Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebuji poradit. V prosinci jsem oslovila jednoho designera, aby nám pomohl s obývákem a ložnicí. Proběhly dvě schůzky, kde jsem mu konkrétně řekla, kde chci jaký nábytek (ono to tu ani jinak moc nejde)a čekala jsem, že do toho vloží nějakej nápad apod. Poslal mi tohle a řekl si za to 13 tisíc. S tím, že neřekl konkrétní nábytek, tudíž nemá konkrétní kalkulaci nic. Nenavrhnul doplnky, Nic
A máš s ním už uzavřenou smlouvu?, Řekl ti kolik bere na hodinu?Dal ti fakturu, kde je rozpis prací? Máš nějakou objednávku?Pokud ne, já bych mu za tohle rozhodně 13.000 nezaplatila.
Lonette píše:
A máš s ním už uzavřenou smlouvu?, Řekl ti kolik bere na hodinu?Dal ti fakturu, kde je rozpis prací? Máš nějakou objednávku?Pokud ne, já bych mu za tohle rozhodně 13.000 nezaplatila.
souhlas..
jinak čumím, za co ty prachy ![]()
No jde o to, že je to přítel manželovy kolegyně, takže smlouvu nemáme. Vím, že to byla chyba. Čekala jsem, že třeba nebudu úplně spokojená,ale tohle mě dorazilo.
michalka76 píše:
No jde o to, že je to přítel manželovy kolegyně, takže smlouvu nemáme. Vím, že to byla chyba. Čekala jsem, že třeba nebudu úplně spokojená,ale tohle mě dorazilo.
dej mu přečíst diskuzi ![]()
K-a-č-i-k píše:michalka76 píše:dej mu přečíst diskuzi
Tak když není smlouva ,tak je to vlastně dobře..Nemusíš spěchat s placením.. ![]()
Za tohle
bych mu nedala ani korunu a slušně bych další jeho služby odmítla.
Takový designer nemá na trhu co pohledávat ![]()
Tyjo, to vypadá jako návrh studenta prvního ročníku vysoké. Za tohle bych prachy nedala a takhle bych ani nábytek nikdy nerozestavěla (nejsem návrhář ani nic podobného).
Spíš bych to vrátila a řekla, že takhle ne a chceš něco jiného a k tomu smlouvu a rozpis, za co máš jako platit.
Příspěvek upraven 20.01.12 v 14:51