Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, Maminky z Prahy 3
prosím o pomoc z výběrem Školky, jsme čerstvé nastěhováli na P3 poblíž Flory, a zapis už za necelý měsíc a nemá mi kdo poradit. Řekli mi že můžu dát přihlášky do max. 2 školek.
Jaké máte zkušeností? pozitivní a i negativní.
Bydlíme na hranici z Prahou 2, nevím jestli máme možnost taký se ptát na školku na Vinohradech? Jestli ano, to jestli byste některou školku doporučili nebo naopak.
Predem Moc Děkuji
K
Pokud bydlíš na Praze 3, smíš se hlásit jen do školek na Praze 3. S konkrétní školkou neporadím, ale nezdá se mi, že byste se mohli hlásit jen do dvou. Veškeré info je zde a tam píší, že lze do libovolného počtu školek. Pak se volí pořadí dle preferované školky.
https://zapisdoms-praha3.praha.eu/prijem-zadosti
@KateeS píše:
Dobrý den, Maminky z Prahy 3prosím o pomoc z výběrem Školky, jsme čerstvé nastěhováli na P3 poblíž Flory, a zapis už za necelý měsíc a nemá mi kdo poradit. Řekli mi že můžu dát přihlášky do max. 2 školek.
Jaké máte zkušeností? pozitivní a i negativní.
Bydlíme na hranici z Prahou 2, nevím jestli máme možnost taký se ptát na školku na Vinohradech? Jestli ano, to jestli byste některou školku doporučili nebo naopak.
Predem Moc Děkuji
K
Podle mě je dlouhodobě nejlepší MŠ v Milíčově domě, ale těžko říct, jak to je s šancí na přijetí. Velmi dobrá je taky MŠ Pernerova (je to pobočka smysluplné školy z Lyčkova náměstí), ale to jsou MŠ třídy v klasické školní budově bez zahrady jako má Milíčák. Školka na Lobkovičáku bývala taková tradiční ve všem dobrém i špatném smyslu toho slova, ale aktuální informace nemám, jaká je.
Moc vám děkuji za odpověď, ohledně přihlášky do max. 2 škol, řekli mi v MŠ Perunova ![]()
![]()
Možná bude lepší zavolat na magistrat P3…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.