Nutriční terapeut - uplatnění?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nutriční terapeut - uplatnění?
Ahoj holky, je mezi Vámi někdo vystudovaný nutriční terapeut (Bc., Mgr., Dis.)? Zajímalo by mě uplatnění po vystudování. Zda jste měli co dělat, abyste našli práci, v dnešní době samého certifikovaného „výživového poradce“ a rádoby odborníků na zdravou výživu. Děkuji za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nutričních terapeutů je v dnešní době dost velký přetlak. Sice si za práci účtují vysoké ceny, ale najít klienta je dost těžké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almudena4 píše:
Ahoj holky, je mezi Vámi někdo vystudovaný nutriční terapeut (Bc., Mgr., Dis.)? Zajímalo by mě uplatnění po vystudování. Zda jste měli co dělat, abyste našli práci, v dnešní době samého certifikovaného „výživového poradce“ a rádoby odborníků na zdravou výživu. Děkuji za reakce
Já nejsem, ale rozmyslela bych si to.. Nutričních terapeutů je hrozně moc, uplatnění aby tě to uživilo nic moc, jestli tě baví výživa koukni ještě co nabízí na ČVUT a VŠCHT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simmcaa píše:
Hlavní hygienik ČR
To nechápu, jak se mohlo stát, že se do vedení dostane člověk, který tomu oboru ani nerozumí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera je Dis, práci nenašla (i když se rozhlížela jen měsíc), teď pracuje v jiném oboru.
- Citovat
- Upravit
Asi záleží na kraji.
Moje švagrová je nutriční terapeut, dělala ( teď je na mateřské) měla na starosti jídelníček v nemocnici a objednávky jídel, dále v domově důchodců, všude řešila i individuální problémy pacientů. A pak se domluvila i poradně, kde radila jeden den v týdnu…
Nabídky docela měla, v našem kraji zatím přetlak není, ale vyžadovalo to trochu cestování.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Asi záleží na kraji.
Moje švagrová je nutriční terapeut, dělala ( teď je na mateřské) měla na starosti jídelníček v nemocnici a objednávky jídel, dále v domově důchodců, všude řešila i individuální problémy pacientů. A pak se domluvila i poradně, kde radila jeden den v týdnu…
Nabídky docela měla, v našem kraji zatím přetlak není, ale vyžadovalo to trochu cestování.
Právě si myslím, že pokud je člověk vystudovaný a nemá jen certifikát, tak by mohl mít uplatnění na více místech. Mohu se zeptat, jakou školu má? Přemýšlím nad dálkovým studiem, ale bojím se, zda to budu stihat
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almudena4 píše:
Právě si myslím, že pokud je člověk vystudovaný a nemá jen certifikát, tak by mohl mít uplatnění na více místech. Mohu se zeptat, jakou školu má? Přemýšlím nad dálkovým studiem, ale bojím se, zda to budu stihatDěkuji
Tak na vysokých to je jen na některých školách, to je samozřejmě nejlepší. Jinak na VOŠ. Počítej s tím, že na VOŠ je i dost praxe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit