ČEZ, přeplatek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.12 11:41

ČEZ

Dobrý den chtěla sem se zeptat právě nám přišlo vyúčtování z ČEZU a píšou nám tam přeplatek -2690 to znamená že jim to máme dát my, nebo oni nám díky za info

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.1.12 11:45

))))

• Citovat
  • Upravit
1649
20.1.12 11:47

Budou Vám vracet. Mělo by být pod tím napsáno, že přeplatek Vám zašleme složenkou ..... (nebo tak nějak to píšou)

Jsem zvědavá na naše využtování. Zatím Vám tiše závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 11:50

Právě že tam nic takovýho nepíšou akorát nám snížily zálohu

• Citovat
  • Upravit
123paja
20.1.12 11:51

Přesně,jak píše micha,oni vam vrátí,bud složenkou nebo odečtem dalších vašich záloh

• Citovat
  • Upravit
13119
20.1.12 11:51

na to snižování zálohy pozor. Stačí aby se zvýšila cena energie a příští rok budete mít nedoplatek vysoký - pokud usoudíte, že ho nechcete snižovat, zavolejte na tu jejich info linku a nahlašte to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
20.1.12 11:53

u čezu stačí najet na net a mají tam něco jako soukromá kancelář. Zaregistruješ se tam a můžeš si změnit výšky záloh. Já to tak udělala loni a funguje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bába lopočasná
20.1.12 11:56

to už jsou dnešní lidi opravdu tak hloupí, že neví, co je to přeplatek???
přeplatek - od slova přeplatit, tj. vy jste přeplatili.

ach jo, hlavně, že tu má každý blb výšku :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1649
20.1.12 11:58
bába lopočasná píše:
přeplatek - od slova přeplatit, tj. vy jste přeplatili.ach jo, hlavně, že tu má každý blb výšku :pocitac:

:zed:
proč hned ty urážky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.1.12 11:58

je to přeplatek a ten ti budou vracet, ale pozor, od letoška to sami odečítají od prvních záloh, musela jsem to přenastavit na zasílání na konto, jako jsem to měla už leta, prý něco zase měnili .. na to snižování opravdu pozor, elektřina se rozhodně nezlevňuje, takže bych nechala stejnou výši, jakou jste měli do teď, zálohy si můžeš sama měnit ve virtuální kanceláři ČEZu, pokud ji nemáš zřízenou stačí zavolat na operátora a změní ti to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
20.1.12 12:00
bába lopočasná píše:
přeplatek - od slova přeplatit, tj. vy jste přeplatili.ach jo, hlavně, že tu má každý blb výšku :pocitac:

Tak to bude asi tou vyškou já ji nemám a vím co to je přeplatek :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35029
20.1.12 12:03
bába lopočasná píše:

asi každý ví co je přeplatek, ale spoustu lidí tam může zmást to znaménko minus u fin. částky a je lepší se zeptat, než pak třeba dlužit … to opravdu nebylo nutné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 12:07

Děkuju za informace takže když tam brnknu aby mi zálohu dali zase jako sme měli předtim, tak mi přeplatek musej vyplatit na konto automaticky? nebo jim to mám říct že ho chci vrátit na předešlý peníze a že to chci poslat na účet

• Citovat
  • Upravit
4024
20.1.12 12:11
michaba83 píše:
u čezu stačí najet na net a mají tam něco jako soukromá kancelář. Zaregistruješ se tam a můžeš si změnit výšky záloh. Já to tak udělala loni a funguje to.

Jen odbočuji, bylo mi řečeno, že při registru přes net ti odečtou ročně 1000,– , byla ti odečtena :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.1.12 12:13
Anonymní píše:
Děkuju za informace takže když tam brnknu aby mi zálohu dali zase jako sme měli předtim, tak mi přeplatek musej vyplatit na konto automaticky? nebo jim to mám říct že ho chci vrátit na předešlý peníze a že to chci poslat na účet

mělo by to být v té faktuře napsané, tak se podívej, nebo když tam budeš volat, tak operátorka ti to řekne taky a příp. ti to hned změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný