Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
nemáte někdo sedačku z Ikei Manstad, barva Gobo? Mám problém s jejím čištěním? Když chci vyčistit nějakou skvrnu, např. něco rozlitého, zůstane mi po vyschnutí vyšisovaný flek
Nemáte na to někdo nějaký trik?
Díky za radu ![]()
Mame,ale kdyz se udela flek,tak po zkusenostech,vetsinou cistim na sucho,mastne fleky zazrakem proste zmizi
,mame ji 5leta neni vubec poznat,ze nekde nejakej flek byl ![]()
Na sucho? A to vyčistíte? Mně se právě dneska při krmení dcerky povedl udělat mastý flek. A nějak nechce zmizet. A právě se bojím, že když na něj vezmu vlhký hadřík, tak se mi udělá bílý flek ![]()
Tak mastny flek,vezmu opravdu jen lehce,mydlem a vlaznou vodou,ale fakt jen lehounce,a jak rikam,parkrat se clovek na sedacce povali,malej se tam vali furt,a mastny flek do 14dnu zmizel,byla jsem z toho nestastna,ale fakt se to asi nejak vsaklo
![]()
Ahoj, mě se sice taky udělá světlejší flek po čistění ( používám vanish ten na tepovani) ale po 3-4 dnech zmizí. Mám pejska, který hodně lina a ročního raubire, takže sedacka je spinava kazdou chvilku. Jednou za rok ji vezmu profesionálním tepovacim strojem a cistidlem ( máme kousek půjčovnu) a sedacka je jako nova. Máme ji třetím rokem;-)
Ahoj, můžu se prosím zeptat, který Vanish konkrétně používáš? Je to ten tekutý 3v1? Já mám totiž taky roční holčičku, která je pěknej ďáblík a sedačka je taky pořád špinavá. Ale už se mi po čištění povedlo udělat pár světlých fleků a nechci, aby se to opakovalo, a aby pak sedačka nevypadala, jako když jí máme 10 let
Jinak děkuju za radu ![]()