Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dcera jde také do školy a kupovali jsme tento
Lehký, polstrovaná záda.. za mne super
![]()
Nedávno diskuse probíhala ale nevím, zda ty batohy mají pod jedno kilo ale podívej se sem, radím aby to měl jen málo kapes, jinak ze z toho zblázní
, hůře - vzdá hledání
edit podívej na topgal ![]()
Příspěvek upraven 30.05.17 v 15:30
3 kapsy už jsou dost, ne? A chybí postranní síťovaná na lahev s pitím :/
https://www.boll.cz/batohy/(16)-%C5%A0koln%C3%AD%20batoh/ (nejde mi to prolinkokvat, ale dají se filtrovat školní batohy). Akorát nevím, jestli stojí sám.
Ty Topgaly jsou některé dobré a některé ne (obří, nepřehledné a zipy jdou ztuha X praktické, přehledné, lehčí a s jinými typy zipů, které jdou zlehka), vzorů mají víc různých. Pak je ještě ErgoBag, který má snad nějaké čtverce nebo podobné vzory, ten je ale vcelku drahý.
Příspěvek upraven 30.05.17 v 15:35
http://www.topgal.cz/…/i---violet/ 3 kAPSY jedna na svačinu a jednu nemusíte používat
, ono příjde druhá třída a věcí je více ![]()
A u Topgalu si nevybere? Je i docela velká, tak by mohla mít i z té řady pro 2. třídu.
To by mě ani nehlo, řešit s prvňačkou takto do extrémů barevné odstíny. Vlastně by mě to nehlo ani s puberťačkou.
Vzala bych ji do prodejny, osahala a vyzkoušela pár typů batohů a z těch modelů, které bych uznala za vhodné, bych ji nechala vybrat. Jako řešit, že tahle zelená je moc zelená a tahle modrá zase moc modrá, a nedejbože tady je kousíček růžové…to by měla holčička smolíka. Chápu, že batoh se musí líbit, ale odcamcaď-pocamcaď.
@DOUBLE_pinkbunny
no ja nevím tři kapsy pod sebou, hod příklad, ale není to z mého hleldiska praktické ![]()
zkus hledat na bagmasteru, snad píšu správně,
![]()
@Agneth souhlasím, pro malou jsem chtěla jiný batoh, ale babička v podstatě přitáhla aktovku s elsou
, a já jsem musela,,držet pusu", no a prostě jsem byla naštvaná, teď k tomu urvala parádu na zipech, špatně se to pak zavírá, záda to snad ergonomický má
, ale příjde mi těžkým no ale stejně jí to vydrží max. ještě rok a tradá bude se kupovat nový batoh
, protože už na něj bude velká ![]()
@vasedcera kilo a 200 g mi příjde moc, natož že zakladatelka chtěla batoh pod kilo ![]()
@DOUBLE_pinkbunny nezlob se, ale prostě rozhoduj sama ze sebe, takže příklad bude se jí líbit a nebude jí sedět na zádech, koupíš jí ho?? Musíme mít jako mámy trochu rozum ne,
![]()