Školní taška do 1.třídy

103
24.2.15 10:46

Školní taška do 1.třídy

Ahoj,
mám dilema…pořád přemýšlím jakou tašku do školy pro našeho malýho.
Jestli nějakou ergo nebo obyč. Mě ty ergo přijdou dost těžký a když si k tomu přimyslím nějaký učebnice tak fakt nevím..
Ale zase na druhou stranu všichni v rodině jsme chabrus na záda, takže by to asi chtělo nějakou lepší :think:
Poradíte jakou tašku jste pro prvňáčka vybraly vy??
Budu moc ráda za každý tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
24.2.15 10:56

Kupovali jsme synovi Herlitz a spokojenost, nestěžuje si, že by byla extra těžká, občas ze začátku mi ji „vnutil“ aby mu ji vzala, ale to bylo tak prní měsíc…ted v poho…aktovka má myslím 900g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.2.15 11:24

Máme Herlitz a rozhodně nelituji, příště koupíme tu samou značku… jedna z nejlehčích aktovek, slušný výběr vzorů a barev (aspoň pro holčičky, po klučičích jsem nekoukala, tak nevím přesně) a dobře sedí na zádech…
Jinak doporučuji obejít pár obchodů a podívat se, vyzkoušet a osahat si… každé dítě je jiné a třeba Topgal a Emipo, co mnozí doporučovali, malé na zádech neseděly a nahoře aktovka odstávala… i když se dotáhly popruhy… takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.2.15 11:26

A chceš aktovku nebo batoh? Já jsem třeba dala za aktovku skoro 2tis. a za půl roku jí za 400Kč prodávala, protože dceruška chtěla batoh 8)

Nejdůležitější je váha, vybírej do 1kg. Na druhou stranu - první třídě učení stejně moc nenosí :)

Pokud řešíš finance, koukni po jetých, ta naše byla jako nová :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.2.15 11:33

@Loll
To ještě taky nevím jestli aktovka nebo batoh, ale nejspíš asi ten batoh :think:

A váhu teda řeším hodně, protože kamarádky kluk chodí do druhý třídy a co už musí vláčet na zádech a má právě tu ergo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.15 11:36

@Lavvazza emipo - vážila necelé kilo, takže pohoda. Za nás super, vydržela 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
24.2.15 11:36

Taky máme Herlitz, malá je hodně drobná a tato ji krásně sedí na zádech a hlavně je lehká :palec: Na Topgal a Emipo jsem taky slyšela chválu, ale jak píše Regina Hero, je dobré je vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.2.15 11:40

Mladej má aktovku a naštěstí není extra vybíravý a je s ní pořád spokojený…výhoda je, že tam má jednu kapsu, kde dá pracovní sešity a sešity, pouzdro… podle zkušeností, vím, že by stejně používal jednu kapsu…Batoh bude mít ve třetí třídě…on i záleží co tam všechno bude mít…dneska bych řekla, že ji má nejtěžší..má tam 4 pracovní sešity velký a dalších několik malých… většinou má ale 2-3 velký a malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.2.15 11:45

Dcera má ve třetí třídě batoh Bagmaster, syn má do první třídy Topgal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.2.15 11:54

Tak dcera má tuhle http://www.dracik.cz/…innie-mouse/ a co jsem koukala hodne dětí má takovou v její třídě. A myslím si že není ani drahá, jsme s ní spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.2.15 11:55

Topgal batoh, je lehký, pěkný, nemůžu si stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.2.15 12:12

Taky jsme poridili do prvni tridy Topgal. Synovec chodi do treti a taky ma tuhle znacku, jsou fakt dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 12:37

Jsem učitelka 1. stupně, prosím za ty drobečky, vybírejte malé aktovky (zavazí to u lavic, dětem i učitelům), s jednoduchým zapínáním, přehledné (úplně stačí dvě kapsy, pak tam akorát prcci nemůžou nic najít, a nosí nesmysly) a s vnější kapsou na pití - pokud bude potřeba ho do školy nosit… Hlavně se nenechte přemluvit na infantilní obrázky, nebo budete už k Vánocům kupovat novou tašku (ta moje je trapná, mami). A s pouzdry totéž - jedno patro bohatě stačí. Díky za děti i nervy učitelů :-)

• Citovat
  • Upravit
6661
24.2.15 13:35

Za mě Topgal. Dcera je drobná a nebyl s ním problém. V 1. a 2. třídě měla od Topgalu školní batoh pro 1.-3. třídu a super. Do 3. třídy si k narozeninám přála nový školní batoh a má zase od Topgalu, je moc spokojená. Syn půjde v září do 1. třídy a dostal taky školní batoh od Topgalu. Moc se mu líbí, je na něm jeho oblíbený motiv :D - pro učitelku z 1. stupně… motiv není infantilní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí