Bydlení u rodičů nebo sama?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Proč jsi dokončila školu až v sedmnácti?
Každopádně se základkou budeš dělat maximálně uklízečku, možná ani to ne. Zkus si spočítat, jestli by jsi vyšla jen z brigády a zkus jít alespoň na učňák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těžko můžeš v 17 bydlet sama. Jak to, že jdeš teprve na střední?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinal letusku klidně můžeš dělat s jakoukoliv školou. Ale je to hodně náročné povolání, nejisté. Proto rodiče chápu, že chtěli jinou školu. A je teda zajímavé, že víš o přijetí, když budou výsledky za týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neblázni. Žít sama takhle mladá a bez peněz, to není vůbec žádný med. Najdi si nejdříve spolehlivého přítele, se kterým bys mohla být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do první třídy jsem šla později a hodně sme se stěhovali proto jsem nestíhala učivo a propadla
proto jsem tam až do 17… Nemyslím si, že budu dělat uklízečku tady kde dělám brigádu by mě prý hned vzali a je to normální práce kde dělají lidé i s vysokou školou… No každopádně kdyby nebylo na výběr tak i uklízečka je práce
a časem si chci školu dodělat
- Citovat
- Upravit
@Melissa16 píše:
Dobrý den nevím kde začít, ale už podle názvu tématu asi víte, že jde o rodiče… Za pouhých čtyř dní mi bude 17 a neustále mám problém s rodiči když se to zlepší tak max. Na 2 týdny. Problém je v tom, že rodiče nechtějí aby jsem měla ňáký jakýkoliv vztah což ještě nějak chápu a akceptují to. Vždy jsem chtěla jít na letušku (střední) otec mě však donutil (přesvědčil) abych šla na střední zemědělskou školu a jako druhou školu jsem byla „přesvědčena“ Na střední sociální školu od moji matky
na obě školy jsem dnes přijata a jsem zato strašně vděčná (ve škole jsem nikdy nebyla žádný šprt a myslela sem si, že se nikam nedostanu) jde o to, že dnes mi matka řekla, že jestli chci chlapa tak mám jít z domů ( píšu jsi s jedním MĚ sympatickým klukem kterému je čerstvých 20, ale nic stoho nečekám a řekla jsem mu, že chci být jen kamarádka právě kvůli rodičům) i přes to mi matka dnes tohle oznámila byla jsem v šoku, ale není to poprvé při mé první "lásce " Když mi bylo 14-15 mi začala házet věci ze skříně a vyhazovala mě a já byla nucená se s ním rozejít (zvládala jsem to hodně špatně). Asi cca před měsícem mi dali na výběr buď jít do školy nebo jít pracovat a pak s otcem podnikat ( jen se základním vzděláním) moc se mi to nelíbilo a řekla jsem, že chci školu to se jim nelíbí tak na mě přišli s tímto
jsem stoho hodně špatná celou dobu se snažím dodělat základku a jsem tam až do 17! A oni mi oznámí, že další škola mě nečeká protože mi ji nebudou platit, že mám jít pracovat
a když chci školu tak mi ji má platit ňáký kluk když ho moc chci
![]()
![]()
absolutně je nechápu a už teď vím, že nechci být jako oni.Tak jsem si řekla, že půjdu pracovat, ale nepůjdu s otcem podnikat, ale budu si schovávat peníze a pronájmu si byt někde v Hodoníně nebo poblíž práce kam mám v plánu jít (chodím tam teď na brigádu a bylo mi nabídnuto jít tam natrvalo). Tak jsem se chtěla zeptat jestli je to dobrý nápad?
Podle mě proč ne? Ano život jen se zakladkou není nic moc, ale práce se najde a já mám v plánu si školu určitě časem dodělat
. Moc mě mrzí, že nepůjdu na školu když jsem příjmůta na obě, ale už se s tím vyrovnavam
a myslím, že když budu sama tak to nebude tak drahé (ano bude to stát i tak dost peněz, ale myslím, že sama toho tolik nepotřebují když nepočítám voda, plyn atd.). A prosím nepište mi abych šla do Klokánku abych mohla studovat to pro mě asi není neumím si to představit
… Děkuji za odpovědi
(snad jsem nic nezapomněla
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty už víš že si přijatá na obě školy, když se teprve konají přijímačky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16 píše:
Do první třídy jsem šla později a hodně sme se stěhovali proto jsem nestíhala učivo a propadlaproto jsem tam až do 17… Nemyslím si, že budu dělat uklízečku tady kde dělám brigádu by mě prý hned vzali a je to normální práce kde dělají lidé i s vysokou školou… No každopádně kdyby nebylo na výběr tak i uklízečka je práce
a časem si chci školu dodělat
A nemůžeš jít na intr a domů jezdit jen na víkendy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snazis se do 17ti dodelat skolu a pak te zazrakem vezmou na 2 stredni, kdyz vsichni tu pisi, ze prijimacky snad ani neprobehly? i kdyby to bylo pravda, ktery 20ti lety chlap si bude psat s holkou ze zakladky?
rodice maji pravdu, holka na zakladce se nema tahat s 20ti letyma chlapama. ntb. tvoji rodice maji taky jen zakladni vzdelani, sama pises, ze otec ma exekuci. chces taky tak dopadnout?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melissa16 píše:
@Annia45 tak sem to měla v plánu, ale kdo mi ho bude platit?
a kdo ti bude platit, kdyz budes bydlet sama? jak z ni v tvem nadpise…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 dobrý den, žádný „troslismus“ To není první škola je ucnak a na ten výsledky žáci už znají a druhá škola je střední a příjmačky proběhli dnes, ale kvůli této situaci jsem tam nešla ředitelka mi stama volala a říkala, že mají málo žáků proto to můžu jít zkusit i bez zkoušek a jsem přijata ostatní budou znát výsledky 16.6… A netaham se s 20ti letyma chlapama ani sme se neviděli napsala jsem, že si jen píšeme je mi 17 a i kdyby jsem sním byla tak v dnešní době 17 a 20 není nic nenormálniho znám i horší… Prosím nesudte když mě neznáte ![]()
- Citovat
- Upravit
@markytka3 nikdo nebudu chodit do školy, ale do práce budu si vydělat na sebe o tohle jde
… Školu si dodělám časem jak sem napsala ![]()
- Citovat
- Upravit
@Melissa16 píše:
@Annia45 tak sem to měla v plánu, ale kdo mi ho bude platit?
a máš představu kolik ten intr stojí?
do září by nějaká brigáda určitě šla a třeba i při škole + rodiče jsou povinni ti dávat výživné. Bylo by to na dřeň, ale pokud by jsi moc chtěla, třeba by to nějak šlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den nevím kde začít, ale už podle názvu tématu asi víte, že jde o rodiče… Za pouhých čtyř dní mi bude 17 a neustále mám problém s rodiči když se to zlepší tak max. Na 2 týdny
. Problém je v tom, že rodiče nechtějí aby jsem měla ňáký jakýkoliv vztah což ještě nějak chápu a akceptují to. Vždy jsem chtěla jít na letušku (střední) otec mě však donutil (přesvědčil) abych šla na střední zemědělskou školu a jako druhou školu jsem byla „přesvědčena“ Na střední sociální školu od moji matky
na obě školy jsem dnes přijata a jsem zato strašně vděčná (ve škole jsem nikdy nebyla žádný šprt a myslela sem si, že se nikam nedostanu) jde o to, že dnes mi matka řekla, že jestli chci chlapa tak mám jít z domů ( píšu jsi s jedním MĚ sympatickým klukem kterému je čerstvých 20, ale nic stoho nečekám a řekla jsem mu, že chci být jen kamarádka právě kvůli rodičům) i přes to mi matka dnes tohle oznámila byla jsem v šoku, ale není to poprvé při mé první "lásce " Když mi bylo 14-15 mi začala házet věci ze skříně a vyhazovala mě a já byla nucená se s ním rozejít (zvládala jsem to hodně špatně). Asi cca před měsícem mi dali na výběr buď jít do školy nebo jít pracovat a pak s otcem podnikat ( jen se základním vzděláním) moc se mi to nelíbilo a řekla jsem, že chci školu to se jim nelíbí tak na mě přišli s tímto
jsem stoho hodně špatná celou dobu se snažím dodělat základku a jsem tam až do 17! A oni mi oznámí, že další škola mě nečeká protože mi ji nebudou platit, že mám jít pracovat
a když chci školu tak mi ji má platit ňáký kluk když ho moc chci
absolutně je nechápu a už teď vím, že nechci být jako oni.
Tak jsem si řekla, že půjdu pracovat, ale nepůjdu s otcem podnikat, ale budu si schovávat peníze a pronájmu si byt někde v Hodoníně nebo poblíž práce kam mám v plánu jít (chodím tam teď na brigádu a bylo mi nabídnuto jít tam natrvalo). Tak jsem se chtěla zeptat jestli je to dobrý nápad?
Podle mě proč ne? Ano život jen se zakladkou není nic moc, ale práce se najde a já mám v plánu si školu určitě časem dodělat
. Moc mě mrzí, že nepůjdu na školu když jsem příjmůta na obě, ale už se s tím vyrovnavam
a myslím, že když budu sama tak to nebude tak drahé (ano bude to stát i tak dost peněz, ale myslím, že sama toho tolik nepotřebují když nepočítám voda, plyn atd.). A prosím nepište mi abych šla do Klokánku abych mohla studovat to pro mě asi není neumím si to představit
… Děkuji za odpovědi
(snad jsem nic nezapomněla
).