Škola po roce

Melissa16
1.9.20 00:45

Škola po roce

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak probíhá návrat do školy. Nechala jsem školu a chtěla bych se vrátit (po roku) mám jen základku takže se chci přihlásit na střední, ale vůbec nevím jak to probíhá :nevim: odkud vezmu přihlášky? zavolat do školy? Budu dělat normální příjmačky? Má nato ředitel vliv? A hodně dalších otázek na které neznám odpověď mi běhají hlavou :? I když mám jen rok pauzu tak už nic nevím a nepamatuji si většinu věci takže nevím jestli to vůbec zvládnu :nevim: nějaké rady? Nebo skutečnosti? A hlavně jak to celé probíhá? Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
1.9.20 00:49

A co jsi dělala ten rok? Nejlepší budeš mít zavolat na studijní oddělení vybrané školy a požádat si o informace tam. Já se totiž i bojím, že ten letošní rok už nestíháš a budeš muset nastoupit až příští září. A jo, asi to budeš mít o něco těžší, ale ten volný čas můžeš zatím využít k samostudiu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13193
1.9.20 01:30

@Melissa16 já měla roční odklad kvůli nemoci, ale měla jsem to jednodušší, že jsem byla v té škole domluvená na návratu. Tebe v 9.třídě někam přijali? Pokud ano, zkus je zkontaktovat, jestli nemají ještě místo. Jinak doporučuji obvolat ty školy, co přijímají bez přijímaček. Tam máš naději, že bude místo a budeš moct nastoupit. Přihlášku ti pošlou emailem nebo při osobním setkání. Jen počítej se školným na takových školách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
1.9.20 06:25

A to jsi zacala premyslet 31.8.? Na to je pozde to resit, to muzes tak maximalne obvolat skoly, jestli nedelaji druhe nebo treti kolo prijmaciho rizeni. Prihlasky se podavaji nekdy na jare :nevim: jinak budes muset pockat dalsi rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
1.9.20 07:08

@Melissa16 tady ses v cervnu dostala na dve skoly
 https://www.emimino.cz/…sama-395479/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melissa16
1.9.20 08:26

@Samina007 přijali mě minulí rok na všechny školy co jsem se hlásila jen sem bohužel nemohla nastoupit byl to obor bez i s maturitou

• Citovat
  • Upravit
Melissa16
1.9.20 08:30

@Markétka111 tento rok jsem nemyslela až příští vím, že už je pozdě

• Citovat
  • Upravit
763
1.9.20 08:59

Prosím tě, obvolej si soukromé školy a učňáky.. Sice se bude platit školné ale někde tě určitě vezmou.. Na co ztrácet celý rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13193
1.9.20 12:18

@Melissa16 počkej,teď se v tom ztrácím. 2019/2020 jsi měla vynechaný a chceš vynechat ještě i další rok? Nebo až tento rok přerušuješ? Každopádně tak či onak je nejjednodušší obvolat ty školy, kde tě přijali a domluvit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.9.20 12:24
@Elin29 píše:
Prosím tě, obvolej si soukromé školy a učňáky.. Sice se bude platit školné ale někde tě určitě vezmou.. Na co ztrácet celý rok..

Většina těch soukromých má přijímačky taky, takže tam nepochodí…bojím se že učňáky budou jediná šance a to musí mít slečna štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze