Škola po roce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A co jsi dělala ten rok? Nejlepší budeš mít zavolat na studijní oddělení vybrané školy a požádat si o informace tam. Já se totiž i bojím, že ten letošní rok už nestíháš a budeš muset nastoupit až příští září. A jo, asi to budeš mít o něco těžší, ale ten volný čas můžeš zatím využít k samostudiu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16 já měla roční odklad kvůli nemoci, ale měla jsem to jednodušší, že jsem byla v té škole domluvená na návratu. Tebe v 9.třídě někam přijali? Pokud ano, zkus je zkontaktovat, jestli nemají ještě místo. Jinak doporučuji obvolat ty školy, co přijímají bez přijímaček. Tam máš naději, že bude místo a budeš moct nastoupit. Přihlášku ti pošlou emailem nebo při osobním setkání. Jen počítej se školným na takových školách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to jsi zacala premyslet 31.8.? Na to je pozde to resit, to muzes tak maximalne obvolat skoly, jestli nedelaji druhe nebo treti kolo prijmaciho rizeni. Prihlasky se podavaji nekdy na jare
jinak budes muset pockat dalsi rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16 tady ses v cervnu dostala na dve skoly
https://www.emimino.cz/…sama-395479/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samina007 přijali mě minulí rok na všechny školy co jsem se hlásila jen sem bohužel nemohla nastoupit byl to obor bez i s maturitou
- Citovat
- Upravit
Prosím tě, obvolej si soukromé školy a učňáky.. Sice se bude platit školné ale někde tě určitě vezmou.. Na co ztrácet celý rok..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16 počkej,teď se v tom ztrácím. 2019/2020 jsi měla vynechaný a chceš vynechat ještě i další rok? Nebo až tento rok přerušuješ? Každopádně tak či onak je nejjednodušší obvolat ty školy, kde tě přijali a domluvit se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elin29 píše:
Prosím tě, obvolej si soukromé školy a učňáky.. Sice se bude platit školné ale někde tě určitě vezmou.. Na co ztrácet celý rok..
Většina těch soukromých má přijímačky taky, takže tam nepochodí…bojím se že učňáky budou jediná šance a to musí mít slečna štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak probíhá návrat do školy. Nechala jsem školu a chtěla bych se vrátit (po roku) mám jen základku takže se chci přihlásit na střední, ale vůbec nevím jak to probíhá
odkud vezmu přihlášky? zavolat do školy? Budu dělat normální příjmačky? Má nato ředitel vliv? A hodně dalších otázek na které neznám odpověď mi běhají hlavou
I když mám jen rok pauzu tak už nic nevím a nepamatuji si většinu věci takže nevím jestli to vůbec zvládnu
nějaké rady? Nebo skutečnosti? A hlavně jak to celé probíhá? Děkuji za odpovědi