Skříně PAX - rozměry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9166
21.1.12 17:57

skříně PAX - rozměry

Chtěla jsem poprosit, můžete mi některá změřit hloubku skříní PAX i s posuvnými dveřmi v hliníkovém rámu? potřebovala bych to kvůli tomu, že za dveřma máme max. hloubku 67cm. Potřebovala bych taky vědět obě hloubky, levé i pravé strany. A ještě dotaz, zda se předsazení posuvných dveří dá měnit, nebo je dané, že jsou levé a pravé posuvné dveře.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
21.1.12 18:22

63 a 66cm, zalezi jak to sestavis, takze muzes mit tu hlubsi na prave i leve str

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
21.1.12 18:31
jizvíková píše:
63 a 66cm, zalezi jak to sestavis, takze muzes mit tu hlubsi na prave i leve str

jo přesně :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.1.12 19:01

Děkuji, takže 66 a 63 je čistý rozměr i s tloušťkou dveří? To je fajn, já myslela že to je hloubka skříní a musí se k tomu připočítat tloušťka dveří zvlášt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
21.1.12 19:02

ne hloubka je 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
21.1.12 19:38

hlavně taky bacha na výšku :mrgreen: dělají víc rozměrů a my se takhle projeli do IKEA několikrát :pankac: posuvný máme se zrcadlem a to je „navrchu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.1.12 19:50

jste spokojeni s temito skřínemi? potrebujeme vyresit ulozny prostor ve 2kk a vestavena skrin je moc draha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.1.12 19:59

No, mě se líbí bříza s hliníkovými rámy a sklem…na 3m a dveře 2× 1,5m, jen nevím, zda to vejde do VW Transportéra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
21.1.12 20:04

Ahoj, máme taky PAX, se skleněnými dveřmi v hliníkovém rámu, ten největší rozměr. Jsme moc spokojení, skříň je téměř přes celou stěnu, vypadá moc pěkně, se vším všudy jsme za ní dali asi 20.000,–, tchýně má vestavnou skříň na míru, téměř stejné rozměry a dala za ní 60.000,– . Jen jsme byli trošku zoufalí při jejím sestavování, když jsme viděli to množství komponentů, ale stačí pořádně prostudovat návod a jde to jek po másle :palec: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
21.1.12 20:07

Jo a pozor při sestavování, skříň by se měla ukotvit ke stěně, hmoždinky a šrouby nejsou v balení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.1.12 20:07
PetraP86 píše:
Ahoj, máme taky PAX, se skleněnými dveřmi v hliníkovém rámu, ten největší rozměr. Jsme moc spokojení, skříň je téměř přes celou stěnu, vypadá moc pěkně, se vším všudy jsme za ní dali asi 20.000,–, tchýně má vestavnou skříň na míru, téměř stejné rozměry a dala za ní 60.000,– . Jen jsme byli trošku zoufalí při jejím sestavování, když jsme viděli to množství komponentů, ale stačí pořádně prostudovat návod a jde to jek po másle :palec:

Nechali jste si ji dovézt nebo odvezli sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
21.1.12 20:31
pannda píše:
No, mě se líbí bříza s hliníkovými rámy a sklem…na 3m a dveře 2× 1,5m, jen nevím, zda to vejde do VW Transportéra

vejde :pankac: my to v něm taky vezli ;) důležitá je výška, největší kus je ta boční strana,zbytek jsou menší balíky i dveře jsou každé na 3 kusy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
21.1.12 20:32

nechali jsme si ji dovézt, měli zrovna akci na dopravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
21.1.12 20:32
PetraP86 píše:
Jo a pozor při sestavování, skříň by se měla ukotvit ke stěně, hmoždinky a šrouby nejsou v balení…

pokud je až ke stropu tak nemusí…logicky se nemůže převrátit když se kousne o strop ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulemalina
21.1.12 20:42

Ahoj, máme ji taky necelý rok, o rozměru 150×236cm, akorát se mi už tak 10× stalo, že ty jedny posuvné dveře, které jsou „vespod“, vypadly z té kolejničky nahoře :cert: Příjde mi, že uchycení těch dveří není moc bezpečné, vždycky na to musím dávat pozor, když do skříně něco dávám, ale nechali jsme si to smontovat Ikeou, tak to asi tak má být :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný