Nutriční terapeut - uplatnění?

11
8.6.20 11:16

Nutriční terapeut - uplatnění?

Ahoj holky, je mezi Vámi někdo vystudovaný nutriční terapeut (Bc., Mgr., Dis.)? Zajímalo by mě uplatnění po vystudování. Zda jste měli co dělat, abyste našli práci, v dnešní době samého certifikovaného „výživového poradce“ a rádoby odborníků na zdravou výživu. Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6422
8.6.20 11:27

Nutričních terapeutů je v dnešní době dost velký přetlak. Sice si za práci účtují vysoké ceny, ale najít klienta je dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
8.6.20 11:30

Hlavní hygienik ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.6.20 11:36
@Almudena4 píše:
Ahoj holky, je mezi Vámi někdo vystudovaný nutriční terapeut (Bc., Mgr., Dis.)? Zajímalo by mě uplatnění po vystudování. Zda jste měli co dělat, abyste našli práci, v dnešní době samého certifikovaného „výživového poradce“ a rádoby odborníků na zdravou výživu. Děkuji za reakce :kytka:

Já nejsem, ale rozmyslela bych si to.. Nutričních terapeutů je hrozně moc, uplatnění aby tě to uživilo nic moc, jestli tě baví výživa koukni ještě co nabízí na ČVUT a VŠCHT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.6.20 11:41
@Simmcaa píše:
Hlavní hygienik ČR

To nechápu, jak se mohlo stát, že se do vedení dostane člověk, který tomu oboru ani nerozumí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 17:28

Dcera je Dis, práci nenašla (i když se rozhlížela jen měsíc), teď pracuje v jiném oboru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.20 12:16

Asi záleží na kraji.
Moje švagrová je nutriční terapeut, dělala ( teď je na mateřské) měla na starosti jídelníček v nemocnici a objednávky jídel, dále v domově důchodců, všude řešila i individuální problémy pacientů. A pak se domluvila i poradně, kde radila jeden den v týdnu…
Nabídky docela měla, v našem kraji zatím přetlak není, ale vyžadovalo to trochu cestování.

• Citovat
  • Upravit
11
11.6.20 13:07
@Anonymní píše:
Asi záleží na kraji.
Moje švagrová je nutriční terapeut, dělala ( teď je na mateřské) měla na starosti jídelníček v nemocnici a objednávky jídel, dále v domově důchodců, všude řešila i individuální problémy pacientů. A pak se domluvila i poradně, kde radila jeden den v týdnu…
Nabídky docela měla, v našem kraji zatím přetlak není, ale vyžadovalo to trochu cestování.

Právě si myslím, že pokud je člověk vystudovaný a nemá jen certifikát, tak by mohl mít uplatnění na více místech. Mohu se zeptat, jakou školu má? Přemýšlím nad dálkovým studiem, ale bojím se, zda to budu stihat :) Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
11.6.20 13:56
@Almudena4 píše:
Právě si myslím, že pokud je člověk vystudovaný a nemá jen certifikát, tak by mohl mít uplatnění na více místech. Mohu se zeptat, jakou školu má? Přemýšlím nad dálkovým studiem, ale bojím se, zda to budu stihat :) Děkuji :kytka:

Tak na vysokých to je jen na některých školách, to je samozřejmě nejlepší. Jinak na VOŠ. Počítej s tím, že na VOŠ je i dost praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat