Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost se školkou v Praze v Běchovicích? Děkuji
Ano, mám, podobný dotaz už proběhl i na facebookové skupině v Běcho. Upřímně, jsem ráda, že mi dítě z této školky už vyrostlo. Hodně negativních zkušeností. Ředitelka laxní, učitelka v předškolácích arogantní, k dětem hrozný přístup, oslovování dětí ve stylu: Pojď sem, ty nádhero, často jsem zastihla prázdnou třídu bez učitelky (prý si někam odběhla). Nejraději by, aby děti seděly v koutku, žádná péče, nic. Na zahradě sedí jak kvočny na lavičkách, deti po celé obrovské zahradě bez dozoru. Veřejně to tam nenapíšu, nechci si dělat zle, jsem místní. Pokud na to máš, do této školky vůbec nedávat. Radši do soukromé v Běchovicích 2.
@Anonymní píše:
Ano, mám, podobný dotaz už proběhl i na facebookové skupině v Běcho. Upřímně, jsem ráda, že mi dítě z této školky už vyrostlo. Hodně negativních zkušeností. Ředitelka laxní, učitelka v předškolácích arogantní, k dětem hrozný přístup, oslovování dětí ve stylu: Pojď sem, ty nádhero, často jsem zastihla prázdnou třídu bez učitelky (prý si někam odběhla). Nejraději by, aby děti seděly v koutku, žádná péče, nic. Na zahradě sedí jak kvočny na lavičkách, deti po celé obrovské zahradě bez dozoru. Veřejně to tam nenapíšu, nechci si dělat zle, jsem místní. Pokud na to máš, do této školky vůbec nedávat. Radši do soukromé v Běchovicích 2.
Zdravím, děkuji za vyčerpávající odpověď. Jak to, že všichni tedy píší, že to tam je super?
Děkuji
@sissive píše:
Zdravím, děkuji za vyčerpávající odpověď. Jak to, že všichni tedy píší, že to tam je super?
Děkuji
Tak pokud jim tam ještě chodí děti, nechtějí, aby se jim tam po nich vozily.(specielně jedna umí bejt dost hnusná)
A jedna maminka už to tam trošku nakousla… takže bych se nebála, že je to křišťálová studánka.
@Anonymní píše:
Tak pokud jim tam ještě chodí děti, nechtějí, aby se jim tam po nich vozily.(specielně jedna umí bejt dost hnusná)
A jedna maminka už to tam trošku nakousla… takže bych se nebála, že je to křišťálová studánka.
A o jakou učitelku se prosím jedná?
Děkuji
@Anonymní píše:
@sissive
Ano. Na tu pozor.
Dobře, děkuji. A zbytek učitelek byl v pohodě?
@sissive
Relativně jo, nejlepší byly ve spodní třídě, zelené, kde si s dětmi i hrály. Ředitelka je věčně pryč, ale na děti byla milá, nicméně odpoledne už tam děti dohlídávaly i kuchařky nebo uklízečky, což nechápu.
@Anonymní píše:
@sissive
Relativně jo, nejlepší byly ve spodní třídě, zelené, kde si s dětmi i hrály. Ředitelka je věčně pryč, ale na děti byla milá, nicméně odpoledne už tam děti dohlídávaly i kuchařky nebo uklízečky, což nechápu.
Aha, my tam včera viděli tři učitelky. Tak nevím
Zdravím Vás, tato školka, byla před téměř pěti lety děs a utrpení. Syn chodil do Kuřátek žlutá třída, kdysi tam byla mladá a hodná paní učitelka Daniela, druhá starší šílená, naštěstí odešla do důchodu, syn má následky. Dnes je mu 8 let, domácí výuka, takto začal start našeho vzdělávání. Úraz na zahradě do dnes jizva se tutlal. To že nám založili sešit s názvem,,hovna” a jméno syna, kdy mýval občas umazané spodní prádlo ve třech letech, ani nemluvě, po 4 měsících jsem ho odhlásila. Nyní jsem zkusila u druhého syna 4,5 roku, šílenost opět v jiné třídě a jiné paní učitelky. Nastoupil první týden, hned v pátek už nás posílají do pedagogicko psychologické poradny, neskutečná drzost! Jako člověk, který pracoval ve školkách, máma 4 synů, mám názor takový, že ryba smrdí od hlavy” takže kde je špatné vedení, nikdy nebude nic v pořádku! Nyní je půlka října a syn tam chodil 7× dopoledne, též ho jdu odhlásit, musím říci, že mě to neskutečně vadí, školka téměř přes ulici a já vozím děti do soukromé školky za x tisíc měsíčně, taková je velmi smutná realita😢. Nikdo nic neřekne, jelikož do práce jít musí a jiná státní školka zde není. Málo která rodina si může dovolit dát jeden plat na soukromou školku. Dětská skupina s dotací, pro rodiče vázané na trh práce, by zde byla záchrana. Tak snad časem bude lépe. My změnu nevidíme ani během 5 let. Bohužel
.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.