Školního batoh Beckmann classic nebo classic max?

5575
26.6.26 13:22

Školního batoh Beckmann classic nebo classic max?

Máte někdo zkušenost s „aktovkou“ beckmann classic/classic max? Mám poměrně vysoké dítko, aktuálně v 6,5 letech má 122 cm, v září nastupuje do první třídy. Vybrali jsme Classic max. (dostala ho od Ježíška), ale když si ho dá na záda, vypadá na ní obrovský, zezadu je to taška s nohama, tak si říkám, jestli nevzít na první třídu ten classic (třeba zachovalý bazarový) než trochu doroste :think:
Do jaké výšky vám classic vydržel? Jiné značky nezvažuji, podmínka byl bederní pás, máme to do školy poměrně daleko. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9216
26.6.26 19:03

No to opravdu obrovský je. Ma to dobre usazeny? Vždyť je to jak krosna. Děti maji jine značky, ale takhle to nevypadalo u ničeho. A nevypada to tak ani u deti, ktere vidam s timto batohem. Mají tedy asi ten classic, netusim. Kupovat batoh k vánocům je proste blbost. Jednak si ho dite musí zkusit a pak taky od prosince do září muze vyrůst, změnit proporce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
26.6.26 21:40
@Midaku píše: Více

já jsem to nechtěla psát, ale také jsem nikdy nikde neviděla dítě s batohem, který mu sahá přes třičtvrtě hlavy, přitom motiv batohu je pro malé děti, tak si také myslím, že je buď obrovský nebo špatně nasazený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
26.6.26 22:09

@Saidy aha, tak jsem se dívala na stránky Beckmann a tam na fotkách děti také mají ten batoh max až do půlky hlavy, vypadá to teda zvláštně, a ty batohy měří 44 cm, tak není divu,
moje dcera má batoh jiné značky, teď ukončila 3. třídu, měří 146 cm a její batoh měří 39 cm na výšku a je to naprosto dostatečné, knih a sešitů nosí opravdu hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
27.6.26 06:25

Podle me je obří. Moje dcera jde taky v zari do prvni tridy, v zari ji bude 7. Je teda vyssi (127cm), ale skolni batoh jsme vybírali aby ji fakt sedel. Ma ho takhle, ma taky bederni pas a hlavne posuvny zadovy system.. ktery se upravi podle vysky ditete. Na tve holcicce to vypada jako krosna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
27.6.26 08:56

@Konys Prosím tě, to máte už tu novější verzi Boll school mate, kde je odnímatelný bederák, že? Mohla by jsi mi zvážit batoh bez bederního pásu? Já právě zvažuji tři aktovky a dvě z nich jsou Boll, bederák nosit určitě moje dítě nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.26 09:16

Dcera má taky asi 122cm, koupili jsme Baagl, ten dceři sedí moc hezky, dcera s tím nikde pěšky chodit nebude nebo max kousek…pak má od pojišťovny batoh od topgalu, když by aktovku nechtěla…

• Citovat
  • Upravit
8005
27.6.26 09:33
@Saidy píše: Více

Sedí jí to teda zvláštně :think: bederák má spousta značek aktovek. Já jsem teď kupovala synovi poměrně základní model od Stil (my to naopak máme do školy 300 metrů, a nebudou nosit skoro nic, takže jsem ho v podstatě nechala, ať si vybere, co se mu líbí vizuálně) a bederák to má taky.
Na fotce to má, tak jak jsme to vybalili, čili neseštelované. A i tak to nemá nad hlavu, a to je to drobek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
27.6.26 13:31

Ahoj, máte to dobře nastavené? Je to zvláštní…

Syn je 17.9 a max dostal koncem srpna k narozeninám viz. Fotka. Mel v tu dobu kolem 123cm teď půjde do 4tridy a stále ho ma a myslím ze s nim obchodi celý prvni stupeň. V současné době ma kolem 142cm.

Starsi synové měli klasik a do čtvrté třídy uz meli větší beckmamm sport. Nyní půjdou do 7 a 8 a pořád ho mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
27.6.26 16:48
@Finkaa píše: Více

Není tam sundavací bederak. A taška takhle jak je váží 980g. Což je paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
27.6.26 16:54

@Konys Díky. Tak to bude ještě ta starší verze. Nezbude než objednat a případně vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
27.6.26 19:22

@Finkaa Ja asi verze ani nezkoumala, i takhle mi to prijde jako jeden z nejlehčích skolnich batohu. Nam slo hlavne o ten zadovy systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31003
28.6.26 07:38

@Saidy batohy se nezkousi prazdne. Zkus do nej dat penal, 0,5l lahev s vodou a krabicku se svacinou. To tam bude mit vzdy. Bude v pohode, matky to u prvnacku resi vice, nez pozdeji samotne deti. Motiv je detsky, libivy, vetsi batoh uzije na jare/podzim, az pojede v modu rano bunda/mikina na sobe, odpoledne v batohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
30.6.26 10:45

Tady je s „náplní“ (knížka pohádek, nějaký sešit, svačinový box se 3 muessli tyčinkama (jenom kvůli váhy, ne, že by je nosila na svačinu) a 0,5l vody). Od Vánoc povyrostla, ale pořád se mi zdá být aktovka velká. Na fotce má popruhy utažené na max, ale špatně se aktovka oblíká, když je trochu povolím, aby do nich vlezla, končí jí na kostrči. Uvažuju, že ho strčím do skříně a koupím bazarový classic, našla jsem v pěkném stavu. :think: Má 122 cm v 6,5 letech, tak se mi nechtělo dát 3500 za aktovku co bude mít na rok, ale zas nechci, aby tahala do školy krosnu, aspoň na první třídu musím vymyslet nějakou alternativu.

Boll byl můj favorit, máme jejich turistické batohy a jsou super, ale nelíbily se jí obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31003
30.6.26 15:10

@Saidy nechala bych jí to. Tenhle motiv bude první/druhá třída. Ve třetí ho již chtít nebude, tedy u nás by neprošel. Z boku vypadá dobře. Ono tu ergonomii řeší hlavně matky předškoláků a prodejci ergobatoh, děti jí pak dají na frak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí