Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Žanetko, a jaké problémy s učitelkama máte? S kterýma?
No a v družině jsme se taky jednou „rafli“
Mladší děti…7-letou a 8-letého nám tam vyzvedává starší 14-letá dcera. Už při zápise jsme to psali do přihlášky. A po 3 měsících začala jedna vychovatelka vzkazovat, že si mám děti vyzvedávat sama - já v té době doma miminko a 2-letou dcerku… když to vzkázala už asi potřetí, že chce vidět maminku, tak jsem jí vzkázala já, ať se staví na kafe, když mě chce vidět, ale přes poledne do školy prostě nemůžu… to jí asi vytočilo a skončilo to u zástupkyně… Tam šel manžel, vychovatelku poslal do patřičných mezí a je klid ![]()
Nechci takto jmenovat, nezlobte se!Je to nová p. učitelka a snad se vzpamatuje
Pokud se chystáte k zápisu,vyřidte si, aby jste byli ve třídě uč. Bednarzové…hrozí tam myslím pan uč Teif a to bych vážně nikomu nedoporučovala…
Žanetko, … Tiefa má můj kluk, problém byl i s ním, ale vyříkali jsme si to u ředitelky - vadil mu náš kluk z děcáku ![]()
A dcera je v 1.tř. a má novou učitelku Přívratskou…nooo, píše zvláštní poznámky ![]()
Jako… ve škole jsme problémy měli, ale já ji doporučuju proto, že se tam ty problémy dají řešit, ne jako jinde…
Jestli chceš, pisni SZ. ![]()
angličtina je od 1. třídy, ale nemyslím si, že to stojí za přestup…je mi líto ![]()
Dobry den, najde se tu maminka ktera ma díte ve školce Švabinskeho???Pokud ano, řekněte mi svůj nazor na ředitelku této školky, učitel je tam super, ale co se tyče ředitelky a vychovatelek děs, aspon s mého hlediska. Jedna se o třídu Broučku. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.