ČEZ, přeplatek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
5.10.16 15:27

Ať tu kdokoli a cokoli napíše, tak to moc rozhodující nebude. K čemu bude, když tady někdo napíše, že to máte do 3 dnů na účtu? Nebylo by lepší se zeptat na ČEZu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.10.16 15:34

Jakmile se spustí nový systém, začnou se vystavovat faktury. Peníze dostanete do data splatnosti faktury, tzn. 14 od vystavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.10.16 10:23
@Ivan PPZ píše:
Ať tu kdokoli a cokoli napíše, tak to moc rozhodující nebude. K čemu bude, když tady někdo napíše, že to máte do 3 dnů na účtu? Nebylo by lepší se zeptat na ČEZu?

Jak pisi vyse.. neocekavala jsem presna data, stacilo priblizne coz jsem se v podstate dozvedela, ze na to maji 30dni… moje chyba ze jsem se o svoje penize nedrala jiz na jare kdyz prislo vyuctovani, ale v tu chvili jsem mela uplne jine starosti a brala jsem to jako takovy docasny sporeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.10.16 10:26
@petula84 píše:
Jakmile se spustí nový systém, začnou se vystavovat faktury. Peníze dostanete do data splatnosti faktury, tzn. 14 od vystavení.

No jenze na to spusteni muzeme take cekat dalsi pulrok, vzhledem k tomu ze uz ted se to jejich spusteni celkem protahuje :mrgreen: a jak rikam do jara cekat teda nebudu… dam jim mesic a kdyz nic tak budu chodit a prudit je na cezu co to pujde… zajimavy ze kdyz je nedoplatek mela jsem na jeho zaplaceni asi 7dni a kdyz pak maji moje penize navalit zpatky na to je casu hafo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.10.16 10:58

Půl roku ne :-) Pracuju tam, takže toho se bát nemusíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
6.10.16 17:41

Prechazeli jsme od 1/9 od CEZu elektriny jinam a vyuctovani dorazilo tak nejak v pulce zari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
6.10.16 18:12

U PRE konečné vyúčtování přišlo za 2 dny od podání formuláře s vlastním odečtem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
7.10.16 07:09

@Kikushe Stěžoval bych si ERÚ. A nakonec bych jim vyúčtoval poplatek z prodlení, přičemž prodlení bych vypočítal podle zákonných lhůt.

@Kikushe píše:
brala jsem to jako docasny sporeni :lol:

Mezi spořením a vysokým přeplatkem záloh je ten rozdíl, že u spoření stačí vybrat peníze z účtu a máte je k dispozici. Anebo z nich máte úrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
31.10.16 15:44

No tak uz jim to trva mesic, na cez online stale ve statutu zpracovava se… Trochu uz me nebavej, zejmena kdyz jsem prvni sezonu mela nedoplatek a mela jsem sedm dni nato fakturu uhradit a oni kdyz maji vracet trva jim to uz mesic a stale nic vraceno nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
20.12.16 10:16

Přeplatek a zvýšení záloh

Ahoj holky.
Dnes mi přišlo vyučtování od ČEZ - máme přeplatek, tudíž za prosinec neplatíme, ale od ledna nám zvýšili zálohy - o pět stovek 8o
Jak je to možné, když jsme měli přeplatek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.12.16 10:20

@HandulkaK můžeš si zálohy snížit, i přes samoobsluhu (v určitém rozmezí) - čezonline

já spíš mívám opačný problém, pořád mi to snižují a já se pak nedoplatím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
20.12.16 10:21

@Elishka1 Tak kdyby snížili, tak je to logické, aby nám nemuseli vracet, ale takhle mi to nejde do hlavy. :mrgreen:
No nechám to tak - alespon nebudeme doplácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.12.16 10:25

@HandulkaK prachy, které mají napřed, jsou vždy lepší (výhoda vyšších záloh a závazků)

nebudete muset doplácet nebo vám to rozpočítaj na další období, mám vždy radost, když se zadaří a po vyúčtování dva měsíce nestrhávaj a berou si to z přeplatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
20.12.16 10:25

Příspěvek upraven 04.02.17 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
20.12.16 10:26

@HandulkaK Měl jsem to u dvou nemovitostí stejné. Přeplatek, cena elektřiny beze změny, ale ČEZ předepsal vyšší zálohy. Neřešil jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný