Školka Praha Modřany

4444
23.8.11 21:27

školka modřany

ahoj, nečekaně nám zrušili soukromou školku a na poslední chvíli teď sháním školku v praze 12, jestli byste o něčem nevěděly, díky za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
23.8.11 21:56

Naše malá chodila chvilku do těchto jeslí (školky) zde: http://www.cpapraha.cz/uvod/ na Praze 6 , mají pobočky i v Praze 4 a 10. Jinak mají speciální nabídku i pro děti, co se nedostaly od 3 let do mš.
Jsou dražší, ale my byli spokojeni - jídlo v ceně (už žádná další platba), příjemné tety, hezké prostředí.
Jinak asi víš, že soukromá školka je pěkně mastná záležitost - job založený na dětech a dojení peněženek jejich rodičů :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.8.11 22:32

děkuju moc za tip, staršího nám nevzali do státní, tak bohužel musíme volit alternativu soukromé školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
23.8.11 22:44

ahoj, v Karasovej by mali byť otvorené ďalšie 2 triedy http://www.praha12.cz/…sova/d-17041 teraz som na to pozerala, bol do nej zápis minulý týždeň, ale niekedy sa uvoľní aj miesto počas roku.
Dcéra nastúpila do Tyršovky od októbra.
Blízko nej je jedna súkromná http://www.skolka-sykorka.cz - chodíme občas okolo nej zo školky a vypadá to príjemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.8.11 22:57

evi: právě ta sýkorka se zavírá, do tyršovky nás nevzali…tu karasku jsem bohužel přehlídla, zkusím se tam ještě dovolat, ale berou už jen 8 dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.8.11 22:59

Ahoj!

Taky stejný problem a hledám soukromou školku. Dcerka chodila do Kunratic do soukr. školky,ale přestalo se nám tam líbit a teď řeším co od září. Do státní taky nic, na Karasovu jsem volala i na školn.zprávu, že prý tam musí mít pár rezervních míst kvůli přistěhovalcům, kteří jsou předškoláci 8-o . A když někoho vemou, tak ne dítě matky, která je na rodičáku. To jsem čuměla jak… po takovém „vyrozumění“ jsem už neměla chuť argumentovat. Jsem doma s mladší dcerkou ještě 2roky na rodičáku a proto je to horší.
Jinak Sýkorku mám taky v záloze, ale máme ji trochu daleko.
Vím, že někde blízko Novodvorské je Kinderwelt Maja, ale jsou finančně trochu náročnější.
Možná se v nějaké školce potkáme :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.8.11 23:01

Tak to jsem nevědela, že Sýkorka zavírá. To fakt nevim. A důvod? Nevíš? Ještě před 2týdny jsem tam byla a pani říkala, že mám přijít koncem srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.8.11 23:02

Barbar: ta sýkorka byla parádní, fakt super příštup, měli jsme to kousíček od bytu, ale mají nejspíš málo dětí…ještě jsem našla v modřanech montessori školku a v urbánkový v ddm mají jakoby hlídání(nemají tam obědy) za 850kč/měsíc…a pak ještě jedna soukromá na libuši za 5000/měsíčně, ale ta je pro nás docela z ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.8.11 23:03

Barbar: syn tam chodí teď přes prázdniny, tak se zítra poptám pí.učitelky co se vlastně děje, že to tam zavírají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.8.11 23:15

Terko, já bych měla Libuš celkem blízko, bydlíme u ZŠ Angelovova. Co je to za školku v Libuši? Jinak fakt nevím co udělám. To je zase další jobovka. Díky za zjištění, co je za zavřením školky. Koukala jsem na stránky městské části prahy 12 a Sýkorka v soukromých zařízeních už není. A byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
23.8.11 23:28
Barbarella75 píše:
Terko, já bych měla Libuš celkem blízko, bydlíme u ZŠ Angelovova. Co je to za školku v Libuši? Jinak fakt nevím co udělám. To je zase další jobovka. Díky za zjištění, co je za zavřením školky. Koukala jsem na stránky městské části prahy 12 a Sýkorka v soukromých zařízeních už není. A byla.

Viz odkaz výše na CPA Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.8.11 08:07

:oops:. Koukla jsem se do kontaktů na cpa praha a už mám jasno. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
24.8.11 22:06

tak sýkorka opravdu končí, že mají málo dětí, prý 6 dětí od září by bylo pro ně málo.....ze školky prý bude školka pro postižené nebo pro cizince z ruska…takže musíme najít něco jiného :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.8.11 22:33

Terko, díky za zjištění. 6 dětí je asi fakt málo. Mohli mít 7, ale to školku taky nezachrání.
Já jsem se informovala ohledně MŠ Karásek na Karasove, zítra mám schůzku s ředitelkou. Kdyby jsi měla zájem o info, tak písnu co jsem zjistila příp. jaké máme vyhlídky.
Díky ještě jednou.
 Barb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
24.8.11 22:50

jé to bys byla moc hodná, kdybys mi dala info jak to vypadá s tou karaskou…děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin