Váhám, zda pustit dceru 3 roky na výlet se školkou

Anonymní
30.5.25 08:41

Školkovský výlet

Naše školka pořádá výlet. Je to hodina a půl cesty autobusem. Jsou ji tři roky, jedna se o první výlet. A já vaham jestli ji pustit nebo ne. Bohužel dcera občas zvrací. Když ji dáme Kinedryl, ten ji zabírá. Ale musely by jí ho dát učitelky na cestu zpět. Samozřejmě bych ji sebou sbalila i náhradní oblečení.

Ráda bych, aby jela jelikož hodně často marodila a o všechny akce prisla. A taky nechci, aby byla vyčleněna z kolektivu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5072
30.5.25 08:48
@Anonymní píše: Více

A když ti tady napíšeme, že jet nemá, nepustíš ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
30.5.25 09:01

A ona chce? Jestli ano, dala bych Kinedryl a jela by. Věř tomu, že učitelky problém ztrácejících děti a Kinedrylu, řeší při každém výletě u mnoha děti. Pokud je zvracení jediný problém, nemáte vlastně žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 09:01

Nejdřív si zjisti, jestli budou ochotni ji ten Kinedryl dát. U nás ve školce ani náhodu. Raději vozí kyblíky, ubrousky apod.
Mám taky blicí dceru a dost jsem váhala, zda ji na výlet pustit. Nakonec mě učitelka přesvědčila, ať jede, že je hodně zvídavá a bude se jí to určitě líbit (nebo možná měly málo dětí :lol: ). Dcera naštěstí při zpáteční cestě usnula a nezvracela. A z výletu byla pochopitelně nadšená, ale ona je nadšená ze všeho :D

• Citovat
  • Upravit
68930
30.5.25 09:04

A další věc je, že je tam tak utahaji, že má cestě zpět jich většina usně, minimálně ta mrnata zvyklá spát po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 09:07

@Luboš P ale tak není tohle zbytečně rejpava reakce. Já se zeptala, to přece neznáma, že udělám, to co mi kdo napíše. Takhle bys tady mohl reagovat na vše.

Jen přemýšlím, jaký cíl tento přípravek má.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.25 09:08

@ugluk jo ta nespí po obědě od roku a půl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.25 09:13

Já jsem se o tom s učitelkou bavila. Má dvě jedná je taková, že nic není problém a všechno vyřešíme. Dcera ji má nejraději. Vlastně i já, protože jsem se s ní vždycky na všem domluvila. Bohužel domluva probíhala s tou druhou, která je taková odměřenejsi. Nejprve mi asi chtěla říct, tak ji nechte doma. Výraz takovej jakože to bude problém. Působilo to na mě, že naše dítě je první, které má kinetózu za ta léta. A nakonec, že jí to teda dají a pak se zeptala dcery jestli to zvládnou. Tak mám ambivalentní pocit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.25 09:14
@ugluk píše: Více

Ano, chce jet těší se.

• Citovat
  • Upravit
68930
30.5.25 09:18

Tak pokud chce jet a těší se, pošli ji. Lék bych dala vstřícnější učitelce. U nas i vyzývají - prosím vás, komu dítě zvrací, nezapomeňte na Kinedryl.
Jo a taky mi dítě nespalo od roka a půl, ale výlet v kombinaci na návratem ve vyhřátém pohupujicim se autobuse zabral :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 09:24

Tak jestli jsou ochotni jí ten Kindryl dát, tak nevidím problém. Ať jede a užije si výlet ;)

• Citovat
  • Upravit
573
30.5.25 09:27

@ugluk jo možná ji to taky ukolébá 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.5.25 09:28

Já bych ji taky pustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
30.5.25 09:36

At jede. Kynedril jim dej, at se na tebe divaji jak chtějí. Hlavně, že ji to daji. Nebo jestli ty nepracuješ, tak jed s nimi ;) Ucitelkam drobet pomuzes, že tam bude další dospělý, dcera bude mit radost, že jede i mamka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10700
30.5.25 09:39

U nás ve školce i škole platí, že ten, komu bývá při jízdě autobusem a pod., má si sebou vzít do batohu sáček a léky (kinedril). Malým dětem je učitelky dají. Blicí děti se vždycky najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin