Školka Ivančice-Němčice

24
14.8.12 09:06

školka Ivančice-Němčice

Ahoj, je tady někdo, kdo má zkušenosti se školkou v Ivančicích - Němčicích? V září malý nastupuje. Tak by mě zajímalo, co všechno bude potřebovat? Co požadují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
14.8.12 09:10

@Janča7 asi by ses tam měla jít zeptat. Pochybuju, že se ti tady někdo zrovna z Němčic ozve. My se budem teď stěhovat do Oslavan a mladý mě tam nastupuje do školy a taky jsem se tam už byla zeptat a pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.8.12 09:30

Byla jsem tam po zápise a řekli mi, že s sebou běžné věci(papučky, náhradní oblečení, boty, pyžamo), a že mám přijít poslední týden prázdnin. Ale nechce se mi potom na poslední chvíli něco shánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
14.8.12 09:39

Tuhle školku teda neznám, ale u nás ve školce je potřeba ještě toaletní papír, taky papírové kapesníčky a ubrousky. Boty do deště a pláštěnka a pak převlečení, pyžámko a bačkorky. Malá jde do školky od září po prázdninách. Chodila už od února, ale pořád měla nějaký chřipky, tak byla spíš doma než ve školce. Jsem z toho taky nervózní a už týden nakupuju :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
14.8.12 09:52

Jo jo to si pamatuju, kapesník nám vždycky ve školce chyběl :-D Hlavně aby měla sebou přezůvky, věci na převlečení i náhradní prádélko, kdyby se stala „nehoda“, ty kapesníčky a něco na sebe na ven (na zahradu určitě budou chodit). Pláštěnku a gumáky bych nehrotila, u nás teda v dešti děcka ven nechodily. Pokud budou potřebovat toaleťák, tak ten pak vezmeš doma. U nás toaleťák teda nemusel být, školka dávala svůj. Já myslím že už nic extra potřebovat nebude. To se pak vychytá. Tak ať se tam malé líbí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
14.8.12 12:13

No právě v naší školce bohužel chodí děti ven za každého počasí :pocitac: Což mě teda pěkně štve! Nachápu proč. Taky přece když jsou učitelky doma, nechodí ven v dešti! Ale dětičky ven prostě berou. Takže u nás gumáčky a pláštěnka jo :roll:. Ty toaleťáky ubrousky a kapesníčky u nás zas jsou povinné. To jsme dostali ze školky jako seznam věcí co mít sebou. Ale jako v každé školce je to jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin