučných her je v tomto věku zakázáno, nebo nevhodné?

Neříkám, že chceš nahradit svoji péči, ani nepatřím do nějakých šílených bio matek a já nevím co všechno… Ba naopak, jsem mladá maminka, manžel je informatik, tzn. že u nás je to jako v počítačové prodejně.. ALE, příjde mi naprosto zbytečné takhle malým dětem tyhle věci dávat, co jí dáš k 6. narozeninám, Iphone? :P
O tabletu dvouleťákovi se nebudu vyjadřovat, ty děti to k životu nepotřebují..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.6.14 17:17
@Lejaa píše:
Neříkám, že chceš nahradit svoji péči, ani nepatřím do nějakých šílených bio matek a já nevím co všechno… Ba naopak, jsem mladá maminka, manžel je informatik, tzn. že u nás je to jako v počítačové prodejně.. ALE, příjde mi naprosto zbytečné takhle malým dětem tyhle věci dávat, co jí dáš k 6. narozeninám, Iphone? :P
O tabletu dvouleťákovi se nebudu vyjadřovat, ty děti to k životu nepotřebují..;)

tak ony nepotřebují třeba ani pejska od Fisher Price a podobné hračky. To taky tvoje děti nemají? To máš úplně stejné, akorát to jinak vypadá ;) Kdybych jim měla dávat jen to co potřebují k životu, tak máme doma pouze jídlo. A ano, proč by nemohla k 6. Narozeninám koupit iPhone? To mi nějak uniká. To je snad každého věc, co dá k dalším narozeninám. Nebo oni jsou na to nějaké normy? :think:
A nevím co je na bio matkách šíleného 8o Pokud tedy myslíš matky, vyznávající zdravý životní styl. To je jako šílené, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
2.6.14 17:30
@Antonie Bolavá píše:
myslíš jako že už je to pozdě? Já nevím no. Naše dvouleťačka si s ním hraje už pár měsíců a zvládá to dobře, ale tak nikdy není pozdě :nevim:
:lol:

prosím tě, a jaký „hry“ máte osvědčený? našeho dvouleťáka baví pohádky a písničky na Déčku, Youtube a plus má nějaký pohádky (a knížky) stažený. napadly mě ale i nějaký hry (výukový ;-) ). díky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí