Skončit v práci? Ale kam dál…

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.11.23 12:35

Skončit v práci? Ale kam dál,…

Zdravím, pokusím se stručně popsat situaci.
K současné práci jsem se dostala poměrně trnitou cestou. Měnila jsem obor a z jistého dobře placeného zaměstnání jsem odešla. Začala jsem studovat kurzy grafiky, které trvaly několik měsíců a poté jsem dlouhodobě nemohla najít práci (6 měsíců).
Následně jsem dojížděla rok neuvěřitelné 4 hodiny denně do zaměstnání vlakem a byla témeř na pokraji vyhoření. Skončila jsem a brigádničila kde se dalo.
Poté se mi naskytla práce v oboru o kterém jsem snila hned v místě bydliště. Ze začátku jsem byla nadšená, na juniorní pozici jsem si nevymezovala žádné hranice a udělala vše co mi šéfová zadala. Bohužel po roce dělám práci za xx lidí a mám pocit že nic pořádně. Šéfová a majitelka firmy je mikromanažer, velmi toxický člověk a intrikánka, která lže a vůbec to nevytváří ve firmě dobré klima. Už si toho všímají i ostatní kolegové. V práci začínám být nešťastná a frustrovaná. Nikam se neposouváme jako oddělení ani já sama. Už od ledna se dívám na nabídky práce ale v okolí není práce :? Co by jste dělali holky? Potřebuji nějaké rady, předem moc děkuji :kytka: :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
11.11.23 12:50
@Anonymní píše:
K současné práci jsem se dostala poměrně trnitou cestou. Měnila jsem obor a z jistého dobře placeného zaměstnání jsem odešla. Začala jsem studovat kurzy grafiky, které trvaly několik měsíců a poté jsem dlouhodobě nemohla najít práci (6 měsíců).
Následně jsem dojížděla rok neuvěřitelné 4 hodiny denně do zaměstnání vlakem a byla témeř na pokraji vyhoření. Skončila jsem a brigádničila kde se dalo.
Poté se mi naskytla práce v oboru o kterém jsem snila hned v místě bydliště. Ze začátku jsem byla nadšená, na juniorní pozici jsem si nevymezovala žádné hranice a udělala vše co mi šéfová zadala. Bohužel po roce dělám práci za xx lidí a mám pocit že nic pořádně. Šéfová a majitelka firmy je mikromanažer, velmi toxický člověk a intrikánka, která lže a vůbec to nevytváří ve firmě dobré klima. Už si toho všímají i ostatní kolegové. V práci začínám být nešťastná a frustrovaná. Nikam se neposouváme jako oddělení ani já sama. Už od ledna se dívám na nabídky práce ale v okolí není práce :? Co by jste dělali holky? Potřebuji nějaké rady, předem moc děkuji :kytka: :andel: :andel:

Asi takto ti to řeknu, na každé práci najdeš něco. Teďka jde o to, jaká je celková situace pro a proti. Honit se za mamonem dokonalého zaměstnání je cesta do pekel pro drtivou většinu lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monikas143
11.11.23 12:51

@smile_xxx
:palec:

Příspěvek upraven 11.11.23 v 13:21

• Citovat
  • Upravit
10141
11.11.23 13:01
@Anonymní píše:
Poté se mi naskytla práce v oboru o kterém jsem snila hned v místě bydliště. Ze začátku jsem byla nadšená, na juniorní pozici jsem si nevymezovala žádné hranice a udělala vše co mi šéfová zadala. Bohužel po roce dělám práci za xx lidí a mám pocit že nic pořádně. Šéfová a majitelka firmy je mikromanažer, velmi toxický člověk a intrikánka, která lže a vůbec to nevytváří ve firmě dobré klima. Už si toho všímají i ostatní kolegové. V práci začínám být nešťastná a frustrovaná. Nikam se neposouváme jako oddělení ani já sama. Už od ledna se dívám na nabídky práce ale v okolí není práce :? Co by jste dělali holky? Potřebuji nějaké rady, předem moc děkuji :kytka: :andel: :andel:
@Monikas143 píše:
„@smile_xxx“ Špatně jsem to formulovala.
Práce v oboru, která by se mi líbila. Hledám práci kde bych působila dlouhodobě.
Díky za dobrý postřeh. :palec:

Co ti brání se za prací přestěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5117
11.11.23 13:24

Hledala bych dal, a v soucasne praci bych holt zustala, nez najdu neco jineho, co jineho se da delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
12.11.23 00:28

Odchazet z jisteho zamestnani a delat kurzy grafiky, to byl teda napad. Melas tam zustat a kurzy si delat pri zamestnani. Tak se z toho pouc, zustan, kde jsi, a novou praci si aktivne hledej po praci. A jestli od ledna nikde nic neni (to myslis tu grafiku?), tak se proste prestehuj nekam, kde praci sezenes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24618
12.11.23 15:24

Nejdřív bych si našla novou práci a pak až dávala výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
12.11.23 15:32
@Anonymní píše:

Tak nepíšeš podrobně, jak hrozné to je. Ale jelikož si dlouho neměla práci, měnila obor apod., tak bych se opravdu hodně snažila vydržet v té současné práci nějakou dobu. Ono to fakt nevypadá dobře pro budoucí zaměstnavatele, že nikde nevydržíš.

Jak manageruje managerka nebo jakou má povahu a koho pomlouvá, o to bych se nestarala, prostě si od toho udělej distanc. Dokud ti něco nebo někdo neubližuje, tak co. A práci bych jasně a asertivně řekla, že stihnu tehdy a tehdy, že mám na starosti jiné věci. Sama musíš vědět, kolik stíhají ostatní. Pokud toho máš víc, odmítni to - slušně, ale jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat