Skončení střední školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Skončení střední školy
Ahoj je tady někdo kdo má zkušenosti se středním vzděláním na dálku? Já když jsem byla na střední škole tak jsem otěhotněla takže jsme musela studium ukončit a nyní jsem se základním vzděláním. Chtěla bych si udělat nějaké střední vzdělání alespoň s vyučním listem nechci aby se za mě moje dcera styděla že mám základní vzdělání. Prostě něco abych neměla základní vzdělání. Střední školu s maturitou se bojím že nezvládnu
tak bych chtěla vědět jestli má někdo zkušenosti nebo jestli se vyplatí třeba kurzy nebo něco jsem z toho už trochu zoufalá. Děkuji moc za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zajdi na úřad práce, je tam člověk, co má přímo na starosti vzdělávání. Pomůže ti najít školu a obor.
- Citovat
- Upravit
Moc vás chválim to je zodpovědnost jít takto ještě studovat většina žen si udělá mimi a tím jak kdyby život konec takže je skvělé že jdete studovat určitě by vám poradili na úřadu práce případně se vám můžu podívat já pokud jste v Praze tak tu znám všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacanovaIng Já jsem koukala na internetu a právě mi našlo hodně škol v Praze, ale mám to do Prahy přes 200 km, což je trochu z ruky 😀, ale děkuji moc za ochotu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To byste mela zbytečně daleko to chce něco u domu ať můžete případně problémy řešit urychleně a snadno s malým odporem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca3030 píše:
@KacanovaIng Já jsem koukala na internetu a právě mi našlo hodně škol v Praze, ale mám to do Prahy přes 200 km, což je trochu z ruky 😀, ale děkuji moc za ochotu.
Stačí si najít nejbližší větší ucnak a tam se poptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na stránkách krajského úřadu jsou kontakty na odbor školství, bývá tam i seznam středních škol a forma studia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca3030 píše:
Ahoj je tady někdo kdo má zkušenosti se středním vzděláním na dálku? Já když jsem byla na střední škole tak jsem otěhotněla takže jsme musela studium ukončit a nyní jsem se základním vzděláním. Chtěla bych si udělat nějaké střední vzdělání alespoň s vyučním listem nechci aby se za mě moje dcera styděla že mám základní vzdělání. Prostě něco abych neměla základní vzdělání. Střední školu s maturitou se bojím že nezvládnutak bych chtěla vědět jestli má někdo zkušenosti nebo jestli se vyplatí třeba kurzy nebo něco jsem z toho už trochu zoufalá. Děkuji moc za rady
Proc sis nevzpomnela driv? Ted ti zrejme utece dalsi rok. Najdi si stranky skol v okoli, maji tam konkretni obory, vcetne formy studia. Kurzy jsou o nicem, lepší je vyucni list.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius Já jsem byla na operaci, proto jsem nemohla už letos nastoupit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit