Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dcera měla zelenou rýmu a teploty a musela jsem na OČR. Po pár dnech jí začalo bolet v krku a má anginu a měla by být ještě týden doma. Chlap je OSVČ tak tyhle věci jsou jen na mě. 9 dní OČR mi skončilo včera. Mám skrácený uvázek a středy nepracuji. Dnes sem si měla jít pro druhý papír OCR zas na 9 dní. Známá mi ale rekla, ze ted mi ho sice napisou, ale ze uz nebude plavene. Přitom prvni OCR bylo psano na rymu a teplotu a ted by bylo na anginu a jeden kalendárii den mezi dvěmi ostrovankami uplynul. Jak to tedy je? Děkuji.
Bude placené, pokud mezi nima byl aspoň den pauzy a je na jinou diagnózu.
No pokud je to jiná diagnoza, tak by to placené být mělo. Ale jinak můžeš být doma jak dlouho potřebuješ, jen po 9 dnech už zadarmo.
Placené je při jiné diagnóze a aspoň 1 dni pauze. Jinak není OCR jen na 9 dní, ale na dobu nezbytně nutnou. Ovšem placených je jen 9 dní
Důležitá je nová diagnóza a hlavně ta pauza aspoň jeden den, tu tam opravdu máte? To první OČR končilo včera, tedy ve středu, a to druhé máte od zítra, tedy od pátku? Pokud ano, tak to placené zase 9 dní bude.