Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky včera jsem se dozvěděla že mi vzali klučinu do školky byli jsme u dodatečného zápisu a nějak nic nevím nevím od kdy má nastoupit nevím co do školky sebou atd. nevím jestli tam mám volat nebo jestli příjde domů nějekej papír a tam to bude vše napsáno, mají tam napsáno že se budou odesílat dopisy ale jen těm nepřijatým máte stím některá skušenost? děkuji
Já bych tam ted cinkla nebo v průběhu příštího týdne zašla a poptala se.. většinou koncem srpna už učitelky ve školce jsou a všechno připravují.. ![]()
Já se jen zeptám, jak těžké bylo dostat dítě do školky v této lokalitě?? Bydlíme na Hanspaulce (Dejvice) a už ted mám hrůzu, aby se malý někam dostal.. slyšela jsem, že je to masakr! Kolik přihlášek jsi podávala? a které školky jsou nejlepší??
@Yasmine24 my jsme se tady přistěhovali začátkem července a tak jsem mrkla že hned za barákem mám školku a na dveřích bylo že budou otevírat novou třídu pro další děti a na netu jsem si stáhla přihlášku nechala to potvrdit doktorkou a tet v pondělí jsme tam byli u zápisu a ve středu už mají na vebovkách vyvěšene že je přijat takže já jsem stím žádnej problém neměla a to jsem na md s druhým prckem mám docela strach i jak budou maminky co jim nevzali prcky do školky reagovat že mi ho vzali a jsem na md no ale malej potřebuje školku jako sůl a stejně bude mít zachvíli 5 roků. které školky jsou nejlepší tak to nevím ale myslím že na všech se dá najít nějaké - a nějaké +. ty chceš školku odky?
Tak to jsi mela velke stesti! ja chci dat maleho od 3 let, coz je za vic nez 2 roky, ale uz ted se desim :/
Jakou máte zkušenost s MŠ Bendovou, Socháňovou a Pastelkou v Řepích? Která z nich je nejlepší?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.