Školky Havířov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8413
11.2.12 21:40

Žanetko, a jaké problémy s učitelkama máte? S kterýma?

No a v družině jsme se taky jednou „rafli“
Mladší děti…7-letou a 8-letého nám tam vyzvedává starší 14-letá dcera. Už při zápise jsme to psali do přihlášky. A po 3 měsících začala jedna vychovatelka vzkazovat, že si mám děti vyzvedávat sama - já v té době doma miminko a 2-letou dcerku… když to vzkázala už asi potřetí, že chce vidět maminku, tak jsem jí vzkázala já, ať se staví na kafe, když mě chce vidět, ale přes poledne do školy prostě nemůžu… to jí asi vytočilo a skončilo to u zástupkyně… Tam šel manžel, vychovatelku poslal do patřičných mezí a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žanetek
12.2.12 13:54

Nechci takto jmenovat, nezlobte se!Je to nová p. učitelka a snad se vzpamatuje :roll: Pokud se chystáte k zápisu,vyřidte si, aby jste byli ve třídě uč. Bednarzové…hrozí tam myslím pan uč Teif a to bych vážně nikomu nedoporučovala…

• Citovat
  • Upravit
8413
12.2.12 21:09

Žanetko, … Tiefa má můj kluk, problém byl i s ním, ale vyříkali jsme si to u ředitelky - vadil mu náš kluk z děcáku :cert:

A dcera je v 1.tř. a má novou učitelku Přívratskou…nooo, píše zvláštní poznámky :mrgreen:

Jako… ve škole jsme problémy měli, ale já ji doporučuju proto, že se tam ty problémy dají řešit, ne jako jinde…

Jestli chceš, pisni SZ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žanetek
12.5.12 13:21

angličtina je od 1. třídy, ale nemyslím si, že to stojí za přestup…je mi líto :pankac:

• Citovat
  • Upravit
trolík trola cz
20.11.13 11:04

škola

Je to blbe ja se radši necham dat na hloupeho :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
odí
16.3.16 08:11

školka Havířov

Zkuste Mateřinku…www.materinka.info

• Citovat
  • Upravit
118
13.4.16 07:29

MŠ Švabinského

Dobry den, najde se tu maminka ktera ma díte ve školce Švabinskeho???Pokud ano, řekněte mi svůj nazor na ředitelku této školky, učitel je tam super, ale co se tyče ředitelky a vychovatelek děs, aspon s mého hlediska. Jedna se o třídu Broučku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin