Skoro roční syn neříká slabiky

Anonymní
14.2.23 11:39

Skoro roční syn nerika slabiky

Dobry den,

Syn bude mít za chvíli rok a prakticky vůbec neříká žádné slabiky. Jedine, co říká je aaa, hodně písti a vydává různé skřeky. Jinak vůbec nic. Jeho vrstevníci už opakuji jednoduché slabiky typu gagaga. Jinak pohybové je nadaný - už několik měsíců leze, sedí, začal obcházet nábytek. Když něco chce, tak si ukáže, stejne jako zná už spoustu předmětu, když se ho zeptám, kde jsou. Jenom proste nechce mluvit. Myslíte, ze je to v normě nebo mám už plasit? Kontrolu u pediatricky máme až za 3 týdny…

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
14.2.23 11:52

Jako vždycky můžeš plašit, ale prakticky vždycky to bývá kontraproduktivní… Počkej na tu prohlídku a prober to s pediatrou.

Tipuju že řekne, no, to se u kluků stává, že jim to s tou řeší občas dýl trvá, to je normální, počkáme.

REspektive slyší na jméno? Rozumí jednoduchým pokynům?

Příspěvek upraven 14.02.23 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
14.2.23 11:53

Nas syn ma skoro 19 mesicu a jedine, co rika, je baba a ham. Proste se mu nechce. Podle doktorky je naprosto zdravy a neni vubec opozdeny - jen pohodlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 12:56
@Ou píše:
Jako vždycky můžeš plašit, ale prakticky vždycky to bývá kontraproduktivní… Počkej na tu prohlídku a prober to s pediatrou.

Tipuju že řekne, no, to se u kluků stává, že jim to s tou řeší občas dýl trvá, to je normální, počkáme.

REspektive slyší na jméno? Rozumí jednoduchým pokynům?

Příspěvek upraven 14.02.23 v 11:54

Na jméno slyší a přijde mi, ze nám rozumí docela dost.

• Citovat
  • Upravit
163
14.2.23 13:35

Máme 15 m a říká jen baba máma a brm jako na auto…jinak se mu taky moc nechce. Zkoušíme každý den ale pan má svou hlavu. Chce to čas. První se mi pořádně rozmluvil až ve školce. Do ty doby mluvil hartmatilkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.2.23 14:38

Já bych neplašila, ono to časem půjde 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie