Skončení střední školy

5
5.9.22 22:38

Skončení střední školy

Ahoj je tady někdo kdo má zkušenosti se středním vzděláním na dálku? Já když jsem byla na střední škole tak jsem otěhotněla takže jsme musela studium ukončit a nyní jsem se základním vzděláním. Chtěla bych si udělat nějaké střední vzdělání alespoň s vyučním listem nechci aby se za mě moje dcera styděla že mám základní vzdělání. Prostě něco abych neměla základní vzdělání. Střední školu s maturitou se bojím že nezvládnu :( tak bych chtěla vědět jestli má někdo zkušenosti nebo jestli se vyplatí třeba kurzy nebo něco jsem z toho už trochu zoufalá. Děkuji moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
5.9.22 22:43

Zajdi na úřad práce, je tam člověk, co má přímo na starosti vzdělávání. Pomůže ti najít školu a obor.

• Citovat
  • Upravit
5
5.9.22 22:45

@Janli Děkuji moc, to jsem netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
5.9.22 22:48

Moc vás chválim to je zodpovědnost jít takto ještě studovat většina žen si udělá mimi a tím jak kdyby život konec takže je skvělé že jdete studovat určitě by vám poradili na úřadu práce případně se vám můžu podívat já pokud jste v Praze tak tu znám všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.9.22 22:57

@KacanovaIng Já jsem koukala na internetu a právě mi našlo hodně škol v Praze, ale mám to do Prahy přes 200 km, což je trochu z ruky 😀, ale děkuji moc za ochotu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
5.9.22 22:58

To byste mela zbytečně daleko to chce něco u domu ať můžete případně problémy řešit urychleně a snadno s malým odporem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20912
6.9.22 05:14
@Verca3030 píše:
@KacanovaIng Já jsem koukala na internetu a právě mi našlo hodně škol v Praze, ale mám to do Prahy přes 200 km, což je trochu z ruky 😀, ale děkuji moc za ochotu. :)

Stačí si najít nejbližší větší ucnak a tam se poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42374
6.9.22 06:16

Na stránkách krajského úřadu jsou kontakty na odbor školství, bývá tam i seznam středních škol a forma studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65326
6.9.22 06:20
@Verca3030 píše:
Ahoj je tady někdo kdo má zkušenosti se středním vzděláním na dálku? Já když jsem byla na střední škole tak jsem otěhotněla takže jsme musela studium ukončit a nyní jsem se základním vzděláním. Chtěla bych si udělat nějaké střední vzdělání alespoň s vyučním listem nechci aby se za mě moje dcera styděla že mám základní vzdělání. Prostě něco abych neměla základní vzdělání. Střední školu s maturitou se bojím že nezvládnu :( tak bych chtěla vědět jestli má někdo zkušenosti nebo jestli se vyplatí třeba kurzy nebo něco jsem z toho už trochu zoufalá. Děkuji moc za rady :)

Proc sis nevzpomnela driv? Ted ti zrejme utece dalsi rok. Najdi si stranky skol v okoli, maji tam konkretni obory, vcetne formy studia. Kurzy jsou o nicem, lepší je vyucni list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.9.22 09:52

@Cenarius Já jsem byla na operaci, proto jsem nemohla už letos nastoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie