Bydlení u rodičů nebo sama?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Melissa16
8.6.20 13:29

Bydlení u rodičů x sama ?

Dobrý den nevím kde začít, ale už podle názvu tématu asi víte, že jde o rodiče… Za pouhých čtyř dní mi bude 17 a neustále mám problém s rodiči když se to zlepší tak max. Na 2 týdny :zed:. Problém je v tom, že rodiče nechtějí aby jsem měla ňáký jakýkoliv vztah což ještě nějak chápu a akceptují to. Vždy jsem chtěla jít na letušku (střední) otec mě však donutil (přesvědčil) abych šla na střední zemědělskou školu a jako druhou školu jsem byla „přesvědčena“ Na střední sociální školu od moji matky :zed: na obě školy jsem dnes přijata a jsem zato strašně vděčná (ve škole jsem nikdy nebyla žádný šprt a myslela sem si, že se nikam nedostanu) jde o to, že dnes mi matka řekla, že jestli chci chlapa tak mám jít z domů ( píšu jsi s jedním MĚ sympatickým klukem kterému je čerstvých 20, ale nic stoho nečekám a řekla jsem mu, že chci být jen kamarádka právě kvůli rodičům) i přes to mi matka dnes tohle oznámila byla jsem v šoku, ale není to poprvé při mé první "lásce " Když mi bylo 14-15 mi začala házet věci ze skříně a vyhazovala mě a já byla nucená se s ním rozejít (zvládala jsem to hodně špatně). Asi cca před měsícem mi dali na výběr buď jít do školy nebo jít pracovat a pak s otcem podnikat ( jen se základním vzděláním) moc se mi to nelíbilo a řekla jsem, že chci školu to se jim nelíbí tak na mě přišli s tímto :( jsem stoho hodně špatná celou dobu se snažím dodělat základku a jsem tam až do 17! A oni mi oznámí, že další škola mě nečeká protože mi ji nebudou platit, že mám jít pracovat :zed: a když chci školu tak mi ji má platit ňáký kluk když ho moc chci :zed: :zed: :zed: absolutně je nechápu a už teď vím, že nechci být jako oni.

Tak jsem si řekla, že půjdu pracovat, ale nepůjdu s otcem podnikat, ale budu si schovávat peníze a pronájmu si byt někde v Hodoníně nebo poblíž práce kam mám v plánu jít (chodím tam teď na brigádu a bylo mi nabídnuto jít tam natrvalo). Tak jsem se chtěla zeptat jestli je to dobrý nápad? :think: Podle mě proč ne? Ano život jen se zakladkou není nic moc, ale práce se najde a já mám v plánu si školu určitě časem dodělat :palec:. Moc mě mrzí, že nepůjdu na školu když jsem příjmůta na obě, ale už se s tím vyrovnavam :,( a myslím, že když budu sama tak to nebude tak drahé (ano bude to stát i tak dost peněz, ale myslím, že sama toho tolik nepotřebují když nepočítám voda, plyn atd.). A prosím nepište mi abych šla do Klokánku abych mohla studovat to pro mě asi není neumím si to představit :nevim:… Děkuji za odpovědi :kytka: (snad jsem nic nezapomněla :nevim: ).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9001
8.6.20 13:41

Proč jsi dokončila školu až v sedmnácti? 8o Každopádně se základkou budeš dělat maximálně uklízečku, možná ani to ne. Zkus si spočítat, jestli by jsi vyšla jen z brigády a zkus jít alespoň na učňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64999
8.6.20 13:41

Těžko můžeš v 17 bydlet sama. Jak to, že jdeš teprve na střední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64999
8.6.20 13:43

Jinal letusku klidně můžeš dělat s jakoukoliv školou. Ale je to hodně náročné povolání, nejisté. Proto rodiče chápu, že chtěli jinou školu. A je teda zajímavé, že víš o přijetí, když budou výsledky za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
8.6.20 13:48

Neblázni. Žít sama takhle mladá a bez peněz, to není vůbec žádný med. Najdi si nejdříve spolehlivého přítele, se kterým bys mohla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melissa16
8.6.20 13:50

Do první třídy jsem šla později a hodně sme se stěhovali proto jsem nestíhala učivo a propadla :zed: proto jsem tam až do 17… Nemyslím si, že budu dělat uklízečku tady kde dělám brigádu by mě prý hned vzali a je to normální práce kde dělají lidé i s vysokou školou… No každopádně kdyby nebylo na výběr tak i uklízečka je práce :nevim: a časem si chci školu dodělat

• Citovat
  • Upravit
12834
8.6.20 13:54
@Melissa16 píše:
Dobrý den nevím kde začít, ale už podle názvu tématu asi víte, že jde o rodiče… Za pouhých čtyř dní mi bude 17 a neustále mám problém s rodiči když se to zlepší tak max. Na 2 týdny :zed:. Problém je v tom, že rodiče nechtějí aby jsem měla ňáký jakýkoliv vztah což ještě nějak chápu a akceptují to. Vždy jsem chtěla jít na letušku (střední) otec mě však donutil (přesvědčil) abych šla na střední zemědělskou školu a jako druhou školu jsem byla „přesvědčena“ Na střední sociální školu od moji matky :zed: na obě školy jsem dnes přijata a jsem zato strašně vděčná (ve škole jsem nikdy nebyla žádný šprt a myslela sem si, že se nikam nedostanu) jde o to, že dnes mi matka řekla, že jestli chci chlapa tak mám jít z domů ( píšu jsi s jedním MĚ sympatickým klukem kterému je čerstvých 20, ale nic stoho nečekám a řekla jsem mu, že chci být jen kamarádka právě kvůli rodičům) i přes to mi matka dnes tohle oznámila byla jsem v šoku, ale není to poprvé při mé první "lásce " Když mi bylo 14-15 mi začala házet věci ze skříně a vyhazovala mě a já byla nucená se s ním rozejít (zvládala jsem to hodně špatně). Asi cca před měsícem mi dali na výběr buď jít do školy nebo jít pracovat a pak s otcem podnikat ( jen se základním vzděláním) moc se mi to nelíbilo a řekla jsem, že chci školu to se jim nelíbí tak na mě přišli s tímto :( jsem stoho hodně špatná celou dobu se snažím dodělat základku a jsem tam až do 17! A oni mi oznámí, že další škola mě nečeká protože mi ji nebudou platit, že mám jít pracovat :zed: a když chci školu tak mi ji má platit ňáký kluk když ho moc chci :zed: :zed: :zed: absolutně je nechápu a už teď vím, že nechci být jako oni.Tak jsem si řekla, že půjdu pracovat, ale nepůjdu s otcem podnikat, ale budu si schovávat peníze a pronájmu si byt někde v Hodoníně nebo poblíž práce kam mám v plánu jít (chodím tam teď na brigádu a bylo mi nabídnuto jít tam natrvalo). Tak jsem se chtěla zeptat jestli je to dobrý nápad? :think: Podle mě proč ne? Ano život jen se zakladkou není nic moc, ale práce se najde a já mám v plánu si školu určitě časem dodělat :palec:. Moc mě mrzí, že nepůjdu na školu když jsem příjmůta na obě, ale už se s tím vyrovnavam :,( a myslím, že když budu sama tak to nebude tak drahé (ano bude to stát i tak dost peněz, ale myslím, že sama toho tolik nepotřebují když nepočítám voda, plyn atd.). A prosím nepište mi abych šla do Klokánku abych mohla studovat to pro mě asi není neumím si to představit :nevim:… Děkuji za odpovědi :kytka: (snad jsem nic nezapomněla :nevim: ).
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.6.20 14:07

Ty už víš že si přijatá na obě školy, když se teprve konají přijímačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.6.20 14:09
@Melissa16 píše:
Do první třídy jsem šla později a hodně sme se stěhovali proto jsem nestíhala učivo a propadla :zed: proto jsem tam až do 17… Nemyslím si, že budu dělat uklízečku tady kde dělám brigádu by mě prý hned vzali a je to normální práce kde dělají lidé i s vysokou školou… No každopádně kdyby nebylo na výběr tak i uklízečka je práce :nevim: a časem si chci školu dodělat

A nemůžeš jít na intr a domů jezdit jen na víkendy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melissa16
8.6.20 14:10

@Annia45 tak sem to měla v plánu, ale kdo mi ho bude platit?

• Citovat
  • Upravit
13197
8.6.20 14:19

Snazis se do 17ti dodelat skolu a pak te zazrakem vezmou na 2 stredni, kdyz vsichni tu pisi, ze prijimacky snad ani neprobehly? i kdyby to bylo pravda, ktery 20ti lety chlap si bude psat s holkou ze zakladky? :zed: rodice maji pravdu, holka na zakladce se nema tahat s 20ti letyma chlapama. ntb. tvoji rodice maji taky jen zakladni vzdelani, sama pises, ze otec ma exekuci. chces taky tak dopadnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.6.20 14:22
@Melissa16 píše:

a kdo ti bude platit, kdyz budes bydlet sama? jak z ni v tvem nadpise… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melissa16
8.6.20 14:28

@markytka3 dobrý den, žádný „troslismus“ To není první škola je ucnak a na ten výsledky žáci už znají a druhá škola je střední a příjmačky proběhli dnes, ale kvůli této situaci jsem tam nešla ředitelka mi stama volala a říkala, že mají málo žáků proto to můžu jít zkusit i bez zkoušek a jsem přijata ostatní budou znát výsledky 16.6… A netaham se s 20ti letyma chlapama ani sme se neviděli napsala jsem, že si jen píšeme je mi 17 a i kdyby jsem sním byla tak v dnešní době 17 a 20 není nic nenormálniho znám i horší… Prosím nesudte když mě neznáte :zed:

• Citovat
  • Upravit
Melissa16
8.6.20 14:30

@markytka3 nikdo nebudu chodit do školy, ale do práce budu si vydělat na sebe o tohle jde :nevim:… Školu si dodělám časem jak sem napsala :zed:

• Citovat
  • Upravit
41049
8.6.20 14:34
@Melissa16 píše:

a máš představu kolik ten intr stojí? :think: do září by nějaká brigáda určitě šla a třeba i při škole + rodiče jsou povinni ti dávat výživné. Bylo by to na dřeň, ale pokud by jsi moc chtěla, třeba by to nějak šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat