Školka Plzeň 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
10.4.15 15:38

Těch 7000 bylo i se stravou, ale mrknu ještě na to, to už nezní tak hrozně :) Ještě se podívám na to centrum Javorová a na tu školičku v Černicích. Děkuji za typ :)
Jinak Kubíkovi budou 3 začátkem října :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.15 15:52

To denní centrum Javorová nevypadá vůbec špatně jen se mi nelíbí ta televize :? Ta školička v Černicích má hezké poutavé stránky, ale moc jsem se na nic nedozvěděla :?: Nemá náhodou někdo s těmito školka zkušenost?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
10.4.15 17:10

Ono do 3 let mají jiné ceny než od 3 let. Mě teď právě trochu mrzí, že jsem dceru nepřihlásila do té koterovské, ta Luční je super, ale přiznám se, že to dojíždění mě nebaví. Je to až za Nebílovama. Sice jí vozíme jen 1× týdně, ale jsem závislá kdo jí tam odveze, s tím miminem to organizačně nedávam. Teď už jí nechci měnit kolektiv, navíc je fakt pěkná, okolo jsou louky, farmy, mají tam vlastní zvířátka, která děti krmí, zahrádku a co si vypěstujou to pak sní, což je super a jsem překvapená kolik lidí tam otrocky ty děti vozí 3× týdně, to obdivuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.15 17:57

No právě dojíždět moc daleko nechci, ten Koterov nebo slovany beru jako maximum. Ještě jsem teď brouzdala a našla jsem studio Pompík, a také se mi celkem líbí, jen bych si to tam musela jít prohlídnout, ale to všechny školky… Chtěla bych malého dát někam už od prázdnin pokud ho do státní nevezmou, ale nevím zda berou děti mladší 3 let :?
Ještě se mi líbí Eufrat, ale neumím si představit jak bych to ráno dělala černice-centrum-slovany a večer zase znova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.4.15 19:11

@katka.xxx také dávám 3 dny v týdnu a platím cca 4,5 - 5, podle toho jak to vyjde v měsíc, je ve skřítkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.15 19:27

A jak jste tam spokojení?? kde to je přesně prosím?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.4.15 20:28

@katka.xxx jo jo, malej je nadšenej a chodí rád :palec: je to na Lochotíně, jsem koukala, že ty sháníš něco na Slovanech, no jako jestli musíš autem, tak už je pak jedno, jestli jedeš dvě minuty nebo čtvrt hoďky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.4.15 20:29

@katka.xxx nebo se koukni na Babetku, na tu mám od kamarádky dobré recenze, ale vlastní zkušenost nemám, ceny taky slušné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.15 20:49

Vypadá docela dobře, ale bory to už je moc to už bych mohla syna vozit do Eufratu… Spíš by mě zajímalo to studio Pompík nebo ta školička v Černicích… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
11.4.15 10:24
@ixule píše:
@katka.xxx jo jo, malej je nadšenej a chodí rád :palec: je to na Lochotíně, jsem koukala, že ty sháníš něco na Slovanech, no jako jestli musíš autem, tak už je pak jedno, jestli jedeš dvě minuty nebo čtvrt hoďky :nevim:

Tak s tím opravdu nesouhlasím, to je jediné co můžu @katka.xxx poradit, vyber si školku co nejblíž. My si ze začátku taky říkali, že jednou týdně nás nezabije jí někam vozit, máme to cca 15-20 min od baráku, podle provozu a je to fakt vzpruz. Když vezmu tu přípravu před tim, cestu tam a zpátky a to že se tam pokaždé za povídám nebo tam ještě s dcerou chvíli luk jsem, tak je to celkem dost kontraproduktivní. A doprava na Locháč je kapitola sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
11.4.15 11:10

@beeerush psala jsem, „jestli musíš autem“, dřív jsem to měla 3 minuty, teď 15-20, dle provozu a je to stejné, nejhorší je oba obleci, vypravit, nacpat do auta, s jedním se vláčet v ruce a druhého korigovat, aby mi nehupnul pod auto při cestě z parkoviště do školky, naštěstí je parkoviště hned vedle a jestli v tom autě, sedím 5 nebo 20 minut, je mi celkem jedno. Pokud by to bylo pěšky v dosahu, tak je to samozřejmě lepší a rychlejší, ale to musí být školka fakt blízko, tak max. do 700 metrů a i to bych s malým šla stejně dlouho, jako těch 20 minut autem :nevim: Takhle se mohu rozhodovat u státní, které stojí +- pár stovek stejně, ale u soukromých, kde je rozdíl v tisících, navíc neuvažuji o denní docházce, tak raději někam párkrát týdně dojedu, než dávat třeba o 3 tisíce navíc :nevim: ale samozřejmě je to na každém, jak se rozhodne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.4.15 20:14

Souhlasím, nejlepší by byla školka při cestě do práce, abych se nemusela vracet, takže připadá v úvahu jedině Koterovská, Černická, Pompík nebo centrum Javorová. :think: nemá někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.4.15 20:37

Teď jsem to propočítávala a nejlevněji vychází Pompík (3.760.-), jen se mi moc nelíbí, že spínkají v té herně, ale jsem asi moc náročná :oops:
Jen pro představu jak to vyšlo:
Pompík -3.760,–
Zlatá školička - 4.100,– jen nevím zda mají jednotné ceny jak pro půldenní docházku tak pro celodenní :nevim:
Centrum Javorová -4.240,- Školka na Dvorku -5.400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
12.4.15 09:22

Tak mezi tim Pompíkem a Na dvorku je už velký rozdíl. Třeba u tý Zlatý školičky se mi moc líbí prostředí, že je pod tim ta louka, nemáš strach, kdyby šli na procházku. I když v tý Javorovce je to taky ve vilové čtvrti V klidné lokací. Vzhledem k tomu, že to chceš využívat pravidelně, asi pracuješ, tak chápu, že řešíš cenu. Já jí do školky dávala na dcery vlastní žádost a věděla jsem, že to bude na 1, max. 2 dny v týdnu, tak jsem cenu moc neřešila. Sestavila jsem si kritéria, co od školky očekávám a podle toho jsem vybírala. Snad jsem poradila aspoň trochu. Jdi se tam podívat osobně a dej na intuici, to je lepší než zkušenosti ostatních, ty poznáš jestli se tam malý mu bude líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
12.4.15 10:54

Děkuji moc za pomoc! :* jen se chci optat jaké jsi měla kritéria?? já jen jestli je nemám moc velké a nepřeháním to :oops:
Přesně tak pracuji, právě proto jsme Kubíkovi pořizovali chůvu - 3× týdně dojíždím do práce a 2× mám home office.
Určitě se půjdu všude mrknou a vezmu s sebou i malého ;) jen se bojím aby mi neřekli, že mají plno.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin