Designér - dělá si srandu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
20.1.12 14:50
michalka76 píše:
No jde o to, že je to přítel manželovy kolegyně, takže smlouvu nemáme. Vím, že to byla chyba. Čekala jsem, že třeba nebudu úplně spokojená,ale tohle mě dorazilo.

když nemáte žádnou smlouvu, tím líp.. dala bych mu pětikilo za ochotu a nazdar :mrgreen: jako za toto si říct 13tis? to je fakt masakr! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 14:50

ještě bych ho osočila za drzost, chtít za tohle 13. tis. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
20.1.12 14:51

Přítel či kdokoliv, tohle je práce. Velice bych mu poděkovala, ale rovnou bych řekla, že tato práce absolutně neodpovídá mým požadavkům a že mu to nezaplatíš. Bude naštvaný,ale poučí se, že příště musí odvést lepší práci a hlavně, když nemá smlouvu, tak je dluh nevymahatelný. Chybama se člověk učí,ale ať se zde učí on.Vím, že to manželovi bude nepříjemné, ale jemu nebylo nepříjemné říct si o 13.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.1.12 14:51

Hmmm, tak s tímhle jsem se ještě nesetkala. Já měla designéra který mi udělal návrh, objednal rovnou nábytek, přijeli, složili, namontovali, prostě komplet udělali a cena za návrh byla kolem 5000,–. Kamarádka měla designérku před nějakým rokem, tenkrát si brala 8000,– za místnost s tím že jim udělala návrh, oběhala obchody kde ten nábytek sehnala a dala jim seznam. Za tohle bych 13 000,– nezaplatila. Jinak, designér s námi spolupracoval, radil atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
20.1.12 14:53

Řekla bych mu,že jsem si představovala obývák pro rodinu a ne pro svobodného knihovníka a proto,že jeho návrh nevyužiji tudíž mu nebudu ani nic platit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
20.1.12 14:54

Pokud jsi mu jeste rekla, kde ma byt jaky nabytek, takl se tomuhle rika vizualizace. jestli mas za to jen tenhle jeden obrazek, tak je to hezkej vydelek :-) :-) rozhodl alespon o barve toho nabytku, nebo uz mas bilej nakoupenej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 14:55
boball píše: Řekla bych mu,že jsem si představovala obývák pro rodinu a ne pro svobodného knihovníka a proto,že jeho návrh nevyužiji tudíž mu nebudu ani nic platit. :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zakladatelko a vyjádřila jsi se jasně, že hledáš designera a ne vtipálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
20.1.12 14:58

ty jo :-O to je drzost :roll: reklamaceeee :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
20.1.12 15:00

Mě to přijde jako nábytek Ikea. Možná to dělal i v jejich programu :palec: Ale jako nejlepší kousek je ten obrázek pověšený pod televizí těsně nad zemí. Je to fakt síla:)

Ne nadarmo se říká, že všechno, co je přes známý stojí z prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
20.1.12 15:02
Petra8a píše:Ne nadarmo se říká, že všechno, co je přes známý stojí z prd.
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
20.1.12 15:03

Chápu to dobře, že to máte ještě po známosti? :lol: :lol: Se posr@l v kině, ne? Pokud jste se nebavili ani o přibližné ceně, tak to bych mu fakt nezaplatila, jak tak na to koukám, bych mu to neplatila vůbec :zed: Jinak teda nevím, jak to má fungovat, ale nám dělal jeden pracovník návrh koupelny a WC(obrazce kachliček) udělal několik návrhů s tím, že jestli to budeme brát u nich, tak to máme zadarmo a jestli ne, tak zaplatíme 1000. Kuchyňář nám taky udělal zdarma několik návrhů kuchyně :think:

• Citovat
  • Upravit
5009
20.1.12 15:07
Petra8a píše:
Mě to přijde jako nábytek Ikea. Možná to dělal i v jejich programu :palec: Ale jako nejlepší kousek je ten obrázek pověšený pod televizí těsně nad zemí. Je to fakt síla:)Ne nadarmo se říká, že všechno, co je přes známý stojí z prd.

Možná to není obrázek ale takový ten domací krb:D každopádně pecka, zřejmě dobrý oddíl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.1.12 15:09

To je fakt mazec… Vubec nechapu kalkulaci jeho ceny, ten navrh mi osobne prijde dost neprakticky, neni to ani utulne, hrejive, coz celkem od obyvaku ocekavam (ale to uz je otazka osobniho vkusu) a za 13.000,– bych vazne ocekavala aspon 3 - 4 navrhy a veskery servis kolem (objednavky, montaze atd.). L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.1.12 15:10

Za to bych mu nedala ani korunu. Normálně mu řekni, že to bud předělá a sníží cenu, nebo že to prostě nezaplatíš. Smlouvu nemáte tak co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
20.1.12 15:11

Co na to říct…docela masakr…Asi bych si nebrala servítky a pána bych v tom vykoupala-ať už je to známý, nebo není…Prostě tohle?Jak už holky psaly, to je jak od nějakýho studenta střední školy, nebo v plánovači IKEA…určitě hřešil právě na to, že se znáte a tudíž mu to neomlátíte o hlavu…to přece nemůže myslet vážně…každá práce má svou cenu,ale tohle je spíš nepovedený vtip…-( Držím palec, ať to překousnete-neplatila bych nu nic a hlavně už bych od něj nechtěla ani „předělávku“-představa, že by měla být v podobném duchu, by mě spíš vytočila… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný