Školky Havířov

8413
12.1.12 21:25

Školky Havířov

Máte někdo zkušenosti se MŠ Balzacova v Havířově? Měla by být zaměřena na děti s dýchacími obtížemi, ale taky jsem slyšela, že je to školka „jen pro děti podnikatelů“, a podobné plky. Letos máme jít k zápisu. Naše další tři děti navštěvují blízkou ZŠ Mládežnickou, tak bychom to měli „jedním vrzem“, ale jinak spadáme pod Prostřední Suchou, kde je ovšem školka „nic moc“. Tak by mě zajímalo, zda má někdo s touto školkou zkušenosti, případně s jinými školkami v Havířově. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8413
13.1.12 08:44

Halooo, halooo … někdo z Havířova? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
23.1.12 14:09

Ahoj,my chodime na Mistni ve stredu mesta.Ta skolka je docela fajn akorat nas maly ma problemy s jednou p.ucitelkou a od minuleho tydne mi diky ni kazde rano breci,ze tam nechce.Porad si totiz na neho stezuje,ze nespolupracuje.Ale bohuzel s tim ja nic nenadelam,kdyz je svehlavy :( .Jinak je dobra skolka taky CSA,je taky ve stredu mesta.Ty skolky ktera jsi napsala neznam,ikdyz vim o ktere se jedna.Jeste si spoluzacka vychvalovala i skolku za kinem Centrum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
23.1.12 21:22

Školka CSA ? To je kde? :oops: Jinak děkuji za příspěvek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
24.1.12 07:43

No nejdrive to popisu dle hospody :D .Znas Beerhaus na namesti nebo vlastne drogerii Shlekrr.Tak to je zezadu toho baraku ;) Jinak pod velkou svetelnou u Elanu smerem na rondl hned prvni odbocka do leva.Kdysik se tam rikalo jedne jidelne Hvezda tak v te ulici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybizek
28.1.12 09:36

Dobrý den,

mohu poprosit o reference na ZŠ Mládežnickou ? Dcera se rozhodla, že chce přestoupit na jazykovku. Nastupuje po jarních prázdninách. Je to opravdu s rozšířenou výukou jazyků už na 1 stupni ? Nebo až od té 6té třídy ?

• Citovat
  • Upravit
8413
28.1.12 10:21

A do které třídy nastupuje a kdy?

My měli děti už na Kpt.Jasioka v Suché a na Gorkého a ve srovnání s těmi to školami je Mládežnická no.1 :palec: Z mého pohledu jen…na předchozích dvou školách neřešil nikdo nic (na Kpt.Jasioka šikanu ze strany Romů, na Gorkého hulení marihuany, …), kdežto na Mládežnické zase řeší kde co ;) A je tam dost nevhodně vybavený bufet - párky, hranolky, chipsy,… takže s tím trochu bojujeme, jinak se mi tato škola velmi zamlouvá. Je po rekonstrukci, dobře vybavená, hezká, dobře tam vaří, dělají tam i svačiny o velké přestávce, takže odpadá ranní šílení s přípravou snídaní a svačinek (mám doma 3 školáky :lol: ) Co se jazyků týče, angličtina je už od 1.třídy, 2× týdně. Dcera je v 8.třídě a ta má angličtinu 3× týdně a druhý jazyk je 2× týdně. Kdo nechce druhý jazyk, může se zaměřit na informatiku. Školu doporučuju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybizek
28.1.12 12:20

Je ve 4, tak do některé ze čtvrtých tříd. Teď chodí na Pujmanku na Šumbarku a vadí jí, že „nepřizpůsobiví“ vyrušují a ona neslyší výklad učitelky ( jinak samozřejmě taky tráva, policie, třeba i salta nebo přemety v hodině atd. děs ). Tak mě zajímá jestli právě nejde z bláta do louže. Chtěla navíc na jazykovku protože angličtina ji moc baví. A s tím bufetem jste mě teda nepotěšila. :D to bude taky boj.

• Citovat
  • Upravit
8413
29.1.12 12:52

Ty bufety, to je dnes takový nešvár. Zajímalo by mě, kterého inteligentního vola tohle napadlo, provozovat bufety ve školách, v ZŠ :zed: a ještě s takovou nabídkou (hamburgery, hranolky, langoše, párky, chipsy, …)

Ještě k Mládežnické…pokud Vám jde o „nepřizpůsobivé“ tak na Mládežnické je na 1.stupni asi 10 kusů, a na druhém jen jeden. A za hulení trávy tam předloni dokonce děcko vyloučili - prostě se ho nějak zbavili, už tam nechodí. Prostě po této stránce super.

Kdežto na Kpt.Jasioka, tam je třeba ve třídě 10:5 ve prospěch „nepřizpůsobivých“, hnus. :poblion: Děcka chodily domů věčně pomlácené, se strachem z výhružek, … :poblion:

A co jsem slyšela o Šumbarku - no, děláte moc dobře, že jdete na Mládežnickou, toť můj názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
30.1.12 09:02

DanMaj,teda s tou Zs.Gorkeho si me teda sokla.Co se tyka te marusky.Ja tam chodila a chtela jsem tim padem aby tam tam chodil i synator,ikdyz ma teda jeste 2 roky cas :) .No tedka zas budu zvazovat jestli Gorkeho nebo Kudericka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
31.1.12 20:16

jojo, časy se mění :(

Vždyť i škola Kpt.Jasioka v Suché byla kdysi fajn, ještě v r.2005 to šlo a o 4 roky později se jim to tam tak přemnožilo… :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.2.12 10:51

Školka Balzerova by mě taky zajímala, slyšela jsem na ní jen chválu. Letos jdeme na zápis a teda nevím kam jít, vím jen, že na Šumbark rozhodně ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybizek
4.2.12 10:26

Tak už je zapsasná a 13.2. nastupuje. :)

Jinak proti ZŠ Pujmanové nemůžu říct nic špatného až na těch pár kusů, které se sotva sešly u malé ve třídě je to v pohodě. Vybavení školy na vysoké úrovni, jsou i po rekonstrukci. A učitelky úžasné, jen holt mají svázané ruce co se týká těch nepřizpůsobivých dětí, pokud to rodiče nepodepíšou, tak je nesmí přemístit do zvláštní školy a jejich rodiče na to samozřejmě .....

A ke školce Šumbark MŠ Mládí - dcera tam chodí už čtvrtým rokem a nemůžeme si vynachválit. Ale hodně záleží na učitelce. Starší dcera to nechytla nic moc, ale i tak byla spokojená. Potom musela odejít do oční školky a tam to bylo lepší. Ale mladší dcera tam chodí už 4 rokem a jsme naprosto spokojení, i ona. Učitelky miluje a do školy se jí odtama nechce. :lol:

• Citovat
  • Upravit
žanetek
11.2.12 16:46

Zš Mládežnická

Zdravím, vím, že všude je něco, ale své druhé dítě uř na Mládežnickou nedám! Mají hroznou družinu-vyshovatelky…často ruší tělocvik, který dnešní děti moc potebuji… :twisted: Angličtina je od 1.třídy ale až do 3 je na stejné urovni…myslím, že je to učení zbytečné a hlavně se zase učí slovíčka jako tužka…tabule…k čemu jim taková slovní zasoba bude??? Slibovali výuky v angličtině, ale nic…tam by se děti učily porozumět aj nenásilnou formou, jak jsem si představovala…Navíc mmáme také problémy s učitelkou…a ne jednou.Takže Mládežnickou NEBRAT!

• Citovat
  • Upravit
žanetek
11.2.12 16:48

školky havířov

zkuste mš sukova v centru…my chodíme do Mateřinky na šumbarku a jsme spokojeni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin