Školní výlet deváťáci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
4.6.22 17:31

Exkurze do Poslanecké sněmovny

Dobrý den. Můj syn (15 let) jde s učitelkou a pár spolužáky na exkurzi do poslanecké sněmovny. A nevím co bych mu měla obléknout. Manžel trvá na tom aby měl košili a kravatu popřípadě motýlka a k tomu mu pučí oblekové kalhoty. Myslím že košile a pěkné džíny by stačily. Ptala jsem se učitelky ta mi zas odpověděla ze stačí pěkné tričko nebo košile s krátkým rukávem a džíny. A nevím co bych mu měla obléknout. Samozřejmě chci aby se cítil komfortně ale aby i nějak vypadal. Děkuji za případnou odpověď. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.6.22 17:40

Já bych třeba jela do Plzně, ráno Techmanii aby to mělo něco společného se školou a po ní někde třeba v mekáči oběd a po obědě motokáry V Plzni a pak bych se třeba ve tři vydala na cestu zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.6.22 17:43
@Pohledná píše:
Dobrý den. Můj syn (15 let) jde s učitelkou a pár spolužáky na exkurzi do poslanecké sněmovny. A nevím co bych mu měla obléknout. Manžel trvá na tom aby měl košili a kravatu popřípadě motýlka a k tomu mu pučí oblekové kalhoty. Myslím že košile a pěkné džíny by stačily. Ptala jsem se učitelky ta mi zas odpověděla ze stačí pěkné tričko nebo košile s krátkým rukávem a džíny. A nevím co bych mu měla obléknout. Samozřejmě chci aby se cítil komfortně ale aby i nějak vypadal. Děkuji za případnou odpověď. :palec:

My tam jedeme 20.6.,ne na exkurzi, ale převzít cenu. Dle komunikace se to tam bere celkem vážně, takže bych dala džíny a košili či pólo triko. A počítejte s procházením přes rám, takže čím méně kovů, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.6.22 18:53

Děkuji za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
3.1.24 16:40
smazáno adminem