Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ať tu kdokoli a cokoli napíše, tak to moc rozhodující nebude. K čemu bude, když tady někdo napíše, že to máte do 3 dnů na účtu? Nebylo by lepší se zeptat na ČEZu?
Jakmile se spustí nový systém, začnou se vystavovat faktury. Peníze dostanete do data splatnosti faktury, tzn. 14 od vystavení.
@Ivan PPZ píše:
Ať tu kdokoli a cokoli napíše, tak to moc rozhodující nebude. K čemu bude, když tady někdo napíše, že to máte do 3 dnů na účtu? Nebylo by lepší se zeptat na ČEZu?
Jak pisi vyse.. neocekavala jsem presna data, stacilo priblizne coz jsem se v podstate dozvedela, ze na to maji 30dni… moje chyba ze jsem se o svoje penize nedrala jiz na jare kdyz prislo vyuctovani, ale v tu chvili jsem mela uplne jine starosti a brala jsem to jako takovy docasny sporeni ![]()
@petula84 píše:
Jakmile se spustí nový systém, začnou se vystavovat faktury. Peníze dostanete do data splatnosti faktury, tzn. 14 od vystavení.
No jenze na to spusteni muzeme take cekat dalsi pulrok, vzhledem k tomu ze uz ted se to jejich spusteni celkem protahuje
a jak rikam do jara cekat teda nebudu… dam jim mesic a kdyz nic tak budu chodit a prudit je na cezu co to pujde… zajimavy ze kdyz je nedoplatek mela jsem na jeho zaplaceni asi 7dni a kdyz pak maji moje penize navalit zpatky na to je casu hafo ![]()
Prechazeli jsme od 1/9 od CEZu elektriny jinam a vyuctovani dorazilo tak nejak v pulce zari..
U PRE konečné vyúčtování přišlo za 2 dny od podání formuláře s vlastním odečtem…
@Kikushe Stěžoval bych si ERÚ. A nakonec bych jim vyúčtoval poplatek z prodlení, přičemž prodlení bych vypočítal podle zákonných lhůt.
@Kikushe píše:
brala jsem to jako docasny sporeni
Mezi spořením a vysokým přeplatkem záloh je ten rozdíl, že u spoření stačí vybrat peníze z účtu a máte je k dispozici. Anebo z nich máte úrok.
No tak uz jim to trva mesic, na cez online stale ve statutu zpracovava se… Trochu uz me nebavej, zejmena kdyz jsem prvni sezonu mela nedoplatek a mela jsem sedm dni nato fakturu uhradit a oni kdyz maji vracet trva jim to uz mesic a stale nic vraceno nemam ![]()
Ahoj holky.
Dnes mi přišlo vyučtování od ČEZ - máme přeplatek, tudíž za prosinec neplatíme, ale od ledna nám zvýšili zálohy - o pět stovek ![]()
Jak je to možné, když jsme měli přeplatek. ![]()
@HandulkaK můžeš si zálohy snížit, i přes samoobsluhu (v určitém rozmezí) - čezonline
já spíš mívám opačný problém, pořád mi to snižují a já se pak nedoplatím..
@Elishka1 Tak kdyby snížili, tak je to logické, aby nám nemuseli vracet, ale takhle mi to nejde do hlavy. ![]()
No nechám to tak - alespon nebudeme doplácet.
@HandulkaK prachy, které mají napřed, jsou vždy lepší (výhoda vyšších záloh a závazků)
nebudete muset doplácet nebo vám to rozpočítaj na další období, mám vždy radost, když se zadaří a po vyúčtování dva měsíce nestrhávaj a berou si to z přeplatku
@HandulkaK Měl jsem to u dvou nemovitostí stejné. Přeplatek, cena elektřiny beze změny, ale ČEZ předepsal vyšší zálohy. Neřešil jsem.