Školka ve Vršovicích?

3.9.17 21:44

Školka ve Vršovicích?

Krásný večer, neznáte nějakou dobrou školku v okolí Vršovic? Dceři jsou dva roky a tři měsíce a hledám školku alespoň na pár dnů v týdnu, zkrátka něco, kde by mi vyšli vstříc. Samozřejmě může být i soukromá. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
3.9.17 22:07

Tak holky mi chodily, mladší chodí d Tolstého. Je to státní… tak malé dítě ti tam nevezmou jinak doporučuji jít tam k zápisu příští rok. Je to super školka hlavně né na Kodaňskou. Soukromá co vím a kam chodily děti známých tak KÁJA PÁJA Estonská ulice. Tam jsem chodila jen s dětmi cvičit, byla jsem s oběma do 4 let doma takže šly obě hned do státní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.9.17 22:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.9.17 22:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
3.9.17 22:53

@Blanka S Muzu se prosim zeptat, proc nedoporucujete skolku v Kodanske??

• Citovat
  • Upravit
4.9.17 07:11

Doporučuji tuto http://www.montessori-skolky.cz/radost - ale napřed mrkněte na ceník na její stránce, je dost drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.17 21:59

Ahoj, moje obě dítka chodily v tomto věku do soukromé školky u Čechova náměstí, s personálem sem byla moc spokojená, celkově prostředí je takové klidné a milé, protože tam není tolik dětí, tím jak je to menší školka, taky sem uvítala možnost, že děti nemusely chodit do školky každý den, ale jen v dny kdy jsem to potřebovala (platila jsem jen za ně), takže já mohu vřele doporučit tuto školku, hodím Vám sem odkaz ;) :)http://www.skolickapohadka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin