Školka Plzeň 2015

1.3.15 12:02

Školka Plzeň 2015

Ahojky, kohopak letos čeká přijetí do školky??Bojite se a těšíte zároveň?!?A ktera je ta NEJ??
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.3.15 15:39

Nás to čeká :) sem zvědavá jestli jí vezmou..a doufam, že se jí tam bude líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.15 13:14

Akurat probihaji dny otevřených dverich..byly jste se nekdevjulnout nebo už mate vybráno??
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.15 14:51

My už máme vybráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.15 23:26

A jakoupak??Dle ceho jste vybiraly??drzim palec, aby vse vyšlo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.4.15 19:53

školka

Ahoj nemá nějaká maminka zkušenost s Černickou školkou(myslím, že spadá pod ZŠ Tyršova) nebo s Barvínkem???Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
6.4.15 21:28

Ahoj, já osobně nemám zkušenost, dceru přihlásím až příští rok, i když jí letos budou 3, ale obě školky si všichni moc chválí a když jsem viděla u všech známých a sousedů boj o umístění v jedné z těchto školek, mám z toho docela hrůzu…ty jsi z Černíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.4.15 15:10

Ahoj jojo bydlíme v Černicích… je to tak, je tam hrozná rvanice a hlavně do Barvínka. Na pastelce se mi hlavně líbí, že je nová, ale Barvínek má zase to rodinné prostředí :)…A chodíte s dcerkou do nějakého centra nebo soukromé školky???

Neslyšel náhodou někdo o Zdravé školce?? :think: - kamarádka bydlí ve stejném domě jako majitelka této školky, tak by mě zajímal nějaký nestranný názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.4.15 18:14

Jo jo, jednou týdně ji vozíme do Prusin do Luční školky, je to sice trochu otročina, ale co by člověk pro dítě neudělal :) O zdravé školce jsem neslyšela, ale v Koterově je taky nějaká soukromá školička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.4.15 18:45

O tom jsem vůbec nevěděla, že něco takového je(luční školka) :palec: jojo v Koterově je myslím na dvorku nebo tak nějak, ale je celkem drahá :roll:.. celkem se mi líbí doudlevecká školička, ale na internetu nemá moc dobré recenze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 11:02

Holky, chci se zeptat, dala sem přihlášku do jedné školky, a na internetu je, že sme nad čarou asi 25 z 50 co berou. A píšou, že pokud jsme nad čarou, máme očekávat brzy výzvu ředitelky, abychom si vyzvedli rozhodnutí o přijetí.. a zatím nic nepřišlo, ale proč se ptám.. zakecala sem se na ulici se s jednou paní hřiště a ta řikala, že už má syna přijatýho, v tý samí školce kam jsme se hlásili my.. jak je to možný? to se ty výzvy rozesílají nějak postupně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
8.4.15 20:24

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 tak to vůbec netuším, se státní zatím žádnou zkušenost nemám

@katka.xxx píše:
O tom jsem vůbec nevěděla, že něco takového je(luční školka) :palec: jojo v Koterově je myslím na dvorku nebo tak nějak, ale je celkem drahá :roll:.. celkem se mi líbí doudlevecká školička, ale na internetu nemá moc dobré recenze :nevim:

Ty soukromé školky jsou na tom cenově +/- stejně. Ta doudlevecká mě podle internetu taky nenadchla, ale mám docela vysoké nároky :lol: Tak třeba se děti za rok sejdou ve školce. Máš kluka nebo holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
8.4.15 22:25

Máte už vyrozumění ze státních školek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.15 10:11

Mám kluka - Kubíčka. Vzhledem k tomu, že Kubíkovi nejsou ještě ani tři roky, tak nepočítáme s tím, že by ho do školky vzali. Od 14 měsíců má chůvu na 3 dopoledne/odpoledne, ale chtěla bych ho začít dávat někam mezi děti, takže asi do nějaké soukromé, ale nemůžu si nějak vybrat. Ta školka na dvorku se mi líbí moc, ale dávat skoro 7000 měsíčně/3 dny v týdnu se mi moc nechce a to nemluvím kdybych ho dávala na 5 dní (9 400 + kroužky)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
10.4.15 11:23

Ale od 3 let mají polodenní za 4500,– plus strava, nevím kdy budou kubíkovi 3, zkus na ty stránky mrknout znovu, třeba upravili ceny. Ještě ti můžu poradit denní centrum Javorová, je to na Slovanech, to se mi taky líbilo a pak je v Cernicích Zlatá školička, ale je o něco dražší než ta koterovská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin