Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, prosím o tipy na kvalitní školní batoh pro 4.třídu (klidně i dražší) - kluk, drobnější postava, nejlépe s dopravní tématikou.
Topgal, Bagmaster a podobné jsme již prošli, ale nějak tam prostě není ten úplně nej…kompromisní variantu máme, ale ráda ještě kouknu i na jiné výrobce.
Zkuste vše podívat na Beckmann, zdravybatoh.cz. My máme zatím pro 1.-3. třídu, potom plánujeme i další.
@summersun píše:
Dobrý den, prosím o tipy na kvalitní školní batoh pro 4.třídu (klidně i dražší) - kluk, drobnější postava, nejlépe s dopravní tématikou.
Topgal, Bagmaster a podobné jsme již prošli, ale nějak tam prostě není ten úplně nej…kompromisní variantu máme, ale ráda ještě kouknu i na jiné výrobce.
Máme Beckmann a spokojenost.
Nedávno jsme synovi kupovali Baagl Core. Jsme s ním moc spokojení, je prostorný a má spoustu menších kapes.
Já budu do 5. třídy vybírat u Coocazoo. Teď má syn Ergobag, ale už je malý. Ale Coocazoo jsme ještě nebyli zkusit, snad nebude moc velký, syn je taky drobný.
Dcera má Coocazoo a spokojenost. Má typ CarryLarry2, je v 5té třídě a měří 156cm
Má ho od loňska a myslím, že vydrží, než ho dodrbe (na zádech pěkně sedí i mně, jako vysoké dospělé ženské)
A je lehoučký ![]()
@summersun píše:
Igelitka billa nebo tasku na koleckach (ani zadny bolesti zad by nebyly)
My máme batoh Beckmann a je super pevný a z odolného materiálu, to je pro ty kluky důležitý, jinak vše rozervou ![]()
Dobrý den, značku Beckmann neznám, dáte mi tip, kde mají batohy v Praze?
@Sonycka Zdravím, tady máte odkaz na seznam partnerských prodejen https://www.zdravybatoh.cz/kontakt ale jinak batoh objednáte na jejich stránkách a kdyžtak se dá zdarma vrátit, kdyby ste nebyla spokojená.
Kolika litrový batoh mají/potřebují děti ve 4.-5. třídě, aby se jim tam vše vešlo? Za předpokladu, že si nic z učebnic nenechávají ve skříňce.
Syn má Topgal, odle fotek na netu má nejspíš 26l (máme starší typ, tak mají jiný obrázky, ale podle tvaru je to stejný), a má to tip top…narvanej až to není hezký ![]()
Ale jinej kupovat nebudu, drží, je jak novej a nebudu utrácet dvojku za jiný, o litr prostornější
já si zase říkám, že tam aspoň. Netahá kravinky a udržuje ho pořád uklizený (jinak by se do něj nevešel). Větší prostor tak akorát láká k nošení blbin ![]()
@Mar__tanka1983 To jsi ne nepotěšila. ![]()
Dítě je ve třetí, má 18l a je mu tak akorát, jak je prcek. Ale už to má tip top. Učebnice si ve škole nechávat nechce, mezek.
S 26l si ho neumím představit.
Tak ono asi záleží škola od školy, no…kolik toho mají a nemají. Syn tahá pořád všechno, věčně něco zapomínal, když v první, druhé měli nosit jen něco. Takže od třetí nosí vše a je pokoj.
navíc se střídáme s taťkou, tak ať má vše…
Teď ve čtvrté mu přibyla vlastivěda a přírodověda místo předtím jen jeden pracovní šesti na prvouku. A docela velká čítanka ![]()