Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Alay88 Ahoj, mám tam syna a jsem se školkou hodně spokojená. Učitelky jsou super, nemůžu teda posoudit všechny, jen teda ty dvě co má. Pokud Vás zajímá něco konkrétního, ptejte se ![]()
@Alay88 možná to byla ta logopedická třída, tam asi těch dětí není tolik. Jinak ona je tam od rána jedna a ta druhá chodí až na odpoledne, ale když chodí ven, chodí s nima asistentky, nejde jedna učitelka.
@Yfka31 píše:
@Alay88 možná to byla ta logopedická třída, tam asi těch dětí není tolik. Jinak ona je tam od rána jedna a ta druhá chodí až na odpoledne, ale když chodí ven, chodí s nima asistentky, nejde jedna učitelka.
Tak to mě trošku zajímá, protože MŠOsada je náš záložní plán, pokud se ještě nedostaneme na Jamborovu - já jsem měla za to, že ve třídě musí na 25 dětí být 2 učitelky pořád…
@Dynki ony tam dvě jsou, jedna je tam od rána a druhá chodí asi až na 10 nebo než jdou dopoledne ven. To s nima jdou už obě + asistentka. Odpoledne, když vyzvedávám, tak je tam zase ta co přišla dopoledne.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.